Kuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2014' aloitti Twin, 18 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lya Tuttu foorumilla

  Mitä? Joku pukee jo itse?
  Meillä osaa just ja just pukea saappaat ja talvikengät ( useinmiten oikeisiin jalkoihin ) lapaset ja pipon. Silloinkin kun ei tarvitsisi. Mutta kaikki vaatteet kyllä osaa riisua.

  Meillä tyttö matkii ihan kaiken ja haluaa kovasti auttaa esim. pesukoneen/astianpesukoneen täyttämisessä ja tyhjentämisessä ja imuroimisessa. Kaikki pienimmätkin " rokkat" pitää heti viedä " rokkiin" ( onneksi ei saa roskiskaappia itse auki! ) Ruokaakin tykkää hämmentää jos saa.

  Puhetta on alkanut tulla jonkin verran, ihan pieniä lauseitakin, kuten "missä isi?" " Isin auto, äidin auto," "soitan mummille/papalle/isille" tai laskee rusinoita pöydältä " ykki ruinaa, kaksi ruinaa, kolme ru-inaa. Mutta vieraille ihmisille ei suostu puhumaan mitään. En sitten tiedä ollaanko puheessa jäljessä vai ei.

  Kuivaksi opettelussa ollaan ihan alkutekijöissä, eli ei mitään sinne päinkään. Olen päättänyt, että kiirettä ei ole, potta kun on ihan mielenkiintoinen, kunhan siinä ei joudu istumaan ilman vaippaa minuuttia pidempään :wink
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Ei Lya meilläkään paljoa tuon enempää pueta. Kova into vaan on ja joskus osuu oikein :) Hyvältähän tuo puhe kuulostaa jos tulee jo kahden sanan lauseita, koska niitä odotellaan siellä parin vuoden iässä. On niitä paljon tämänikäisiä kun ei vielä virka muuta kuin äiti tms.

  Aamulla aloittaa sanahöpötyksensä ja puhuu unissaankin. Matkiminen on hitti täälläkin, toistaa kaiken mitä sanotaan. Omissa sanoissaan saa olla sen puoleen varovainen :rolleyes:. Rokkia myös keräilee äidille ja toteaa perään kiito,kiito! (kiitos)

  Mopoilee omalla pikkumopollaan ja tykkää legoista. Nyt syksyn hittinä meillä on päiväunien jälkeen ollut omenoiden syönti kun syödään yhdessä sohvalla omput. Kovaa uhmaa on myös edelleen ja yöunet katkonaisia.
 3. Vepettäjä Peruskäyttäjä Huhtikuunmammat 2014

  Moikka pitkästä aikaa! Niinhän siinä kävi, että työt vei mennessään ja tännekin kirjoittaminen jäi.

  Meillä on kotona tällä hetkellä varsinainen 1v7kk seuraneiti. Nauraa, hymyilee ja kiukuttelee. Päivänkodin tätien mukaankin on ikäisekseen erittäin sosiaalinen tyyppi: haluaa vieraiden ihmisten syliin, ottaa kontaktia, eikä juuri ujostele. Kävellyt on nyt 8 kk ja puhuu lyhyitä lauseita. Rakastaa kiljumista. Puolitoistavuotismitat 82,5 cm ja 11kg.

  Olimme eilen tytön serkun synttäreillä. Neiti kiersi erityisesti kaikkien vanhempien miesten sylit ja lauloi heille ihahaata. Sen lisäksi pussasi 7-vuotiasta poikaa ja meni pojan syliin :O Sosiaalisuus alkaa paikoin olla jo hämmentävää, selvää vallankäyttöä ainakin.

  Terkkuja kaikille!

Jaa tämä sivu