Kuumeiluklubeista (ota kantaa!)

Kuumeiluklubit...

  • Sotkee, yksi kuumeiluosasto olisi parempi

    Äänet: 25 71.4%
  • Selkeyttää, näin on hyvä

    Äänet: 10 28.6%
  • Muu toive kuumeiluosastoista (mikä? Kerro kommenteissa!)

    Äänet: 0 0.0%

  • Kaikki äänestäjät
    35

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Olen pohtinut Kuumeiluklubit -osaston tarpeellisuutta. Siis nimenomaan sitä, onko järkevää olla tuo oma alaosastonsa. Ne keskustelut tietenkin on tuikitarpeellisia. 😊 Välillä vaikuttaa siltä, että se enemmän sotkee kuin selkeyttää kuumeilukeskusteluja. Mutta miten te kuumeilijat koette asian?

Saa äänestää ja kommentoida!

Jos Kuumeiluklubit -osasto päädytään poistamaan, kaikki siellä olevat keskustelut siirretään tähän Vauvakuumetta osastolle.
 
2/3 on yhden kuumeiluosaston kannalla. Jätän tämän vielä tähän, mutta jos äänestystulos ei viikon sisään muutu, laitamme sen toteutukseen. Toteuttaminen tapahtuu todennäköisesti, kun juoksevammat asiat on hoidettu alta eli ei tapahdu heti samana päivänä.
 
En henkilökohtaisesti tälleen uutena ymmärrä mitä eroa niissä on. Selkeyttää varmaan jos olisi yksi ryhmä ja saattaa madaltaa keskustelun aloituksia, kun ei tarvitse jäädä miettimään kumpaan kategoriaan kuuluu?
 
En henkilökohtaisesti tälleen uutena ymmärrä mitä eroa niissä on. Selkeyttää varmaan jos olisi yksi ryhmä ja saattaa madaltaa keskustelun aloituksia, kun ei tarvitse jäädä miettimään kumpaan kategoriaan kuuluu?
Samaa mieltä
 
Voisko se ryhmä mikä luotiin ensin olla se pääryhmä? Musta on harmi, jos joku ehti luoda ensin tuoreen kuumeiluklubin ja sit se diskataan, koska otsikoitu väärin?
 
Vai voisko olla kuitenkin kaksi ryhmää. Tossa toiveissa vauva 2023 ryhmässä on paljon keskustelua, vaikka on vähän väärässä kategoriassa ja varmaan keskustelijat kiintyneet toisiinsa, niinkuin toisessakin ryhmässä joka on oikeassa kategoriassa.

Tykkäiskö he jos heidän ryhmät yhdistettäisiin? Sekin ois mahdollista. Niin tulis perinteinen yksi kuumeiluklubi. 🥰
 
Kiitos kaikille hyvistä ajatuksista. 😊 Tarkennan vielä etten ole aikeissa yhdistää keskusteluja toisiinsa. Ketjut siirtyisivät sellaisenaan kaikki samaan osioon. Kaikki ryhmät siis säilyisi. Korkeintaan Plussa vai ei? -keskustelut voisin ajatella yhdistäväni, mutta ehkä vain annan toisen "unohtua" ja valua pohjalle.

Sen verran iso osa on yhden osaston kannalla, että tämä toteutetaan - kun ehdimme. Nyt on hieman juoksevia asioita hoidettavana.
 
Aloitan nyt siirron. Mitään ei siis tule katoamaan. Jos et löydä etsimääsi ketjua Kuumeiluklubeista, katso Vauvakuumetta osiosta. Aloitan vanhemmista ketjuista, mutta ennen pitkää kaikki siirretään.
 
Takaisin
Top