Keskenmeno? :(

L

lipstikkaaah

Vieras
Onko muita samantyyppisessä tilanteessa? Tänään ois pitäny alkaa menkat, mutta plussa tuli jo keskiviikkona ja on kokoajan vahvistunu, nyt jo lähes yhtä vahvat viivat.

Eilen alkoi kovat kuukautiskivut ja vaaleanpunertavaa valkovuotoa :sad001 kuitenkin testi vahvistui vielä tänä aamuna..

Pelottaa! 😭
 
Alkuraskaudesta voi tulla vuotoa eli pelkästään vuoto ei ole merkki keskenmenosta. Jos vuodon mukana on hyytymiä/ vuoto on runsaampaa kuin kuukautisissa / on poikkeavasti kipuja niin silloin voi olla kyseessä keskenmeno. Hurjasti tsemppiä tilanteeseen ja toivotaan että pikkuinen pysyy matkassa ❤️
 
Samaa olin tulossa sanomaan, vuodot on tosi yleisiä. Mulla on kaksi raskautta takana. Molemmissa on ollu vuotoja. Toinen päätty kuitenkin hyvin. Soittelisin sinuna neuvolaan ja Pyytäisin joko hcg mittauksia tai ultraa myöhemmäksi. Toivotaan et kaikki sulla ja pienellä hyvin. Voimia eoätietoiseen ootteluun.
 
Tsemppiä! ❤️ Kivut ei usein lupaa hyvää, mutta ei toivoa sentään kannata vielä menettää. Vuotoa voi olla kummassakin tapauksessa.
 
Hei!
Kiitos vastauksista. Ultrassa näkyi hyvin kasvanu alkio ja sydämen syke näkyi ja kuului, eli toistaiseksi ainakin kaikki mennyt ihan hyvin, vaikka niukka vuotelu jatkunut jo useamman viikon. Ehkä tässä jo uskaltaa vähän rauhoittua. :)
/Ap
 
Takaisin
Top