Laskiaispullat

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 13 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Mitä teidän laskiaispullaan kuuluu? Lisäkysymyksenä, leivotteko itse, ostatteko valmiina vai jotain siltä väliltä?

  Me ostettiin pakastepullia, jotka paistetaan ja täytetään. Jos vauva olisi malttanut syntyä aiemmin, oltaisi saatettu tehdä pienen taikinan ja leipoa itse, mutta nyt ei pysty. Väliin tulee kermavaahtoa ja mansikka-vadelmahilloa.
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mies ostaa kaupasta pullat hillolla. Fazerin ja Sorttiinan.
 3. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Tarkoituksena pullat leipoa lasten kanssa tänään kunhan haen kaupasta ainekset. Ei olla joka vuosi edes syöty laskiapullia, joten ei ole perinteitä sen suhteen.
  Meillä väliin tulee kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Ajattelin myös kokeilla laittaa suklaanhimoissani nutellaa hillon tilalle.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  En jaksa panostaa moisiin kun gluteenittomina ei oikein hyviä tule ja mies ei arvosta täytteitä. Jouluksi yleensä leivon pipareita, kerran tai useamman kerran, miten nyt sattuu olemaan sellaista aikaa että tekee mieli leipoa pipareita.
 5. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Tehtiin jo aiemmin laskiaispullat, tänä vuonna ostin pakastepullia, jotka täytin lettuhillolla ja kermavaahdolla. En pidä pelkästä mansikkahillosta, lettuhillo on meillä vähän semmonen yleishillo :grin Joskus olen leiponut laskiaispullat alusta lähtien, nyt en jaksanut.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Leija Aloittelija

  Äitini tekemät laskiaispullat on minulle ainoat oikeat. Eli itse tehty pulla ja väliin pelkkää kermavaahtoa :taunt014 Olin jo lapsena järkyttynyt jos pullasta paljastui hilloa tai mantelimassaa :laughing002
  • Hauska Hauska x 2
 7. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Joku kaupan pulla vaan. En erityisemmin välitä.
 8. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Useimmiten ostetaan kaupan valmiita pakastepullia mitkä vain paistetaan ja täytetään, joskus toki jos innostuu niin tulee leivottua pullat itsekin mutta yleensä näin. Ja väliin mieluiten itse tehty kermavaahto ja vadelmahillo.
 9. Lya M. Tuttu foorumilla

  Kaupasta saatiin ihan tuoreena ( sattumalta). Oma äitini teki pullat itse. Meillä käytetään hilloa ja kermavaahtoa, mantelimassasta ei meillä tykkää kukaan.
 10. Isabelle Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Mies osti kaupasta yksi päivä hillollisia laskiaispullia, oli hyvää. Ehkä voisin vielä yhden syödä mantelimassalla, jos satutaan kaupassa käymään. Itse en jaksa leipoa tänä vuonna, kaupan pullat on riittävän hyviä.
 11. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Ei tule tehtyä itse, enkä usein kaupastakaan jaksa niitä ostaa. Ei kuulu omiin suosikkeihini. Tänä vuonna tosin mun äiti tuli tossa kylään ja toi mukanaan laskiaispullat kahvitteluun, eli nyt tuli sellainen syötyä useamman vuoden tauon jälkeen. :)

Jaa tämä sivu