Lapsen sukupuoli kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan

Nepeta Cataria

Seurustelun sensei
Heinämammat 2016
Elomammat 2018
Eloäidit 2020
Helmikuiset 2022
Toukokuiset 2024

Mitäs tuli tulokseksi? Ja mitä fiiliksiä se herättää?

Minulle olisi tämän mukaan tulossa poika. Mikäpäs siinä, se olisi 3. putkeen. Sitten minulla olisi kasassa se hupu, tupu ja lupu, juoksemassa porukalla tihutyöstä toiseen ja nauttimassa lapsuudestaan. Toki en sano etteikö pieni tyttökin sopisi jonon jatkoksi. Mutta tuollaisen mielleyhtymän poikaveikkaus herättää. 😁
 
Tyttö ois tulossa. Tosin tuon mukaan esikoinenkin ois tyttö, vaan eipä ole. :rolling:
 
Siis kuuluuko tuon toisen luvun olla hedelmöitys- vai syntymäkuukausi? Teksti sanoo toista ja kuva toista... no joka tapauksessa, meille näyttäisi tyttöä. MUTTA katsoin huvikseni myös esikoisen, ja hänenkin olisi tämän mukaan pitänyt olla tyttö. :Grinning Face With Smiling Eyes:
 
Meillä esikoisen hedelmöityskuukausi näyttää toista kun syntymäkuukautena ja syntymäkuukautta jos kattoo nii menee oikein.
Nyt hedelmöityksen sekä toukokuun mukaan toukokuisesta pitäis tulla tyttö. Että jos tulee poika niin sanon et on kyl niin väärin😆
 
Katsoin nuo nyt vain tuon hedelmöitys kuukauden mukaan, kun kaikki lapset ei ole syntynyt siinä kuussa missä laskettuaika on ollut.
1. Väärin
2. Oikein
3. Oikein
4. Väärin
5. Tyttöä ennustaa kalenterin mukaan :)
 
Poikaa ennustaa hedelmöittymiskuukauden mukaan, tyttöä jos katsotaan syntymäkuukausi 🤭 Kumpikin olisi tervetullut, kunhan olisi vain terve.
 
Hedelmöitysajan mukaan menee jokaisessa aiemmassa oikein, toisen lapsen kohdalla syntymäkuukauden perusteella väärin mutta muilta osin oikein. Nyt povaisi tyttöä, nähtäväksi jää osuuko oikeaan.
 
Kalenterin mukaan tulisi poika, esikoisesta tyttö meni oikein. Esikoisen raskaudessa toivoin enemmän tyttöä ja mies poikaa, joten sen puoleen poika olisi tällä kertaa kiva :smiling-eyes:
 
Tyttö😍 aina olen sanonut, että tyttö tulee ainakin ekasta. Vahva intuitio itsellä ollut tästä aina.
 
Tämän mukaan pitäisi tulla poika. Esikoinen on tyttö, joten poika olisi kivaa vaihtelua meidän naisvaltaiseen perheeseen 😂💛.

Esikoisesta näytti kalenterin mukaan myös poikaa, joten siltä osin väärässä.

Jännitetään kyllä kovasti sukupuolta jo! Pääasia että lapsi on terve ja voi hyvin, mutta onhan se jännittävää miettiä kumpi sieltä tulee ja eri variaatioita lapsesta 😂
 
Näköjään poika olisi tuon mukaan tulossa. Tyttöä toivomme molemmat, vaan olisi poikakin ihan yhtä ihana ja rakastettu. ❤️
 
Poikaa ennustaa!
Esikoisesta piti paikkaansa aikanaan, tyttö tuli. 😊
Sukupuolella ei väliä, ja jos joku sairaus on niin toivon vaan että pystyy elämään hyvää elämää 🫶🏼
 
Tyttöä ennustaa. Intuitiokin ollut vahvasti sen puolella. Katsotaan. 😅
 
Tyttöä näyttää. Tosin esikoisen ois pitänyt olla poika tuon mukaan 😅
 
Takaisin
Top