Lahjat synnytyssairaalasta

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Bella Swan, 3 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Oletteko saaneet vauvan synnyttyä lahjoja synnäriltä? Virkatun pipon tai vaikka vaippanäytteitä sisältävän boksin?
 2. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Synnytyssairaalassa sai äiti Martoilta villasukat ja vauva pipon. Neuvolasta sai sitten BabyBoxin missä oli erilaisia näytteitä. Lisäksi neuvolasta saa muistaakseni ainakin vielä tämän vuoden, ehkä ensivuodenkin vastasyntyneet, kirjalahjan. :)
 3. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Saatiin pipo ja villasukat. Pipo oli tosin liian pieni meidän herra isopäälle :hilarious:
 4. Lya M. Tuttu foorumilla

  Vuonna 2014 saatiin pieni, ohut pinkki pipo ja siihen sopiva vaaleanpunainen villamyssy. Onneksi olivat niin pikkuriikkiset, että sopimeidän pienelle vauvalle.
 5. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  2017 saatiin suomenlipulla kuvioidut villasukat
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Ei suoranaisesti sairaalalta, mutta synnytyksessä mukana olleelta opiskelijalta vauvalle villasukat. :) No kampa, jolla vauvan hiuksia kammattiin saatiin myös, mutta ehkä sitä ei lasketa lahjaksi.
 7. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  2018 saatiin jonkun tekemä suomipipa. Neuvolasta lapaset.

  2015 taisi lähteä myös joku myssy mukaan. Kotiuduttiin äitienpäivänä, joten sain mukaan myös suklaarasian.
 8. cherryblossom Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Täähän taisi olla Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Ainakin oma äitini neuloi monet villasukat keräykseen vastasyntyneille, vaikkei omia lastenlapsia vielä silloin siintänyt hänen horisontissaan. En tiedä, vaikka näitä kamppiksia erilaisten lahjojen keräämiseksi olisi yhä menossa sairaaloissa. Ainakin jotkut neuloo vimmalla näitä turvalonkeroleluja keskosille.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Ainakin täällä tampereenseudulla Martat tekee ja kerää sukkia ja pipoja ihan jatkuvasti vastasyntyneille ja äideille. Me saatiin viime vuonna itselleni villasukat, vauvalle pipo ja isäkin sai isänpäivänä isänpäiväkortin osastolla Martoilta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Ekasta saatiin valita myssy. Nyt tokasta saatiin villasukat ja turvalonkero :)
 11. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  2019 saatiin martoilta äidille sukat. Sairaalasta saatiin sitten pussi jossa oli esim. imetysrintaliivit, pusseja pumpatulle maidolle... olisiko vielä ollut ilmaisliput paikalliseen museoon? :)
 12. Wiivus Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Pipoja ja sukkia tuli useammat. Sitten Marttojen tekemä pipo ja sukat vauvalle sekä sukat äidille. Sitten se Savossa syntynyt alkoholiton skumppa
 13. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Suomessa en muista että olisimme saaneet mitään, mutta nyt kuopuksen synnytyksen jälkeen saatiin ”äitiyspakkaus” missä oli vaatteita, peitto, sukkia, myssy, harsoliina/peitto, vauva kyydissä kyltti autoon ym pientä. Oli mukava yllätys kun tälläkertaa en saanut äitiyspakkausta kun synnytin ulkomailla.
 14. Mamiliksi Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Me saimme helmikuussa vauvalle kahdet villasukat ja kaksi neulottua myssyä. Alkoholitonta kuohuvaa myös synnytyksen jälkeen ja se kuuluisa keltainen ''savossasyntynyt''-ämpäri, josta myös uutisoitiin :happy: Mielellään menisin Kysin uusittuihin synnytystiloihin synnyttämään jo vaikka ensi vuonna. Kotiseudulle palattuamme saimme myös neuvolasta kaikenlaista tarviketta ja sukkaa sekä äidille että tytölle.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 11 maalis 2020
 15. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  2010 saatiin Liberon kassi synnäriltä. 2013 se saatiin jo rakenneultrassa, synnäriltä ei saatu mitään. 2016 vauva sai villasukat. 2018 oltii polikliinisenä, ja ei saatu mitään. En tiedä sitten, jos oltais osastolle jääty, oisko sieltä joku lahja saatukin.
 16. Peuraida Peruskäyttäjä

  Pieni pullo alkoholitonta kuoharia, äidille villasukat, vauvalle turvalonkeromustekala, virkattu pipo ja ainakin kolmet villasukat. Villiksistä ei ainakaan ole ollut puutetta, niitä tuli vähän joka tuutista vauvan synnyttyä. :grin
 17. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Sairaalasta ei saatu mitään (paitsi se kampa ja pari vanupuikkoa), neuvolasta saatiin paikallisen marttayhdistyksen villasukat (kiitoksia martoille!). :)
 18. Valoisa Ihastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019

  Saatiin turvalonkeromustekala, vauvan peitto, villasukat ja pipo. :)
 19. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Osastolta olis saanut ottaa vauvalle villasukat ja villapipon, mutten ottanut kun neuloin raskausaikana itse vauvalle monet villasukat niin ei ollut tarvetta :) Neuvolasta saatiin villasukat ja villapipo vauvalle ja niistä en kehdannut kieltäytyä :grin Lisäksi saatiin neuvolasta joku näyte boksi missä oli jotain rasva näytteitä, pari muumivaippaa ja side paketti :)
 20. Marjaana82 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Kotiuduttiin jouluaattona vastasyntyneiden teholta ja vauva sai joululahjan, joka sisälsi helistimen (josta tuli hänelle hyvin rakas) virkatun peiton ja pehmolelun. Saatiin vielä ottaa mukaan hänellä ollut mustekala ja pipo.

Jaa tämä sivu