Kesän varusteet :)

freesia

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mitä tarvikkeita olette ottaneet käyttöön kesäksi? Vauvan vaatetuksen, vaunutarvikkeiden ym. varustuksen suhteen. Meillä olisi hankintalistalla ainakin aurinkolasit, lierihattu (ilman niitä ei oikein ulkoilla kuin vaunuissa tai sitten varjossa!) Meiltä uupuu myös itikkaverkko vaunuun..Olisi todellakin kannattanut hankkia hyvissä ajoin :) Aiemmin meillä oli sellainen paksu lämmittävä tuulensuoja vaunussa mutta kun ilmat lämpeni niin ihan vauvan lakanan olen virittänyt pyykkipojilla suojaksi. 

Saa nähdä mitä haasteita kesä vielä tuo tullessaan, etenin jos hirmuiset helteet taas tulevat.
Mukavaa ja turvallista kesää mammoille ja vauvoille!
 

Evelin

Oman äänensä löytänyt
Mietin tänään iltalenkillä myös mahdollista hyttysverkkoa. Edellisissä rattaissa se oli kiinteänä vetoketjun alla kuomussa (kätevästi aina mukana). Tosin näissä meidän nykyisissä ei ole kuin pari pientä koloa vauvan tilaan, joista hyttyset voisivat vauvan kimppuun hyökätä, joten ei ehkä niin tarpeellinen...täytyy katsoa...

Edellisenä kesänä ostimme 1½ vuotiaalle tytöllemme Samsoniten Pop up matkasängyn (nykyisin koo-di http://www.lastenturva.fi/tuote/koo-di-pop-up-bubble-matkas%C3%A4nky-beige/5060023821308/#product_description_anchor), jossa vauva/taapero on täysin suojassa hyttysiltä. Ihan mahtava tuote mökkeilyyn ja retkeilyyn. Tässä vaiheessa tietysti olettaen, että vauva nukkuu yksin. :) Meillähän nukutaan vauvan kanssa perhepedissä, joten sänky odottelee taas ensi kesää... :D

Toukokuun helteillä (mitä täälä etelässä oli) tuntui ihan pelottavalta ulkoilla tuon pienen kanssa. Isosiskoa oli kuitenkin pakko viedä ulos ja välillä se nälkä iski vauvalle ulkona ja oli pakko ottaa suojaisista vaunuista syömään. Ostoslistalla kesäksi siis ohuita ja kevyitä, mutta auringolta suojaavia vaatteita. Meillä ei ainakaan voi kamalan paksuja vaatteita käyttää, kun vauva parka hikoilee jo näillä viileämmilläkin kesäkeleillä ja sisällä on ollut lähes joka päivä pelkässä bodyssä ja siltikin välillä hiki helmeilee... :( Toivotaan silti ihania helteitä! :)
 

Vellamo12

Kommentoinnin ninja
Joulukuun äidit 2019
Meillä tuli vaunujen mukana hyttysverkko, mikä on tosi kätevä. Mut jos oon vaunukävelyllä niin harsoa pidän vaunun aukon päällä. Sillon kun vauva nukkuu ulkona niin hyttysverkko on päällä.

Pelkässä bodyssa on poika jos on kuuma ja ulkona ollessa kalastajan hattu vielä päässä. Ostin myös h&m:lta kivoja lippiksiä pojalle :)
Aurinkolasit vielä uupuu, mutta se korjataan tänään kun mennään shoppaileee!
 

Emmy'

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Meillä kanssa hyttysverkko on vaunuissa aina mukana (Emmaljungat) ja mökillä Juhannuksena se verkko oli jo tarpeen. Aurinkolasit ostin jo ja lippiksenkin ostin, mutta se on liian iso, täytyy löytää jostain pienempi. Muutoin olemme saaneet aika monta lyhythihaista kesäbodya pojalle lahjoina.
 
Top