Läheisille raskaudesta kertominen

Tarkoitus olisi nt ultran jälkeen kertoa. Esikoiselle varmaan vasta rakenne uän jälkeen..
 
Nt-ultran jälkeen. Varmaan jouluna, jos tavataan silloin sukulaisia.
 
Me kerrottiin mun perheelle niin, että kysyttiin nyt uutena vuotena, että huomasiko joku, mitä mä en syönyt jouluna ja miksi en. Vanhemmat ja toinen sisko tajusi heti, yksi sisko ei millään meinannut hoksata.
Miehen porukoille kerrottiin niin, että vietiin heille ihan muita papereita luettavaksi, niin piilotettiin sinne väliin ultrakuvat. Lopuille sisaruksille laitettiin vaan viestit..
 
Me lähetettiin joulupakettien mukana kirje ja ultrakuva. Siinä sitten Teamsin kautta katsottiin kun meidän vanhemmat avasi ne kirjeet ja näki ultrakuvan :D Eli kerrottiin raskaudesta jouluaattona, kun ensimmäinen kolmannes oli ohitse :)
 
Tilasimme Fazerilta maitosuklaalevyt omalla tekstillä. Onnea mummolle, onnea papalle, isovanhemmille teksteillä. Siinä taisi jäädä monet joululahjat vasta seuraavalle päivälle ihmeteltäväksi.
 
Me ei olla kerrottu vieläkään kenellekään. Kukaan lähipiiristä ei huomannut yhtään mitään, vaikka parin viikon ajan tuli mm. saunottua suvun naisten kanssa. Pääsiäisenä ajattelin mainita asiasta ihan kasvokkain ilman mitään sen suurempia eleitä tai rekvisiittaa, jos silloin vielä kyytiläinen on kyydissä ja kunnossa.
 
Läheisimmät ihmiset tietää ja näkyyhän tämä raskaus jo ihan selkeästi! Kerroimme miehen vanhemmille kasvotusten ja omilleni viestillä, joskus joulukuussa. Somejulkista raskaus ei vielä ole, vaikka mies olisi halunnut laittaa jo ekan ultran jälkeen tiedon kaikille buukiin. :grin
 
Hauska miten pitkään toiset pystyy venyttää kertomista vaik kuin pitkää eikä kukaa huomaa kun taas toiset (itseni mukaanlukien) hyväl tuuril 10 viikolle saakka pystyy salaamaa ku näkyy nii aikasi:grin
 
Kerrottiin läheisille vasta rakenneultraan jälkeen. Kukaan työkaveri ei ole kommentoinut tai kysellyt mitään. Ei ole kyllä vatsaakaan, ehken hieman lihoneelta näytän, rv 22 menossa.
 
Ei ole tosiaan kerrottu vieläkään. Kukaan ei osaa edes epäillä mitään. Edelleenkään ei ole massu kasvanut. Nyt näyttää siltä, että vielä siinäkään vaiheessa, kun töissä on pakko kertoa, ei kukaan ole edes aavistanut siunattua tilaani. Vaikka maha kasvaisi ennätystahtia seuraavan reilun neljä viikkoa, on se edelleen niin pieni, ettei sitä huomaisi kuin pukeutumalla johonkin kaksi numeroa liian pieneen makkarankuoreen
 
Takaisin
Top