Kuinka pitkä matka teiltä on synnytyssairaalaan?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Vargynja, 3 syys 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Kysymys tulikin jo otsikossa. Eli kuinka pitkä matka tai kuinka kauan teiltä menee ajaa sairaalalle?

  Me ollaan tässä kai onnekkaita, kun ei ole kuin korkeintaan 5km. Omaa autoa tai edes korttia ei kyllä ole, joten sinne siirtymistä voi silti joutua miettimään. Esikoista synnyttämään lähdin bussilla. Vedet oli menneet, mutta supistukset ei olleet vielä hirveän vauhdissa.
 2. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Puolisen tuntia menee ajomatkaan. Esikoisen syntyessä oli kymmenen minsan ajomatka, mutta sen jälkeen tuli muutto vähän kauemmas. Omalla autolla miehen kyydissä kummatkin matkat. Oma ajokortti kyllä on, mutta en voisi kuvitellakaan että olisin ajanut voimakkaiden supistusten kanssa.
 3. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  1. ja 2. Vajaa 10km oli molempiin synnäreihin ja ehkä 15 min autolla.
  3. ja tuleva 4. n. 30min (30km)
 4. move88 Rakastunut foorumiin Helmimammat 2018

  meiltä on noin vartin ajomatka synnärille. onneksi mies oli ajamassa synnyttämään mennessä.
 5. Pingviiniemo Addikti

  Meillä on noin 35min sairaalaan. Itsellä ei ole ajokorttia, mutta miehellä on. Autoa meillä ei kuitenkaan ole, kun kävellen päästään paikasta toiseen. Viimeksi mun äitini heitti meidät synnyttään. :happy:
 6. Agnés Tuttu foorumilla

  Riippuu hyvin pitkälle liikenteestä. Yöllä ilman ruuhkaa ylinopeutta ajaen pääsis varmaan 5 minuutissa, mut tavallisesti varmaan 15 minuutin ajomatka. Meillä ei oo omaa autoa, esikoista ku menin synnyttää saatiin miehen veljeltä kyyti. Mun piti tosin kävellä siellä päässä jostain parkkiksen päädystä sisälle, kun joku urpo ei päästänyt meitä ajamaan osaston ovelle, viittoi vaan meille et nyt ei mahdu ohi. Teki mieli näyttää keskaria sille ku lyllersin autosta ulos, on se ny ku ei päästetä synnyttämään :laughing002 Onneks en vielä ollut sillon kovissa kivuissa.
 7. turotus Rakastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  60 km on matkaa synnärille, vähän jännittää miten sitä osaa toisen kohdalla ajoittaa lähdön kun pitäisi tosiaan pystyä se vajaa tunti vielä istumaan autossa. :nailbiting:
 8. kajo. Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Noin puoli tuntia ajaa. Meillä ei oo autoa eikä kortteja niin taksilla mennään ellei saada joltain tuttavalta kyytiä :happy:
 9. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  84km, ruuhkista riippuen reilu tunti matkaa. Jos vielä lapsi suodaan, niin tässä tapauksessa onneksi edessä olisi suunniteltu sektio.
 10. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Navi antaa 5,5km ja 12min..
  Mietin et miten näin itsellisenä hoidan. Periaatteessa itse ajamalla menis jos tietäis et auton saa johinkin järkevään paikkaan parkkiin. Tai sit taksilla. Mun vanhemmat asuu lähellä et hätätilas voin soittaa nekin. Tukihenkilöllä ei oo korttia eikä autoa.
 11. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  45 km, noin 40 minuuttia.
 12. Mamiliksi Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Muiden juttuja kun lukee, tuntuu matka entistä pidemmältä :nailbiting: Ajallisesti menee kesäkeleillä 2h ja siihenkin saa jo ihan rivakasti ajaa. Että niin.. Jos raskaudun uudestaan ja saadaan toinen, niin pyydän taas käynnistystä synnytyspelon ja matkan vuoksi. Jos vedet menee ja synnytys etenee loppuun asti yhtä nopeasti kuin viimeksi kalvojen puhkaisun jälkeen (75min), en kerkeä sairaalaan. Ei toki aivan verrannollista, mutta kai mahdollista.
  Last edited: 20 syys 2020
 13. Haavejuttu Peruskäyttäjä Marrasäidit 2020

  110km, ja kyllä tuo matkan pituus jännittää että entä jos ei ehditäkkään perille tai matkalla sattuu jotain :confused:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  135 km. Jos vedet olisivat menneet kaksosraskaudessa kotona, ei todennäköisesti olisi ehditty sairaalaan kun ajomatkaan menee puolitoista tuntia ja synnytykseen meni kokonaisuudessaan alle 2,5 tuntia kalvojen puhkaisusta.
 15. Pöllönen Ihastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  100 km, hieman reilu. Yli tunti ajaessa, viimeksi meni tosi täpärälle että kerkesin sairaalaan osaavien ihmisten pariin, aloin ponnistamaan jo käytävällä juuri saapuneena, omat vaatteet päällä, lapsivedestä märät housut jalassa... Nyt todellakin jännittää kerkiänkö tämän tulevan kanssa minne asti...
 16. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Motaria pitkin, riippuen ruuhkasta 20-30min kestää ajaa sairaalaan.
 17. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  20-25min autolla, mutta omaa autoa ei meillä oo niin taksiin turvauduttava sitten.

Jaa tämä sivu