Kissaperheet

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Seru, 26 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Seru Oman äänensä löytänyt

  Miten teillä on kissojenkaa valmistauduttu vauvan tuloon taloon vai onko mitenkään? Miten meinasitte? Mitenkäs yöt? Uskotteko näitä "kissa menee vauvan naamalle nukkumaan" juttuja? Ymsyms ja jne :)
 2. PauliinaS Sukkela juttelija Marraskuunmammat 2015

  Vaunut ja turvaistuimet on ollu koko ajan makuuhuoneen nurkassa ja niitä ollaan yhdessä ihmetelty ja haisteltu. Tutut ovat käyneet kylässä vauvojensa kanssa ja tarkkaan tutkittu etäältä että mikä siellä lattialla möyrii.
  Mies saa synnäriltä tuoda vauvan rievun yms haisteltavaksi ennen kotiutumista.

  Uskon kisujen jättävän jäbän rauhaan mutta pelottaa miten hienohelma neiti aloittaa pissailemaan ohi astiasta. Neiti on kovasti mieltynyt nukkumaan kainalossa ja kolli jalkopäässä. Että ahasta taitaa tulla.
 3. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Meillä alkoi kissan protestointi jo esikon odotusaikana, ja kaikki yritettiin. Noh nyt kun tää toinen sitten ilmoitti tulostaan, kissan käytös paheni entisestään - oikeasti alkoi tuntumaan, et kissa kärsi (kyhjötti samassa nurkassa, sähisi, merkkaili...) Onneksi saatiin vanha rouva vielä sijoitettua uuteen kotiin, sillä ei tästä meidän kohdalla ois tullut mitään.

  Kissat saattaa reagoida lapsen tuloon yllättävän voimakkaasti, joten tsemppiä!
 4. Neiti Satasella mukana keskusteluissa Marraskuunmammat 2015

  Meillä on ollut edellisen lapsen syntyessä viisi kissaa ja mitään ongelmia ei kissojen kanssa ole ollu. Yksi on kaikkien lasten kohdalla halunnut mennä nukkumaan lapsen jalkopäähän ja olen sen antanut siellä myös nukkua. En toki heti ensimmäisten viikkojen aikana. Tämä samainen kissa menee myös talvella vaunuihin mutta onneksi silloinkin sinne jalkopäähän änkeää, ja sen kuulee onneksi itkuhälyttimestä kun pakkaan vaunut aina niin ettei sinne pääse ilman ääntä. Mitään verkkoja en kolmen edellisen lapsen kanssa ole tarvinnut. Tarkkaavaisuudella ja maalaisjärjellä pääsee pitkälle...
 5. PauliinaS Sukkela juttelija Marraskuunmammat 2015

  Ideoita miten saisin kissan jättämään reunapehmusteen kiinnitys nauhat rauhaan? Kaikki alareunan rusetit on nyt avattu ja pikkuhiljaa katse suuntautuu jo ylempiin rusetteihin.
  Muutenkin molemmat kisut aivan mahdottomia lanka/nauha leluihin.
 6. PomppivaPoni Jostain jotain jo tietävä Marraskuunmammat 2015

  Meidän kisu muutti jo väliaikaisesti mummolaan. Veljen perheessä vauva oli pahasti allerginen ja heillä oli aivan turhaa itkua ja valvomista vauvan ensikuukaudet ennenkuin kaikki allergiat viimein kävi ilmi. Ajattelimme välttää sen riskin kissan osalta kun meidän mirri viihtyy hyvin mummolassakin. Mirri voi sitten palautua kotiin kun vauva hieman kasvaa. Saavat tutustella alkuun toisiinsa mummolassa :)
 7. Seru Oman äänensä löytänyt

  Sänky on ollut kasassa tuossa nyt jonkinaikaa eivätkä oo kummemmin kiinnittäny siihen huomiota. Tänään mietin että jos laittas lakanat yms pehmusteet niin näkis kiinnostaako vieläkään esim nuo narunpätkät niinkui PauliinaS llä :D Mitä nyt vauvoja/ pieniä lapsia käyny kylässä niin ei oo kiinnostanu nekää... Tuo on kyllä paha sitten jos allergia iskee mutta toivottavasti ei :)
 8. SanNi Näppärä viestien naputtelija Marraskuunmammat 2015

  Ystävä kävi vauvansa kanssa, niin kissa juoksi paniikissa piiloon. Tosin oli muutenkin stressaava päivä ollut kissalle. Toisella kertaa jo vähän uteliaana tuijotteli, höristeli korvia itkulle ja lo
  pulta tuli syliin, vaikka vauva oli vieressä. Jännityksellä odotan, miten reagoi, kun meille syntyy vauva ja tajuaa kissa, että tuo ei nyt mihinkään oo lähdössä...
 9. PauliinaS Sukkela juttelija Marraskuunmammat 2015

  Ollaan oltu nyt viikko kotona ja kissat on ottanut uuden tulokkaan hyvin vastaan. Hieman vielä vierastaa mutta muuten kyllä haistelevat ja pitävät silmällä. Nyt ovat ruvenneet kerjäämään rakkautta. Mutta tunnustan kyllä ettei ole hirveästi jäänyt aikaa hemmotella näitä karvaisia vauvoja.
 10. Feodora Silmät suurina ihmettelijä

  Meillä esikosta nuorempi kissa oli koko raskauden mussa ihan kiinni. Seurasi ja ilmeisesti "suojeli" koko ajan. Silloin tehtiin pinnasänkyyn "kissasuojat" ja valmistauduttiin kovasti, mutta se kissasuoja esimerkiksi jäi pois melkein heti, koska ei sitä jaksanut joka syötön välillä laittaa ja kissat sai sitten vain porttikiellon makkariin. Esikkoa karttoivat koko vauva-ajan melko paljon ja nytkin kun tyttö on 2v 5kk niin aika kaukaa kiertävät :D

  Nyt kun toinen tulossa lähti vanhempi kissa hoitoon siskon luokse, koska hän on meillä ehkä se agressiivisempi ja "ongelma". Jos allergioita alkaa ilmetä niin sitten lähtee myös tämä toinen samaan osoitteeseen; jos ei niin parin kuukauden päästä varmaan palailee toinenkin kotiin. Hiukan kyllä mietityttää, kun makkarista täytyy varmaan taas eristää öiksi tämä kisuneiti ja hän pitää kyllä sitten sellaista mouruamiskonserttia kun ei pääse sänkyyn viereen ja esikoinen nukkuu huoneensa ovi raollaan yöt, että mahtaako kissa alkaa sitten pesiytymään sinne.

  Noh aika kait näyttää. :smiley-bounce016
 11. omrA Näppärä viestien naputtelija Elokuunmammat 2015

  Sain esikoisen elokuussa ja kissojen kanssa on ollut aika haasteellista. Vauvaa ei voi jättää nukkumaan vaunuihin ulos muuten kisut hyppää sinne heti (sitten voi jos otan kissat sisälle siksi aikaa), yksi pissi jo turvakaukaloon ja sohvalle vauvan pyyhkeen päälle. Muutenkin kiertävät melko kaukaa vauvan eivätkä enää ole huomaavinaan minun olemassa oloa. Saa nähdä miten reagoivat kun poika lähtee liikkeelle. Yritetään antaa huomiota kissoille mahdollisimman paljon.