Lapsettomuudesta kärsivien salainen ryhmä

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Koska lapsettomuus on monille arka aihe, teille siitä kärsiville on nyt oma salainen ryhmä. Aiheen arkuuden vuoksi ryhmään kuuluvilla ei ole banneria, joten ryhmään kuulumattomat eivät voi mitenkään tietää ketkä ryhmään kuuluu. Ryhmää ei näe muut kuin ryhmän jäsenet ja ylläpito eikä sinne kirjoitettuja viestejä lainata artikkeleihin.

Kuinka ryhmään pääsee?
  • Sinun tulee olla rekisteröitynyt foorumille ja sinulla tulee olla nimimerkki (nimimerkin vaihtamiseen löydät ohjeet täältä).
  • Käyttäjän tulee olla kirjoittanut vähintään viisi viestiä foorumille. En halua että kynnys sinne pääsemiseen on liian korkea, mutta olisi mukava jos saisimme edes hieman tutustua sinne tulijoihin etukäteen.
  • Luonnollisesti ryhmään kuuluakseen pitää kärsiä lapsettomuudesta, on sitten hoidoissa tai ei. En halua määrittää kuinka kauan pitää olla yrittänyt päästäkseen ryhmään, se on jokaisen oman harkinnan varassa (tietenkään ihan muutaman kuukauden yrityksen jälkeen tuskin voi puhua lapsettomuudesta). Ryhmässä olijoita ei myöskään poisteta siksi että lapsettomuus päättyy.
  • Jos täytät kriteerit lähetä minulle yksityisviesti ja kerro haluavasi tähän ryhmään. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

Mitä sitten kun on ryhmässä?
  • Saat minulta viestin kun sinut on lisätty ryhmään.
  • Ryhmä näkyy sinulla Lapettomuus osastolla.
  • Sinun tulee kirjoittaa ryhmään kalenterikuukausittain. Käyttäjä joka ei ole kirjoittanut ryhmään kalenterikuukauden sisällä voidaan poistaa ryhmästä.
  • Sinun tulee esittäytyä esittelyketjussa kahden viikon sisään lisäämisestä. Muut ryhmäläiset haluavat varmasti tietää kenen kanssa keskustelevat. Jos esittelyä ei kuulu, käyttäjä voidaan poistaa ryhmästä.
Saat minulta yksityisviestin jos sinut poistetaan ryhmästä ja olet tervetullut takaisin jos aktivoidut taas kirjoittelemaan.

Ryhmään lisätään käyttäjiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top