Kuvagalleria

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2009' aloitti Pranametri, 29 tammi 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SannaKoo Sanavalmis juttuseppä

  Haa, totta! Siitähän sais mun ja Joonan synttäreille loistavan kakkupohjan! Ja tästä sais perinteen, meiän ihan oman perinteen! :)

  Kiitos maarinen! (vaikka tota koskenlaskija-kakkua mä epäilen suuresti :D)
 2. Ailime Puuhakas puhuja

  Kuvapäivitystä meidän naperosta: 3. maarinen Sukkela juttelija

  Ihana kuva BENJISTÄ! Iso poika se on sielläkin! Ikkunasta kurkkii kadun vilinään!

  Ja SANNA..usko pois, se koskenaskija on "aika" hyvää. Varsinkin jos tykkää semmosesta amerikkalais makuisesta juustokakusta! Suolaisen makea ja tahmea...nam!

  Tässä sitte taas vaihteeksi puuhaa meidän pirtistä! Yritän opettaa Venlaa pitämään tonttulakkia, että osais sitten tuolla kylän juhlissa "luonnollisen" oloisesti sen kanssa toimia.... Noh, pääsin kameroineni yllättämään tytön ensin roskikselta hamuamasta takkaan meneviä maitopurkkeja.. Seuraava veto olikin sitte maistelu. Itelle ja kissalle. Olikohan tuo hyvää? ...asiasta tietämättömille sanottakoon että kissa ei ole elävä. (ei se kyllä kuollutkaan ole...heh hah)


 4. sinttu83 Näppärä viestien naputtelija

  Tässä olis yhden tontun pari "tosi hyvin onnistunutta" otosta [:D]

 5. sinttu83 Näppärä viestien naputtelija

  Ja sit vielä pari kuvaa ilman lakkia. tosin yhdessä on vähän jotain ihme harsoviritelmää mikä oli hirveen kivaa väsyneenä ennen nukkumaan menoa. Ja sit pikku sotkemista reajuuston kanssa, ja ite sit tietty siivotaan heiluttamalla kaikki lattialle [8|] 

 6. Bumble Bee Puuhakas puhuja

  Hei vaan, ja anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu. Teillä on vaan niin ihania ja hauskoja kuvia, niin ajattelin tännekin pistää kuvanlisäysohjeet...

  [url=http://www.vau.fi/Community/Forum/Room/Topic/?topicId=2870&page=91#Reply-175753]Täällä ohjeet[/url] (Löytyy viestin lopusta)

  Kuvien lisäys on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista, joten kokeilemaan vaan! [img]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a015.gif[/img] 
 7. Bumble Bee Puuhakas puhuja

  TÄSSÄ TEILLE OHJEET OMIEN KUVIEN PISTÄMISEEN TÄLLE FOORUMILLE!

  1. Lataatte kuvan johonkin kuvan uploadaus palveluun.. ( Esim: [url=http://imageshack.us/]ImageShackiin[/url] - Tuo on yleisin uploadauspalvelu, ja täysin ilmainen. Ei vaadi rekisteröitymisiä eikä muuta. )

  Kuvan lataaminen on varmasti tuttua puuhaa, eli klikkaatte etusivulla olevaa "Browse" painiketta. Ja sieltä pääsette valitsemaan sitten omalta koneeltanne löytyviä kuvia.

  Sitten vain "Avaa" ja tuo palvelu lataa kuvanne. Sen jälkeen:

  2. Otatte sieltä "" (EI: ). Eli kuvan alapuolelle tulee erilaisia vaihtoehtoja kuvan julkaisemiselle. Copy & paste tuo Forum Code:n kohdalla oleva osoite tähän viestikenttään. (Eli kuvat tulevat näihin kirjoituskenttiin vain url muodossa, mutta lähettämisen jälkeen kuva näkyy.)

  Sitten joudutte vähän muokkailemaan osoitetta jonka copy & pastesitte tähän.

  Ottakaa [URL] TAGIT POIS. NE EIVÄT JOSTAIN SYYSTÄ TOIMI TÄLLÄ FOORUMILLA. ELI URL JÄÄ PELKKIEN IMG TAGIEN VÄLIIN ([img]) JA MUISTAKAA: TAGIT PIENELLÄ!!

  ELI: Valmiissa urlissa on [IMG], niin pistäkää: [img] jne.

  Tässä esimerkkinä minun pistämäni kuva. Eli ensin uploadasin sen koneelta tuonne ImageShackiin, ja sitten vain Forum Codesta Copypastesin urlin tähän.

  [img]http://img23.imageshack.us/img23/2453/12031.png[/img]

  Ja tässä vielä esimerkki siitä urlista minkälainen sen pitäisi olla. Ja siis se toimii ilman * merkkejä.

  [img*]http://img23.imageshack.us/img23/2453/12031.png[/img]


  3. VALMIS! Halutessanne voitte kyllä ottaa sen perässä olevan tekstinpätkän pois: " Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url] "

  Toivottavasti nyt on vähän selkeämpi. Anteeksi jos sepustan liian epäselvästi, en välttämättä huomaa sanoa joitan tärkeitä asioita, kun itselle se on vähän tutumpaa puuhaa.. Joten, sanokaa vain jos joku kohta jumittaa, niin koitan neuvoa parhaani mukaan! :)

  PS:

  Myöskin hymiöt jotka otetaan toisilta sivuilta toimii samalla periaatteella. Eli vaikka [url=http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich]täältä[/url] saa uudenlaisia hymiöitä viesteihin. Kaikki näkyvät viestikentässä vain URL muodossa [img] tagien välissä. (Tagit täytyy aina sulkea, sen takia viimeisimmän tagin eteen tulee / merkki :)

   [img]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g040.gif[/img]
 8. SannaKoo Sanavalmis juttuseppä

  [img]http://i3.photobucket.com/albums/y90/sannaCV/Joona/Kuva0347.jpg[/img]
  Äitin tekemä ruoka on HYVÄÄ!

  [img]http://i3.photobucket.com/albums/y90/sannaCV/Joona/Kuva0343.jpg[/img]
  Vieläkö oli kansalaisuudesta epäselvyyksiä? :D

  [img]http://i3.photobucket.com/albums/y90/sannaCV/Joona/P1030030.jpg[/img]
  Hra Uhmaikäinen...

  [img]http://i3.photobucket.com/albums/y90/sannaCV/Joona/P1030006.jpg[/img]
  Tää on yks mun lemppareista! Edessä ei oo kyllä ketään, mutta kovasti ilmeisesti jonkun pitäis mennä pois alta! :D

  [img]http://i3.photobucket.com/albums/y90/sannaCV/Joona/P1020953.jpg[/img]
  Tää on se riiviö-ilme... tää ku ilmestyy, niin sit saa varautua kieltämään!