Lasten ikäerot?

Esikoinen on helmikuussa reilu 5v ja toka lapsi vajaa 4v. Kahdella ensimmäisellä ikäeroa toivotusti vain 1v5kk. Ennen kolmatta halusimme isomman välin, koska uskoimme kolmen pienen olevan liian rankkaa meille.
 
Esikoiseen tulee ikäeroa aika tasan 2 v (jos mun oma arvio la:sta pitää paikkansa...) Oltiin mietitty vähän isompaa ikäeroa, lähempänä 3 kuin 2 vuotta, mutta kai tästäkin voi hengissä selvitä :rolleyes:
 
Meillä ekojen ikäero on 1v2kk. Tämän kanssa ikäeroa tulee 7,5 vuotta. En muista ensimmäisistä kolmesta vuodesta vauvojen kanssa juuri mitään, mutta nyt menevät tosi hienosti yksiin ja ovat innoissaan uudesta sisaruksestakin.
 
Jos tämän pienen saan saatettua maailmaan, niin ikäeroa tulee 12,5-vuotta. Voi olla kova paikka teini-iän kynnyksellä olevalle pojalleni. Hänellä on jo valmiiksi 6-vuotias piloille lellitty siskopuoli joka tyrannisoi koko taloa isänsä luona. Siksi pelkääkin varmasti kun ja jos asia tulee puheeksi. Katsotaan nyt jaksaako pieni kyydissä, vaikka minusta on alkanut tuntua että saamme tämän lapsen. Pitänee "koputtaa puuta".
 
Ensimmäisellä ja toisella 1v3kk, toisella ja kolmannella 2v, kolmannella ja neljännellä 2,5v ja jos kaikki menee hyvin niin neljännelle ja viidennelle tulee ikäeroa 8v.
 
Takaisin
Top