Keskenmenon kokeneiden salainen ryhmä

Keskustelun 'Foorumin säännöt' aloitti Vargynja, 3 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Heippa!

  Keskenmenon kokeneilla on oma suljettu ryhmä, jossa voi jakaa kipeimmät tunteet ilman, että ulkopuoliset (ylläpitoa lukuunottamatta) pääsevät keskusteluja lukemaan. Ryhmän jäsenet näkevät salaisen ryhmän Keskenmeno-osion keskustelujen yläpuolella.

  Ryhmän säännöt:


  Ennen kuin sinut lisätään ryhmään:

  - Sinulla tulee olla nimimerkki - Nimimerkin vaihtamiseen löydät ohjeet täältä.
  - Olet kirjoittanut vähintään 5 viestiä foorumille - Haluamme pitää ryhmäänliittymiskynnyksen matalana, sillä tiedämme, että vertaistuki on tärkeää. Olisi kuitenkin mukavaa, jos hieman saisimme tutustua sinuun, ennen kuin lisään sinut ryhmään.

  Kun sinut on lisätty ryhmään:

  - Sinun tulee kirjoittaa ryhmään kuukausittain - Jos jäsen ei kirjoita yhtään viestiä kalenterikuukauden sisällä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.
  - Sinun tulee esittäytyä Esittelykierros-ketjussa - Jos esittäytymistä ei kuulu kahteen viikkoon ryhmään lisäämisestä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.

  HUOM! Ryhmä on tarkoitettu vain keskenmenon kokeneille vertaisryhmäksi. Jos olet saanut keskenmenon ja kaipaat yksityisempää vertaisryhmää, lähetä minulle liittymispyyntö yksityisviestillä, niin lisään sinut ryhmään! (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

  Kun sinut on lisätty ryhmään, saat minulta vastauksen viestiisi. Jäsenen avatarin alle ei ilmesty banneria - ryhmään kuuluvia ei siis voi tunnistaa muualla foorumilla aiheen arkaluontoisuuden vuoksi.

  Ryhmästä poistetulle jäsenelle lähetetään aina viesti ja toivotetaan tervetulleeksi takaisin, jos hän aktivoituu kirjoittelemaan taas lisää.

  Lisään uudet ryhmäläiset tiistaisin ja perjantaisin joko päivällä tai illalla.

Jaa tämä sivu