Kiinnittymisvuoto vai ovis??

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti vierailija, 4 joulu 2019 at 21:49.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. vierailija Vieras

  Hei!
  Onko kellään tullut ovulaation ja kuukautisten välillä vaalenpunaista vuotoa?
  Jos oikein on laskettu ja päätelty ovis on ollut noin 25.11-27.11 välillä, touhuiltu ollaan 23.11. Menkkojen pitäisi alkaa vasta 7 päivän päästä, voiko tuo vuoto olla ovulaatio vuotoa (jos ovis olisi jostain syystä myöhässä o_O) tai kiinnitymisvuotoa jos raskaus on tapahtunut? Onko kellään kokemusta :eek:
 2. vierailija Vieras

  Välillä alavatsassa tuntuu outoja nippailu tunteita myös. o_O
 3. vierailija Vieras

  Onko kellään kokemusta??
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Itselläni ei ole kokemusta, mutta olen kuullut joillain olleen kiinnittymisvuotoa. Ajankohta kuulostaa oikealta sitä ajatellen että olisi siitä kyse. :)
 5. vierailija Vieras

  Kiitos vastauksesta!
  Tänään on tullut taas vain paperiin vaalenpunaisen sävyistä / todella hailakkaa verta, määrä on kyllä todella vähäinen eikä tule edes joka vessa käynnillä. Vatsan nippailut ja vihlomisen tunteet jatkuvat. Voiskohan kyse olla kiinnittymisestä o_O
  Onko muilla millaisia kokemuksia / tuntemuksia kiinnittymisestä yms :grin
 6. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Kuopuksesta kun raskauduin, tuli selkeä kiinnittymisvuoto. Ovulaatiosta en ole varma mutta puuhailusta (jolloin siis tärppäsi, tämä varma tieto kun oli vain 1 kerta siinä kuussa että päästiin loppuun asti) kesti 10 päivää kun tuli housuun pientä vuotoa ihan kertaluontoisesti. Joku teelusikallinen vähän rusehtavaa verta. Oli ollut jo oireita, mm rintojen pinkeydestä mieskin totesi muutamaa päivää aiemmin että olen varmaan raskaana. Masennuin tuosta vuodosta niin että tein seuraavana päivänä digitestin joka näytti raskaana 1-2. :)

Jaa tämä sivu