Kesäkuun porinat

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Ketterä, 3 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Taitaa tämä kesäkuu olla meidän aikaa, kun la on tässä kuussa.

  Me miehen ja koiran kanssa muutimme vasta valmistuneeseen kerrostaloon tähän kaupunkiin. Ja odottanut sitä että saa tehdä kotia. Nyt lauantaina tuli vettä katosta eteisen lattialle. Kävi LVI ja isännöinti päivyatäjää yöllä paikalla. Eivät voineet aloittaa mitään, menee seuraavaan arkkipäivään kun asialle voidaan tehdä jotain. Ollaan evakossa ystävien luona. Asunnossa ei voi olla, ilma on ummehtunut. Ollaan huomenna menossa toimistolle selvittämään ja vaatimaan korvauksia. Sitäkö luuli että saisi tehdä kotia ja valmistua tulevaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 11
 2. Annu_H Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Kylläpäs nyt osaakin ärsyttää, kun laskettu aika oli lauantaina, niin ihanat sukulaiset soittelee nyt vuorollansa ja kyselee, että eikö vieläkään ja mikä siinä nyt kestää. Ei ainakaan helpota tätä tuskasta oloa :dead: Tietenkin isovanhemmat ja muut hiukan iällä olevat sukulaiset on ihan innoissaan ja tekee tuon varmasti "huomaamattaan", mutta ei kyllä helpota omaa ärsytystä. Taidan lopettaa puhelimeen vastaamisen loppu ajaksi...
 3. piiu84 Tuttu foorumilla Elomammat 2016 Toukomammat 2018

  Mulla 40+4 ja ei mitään merkkejä tulevasta.. Ärsyttävää kyllä, naapuritkin jo kyselee että eikö se vieläkään synny.
 4. linella Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Ai luoja näkisin punaista jos joku tulis kyselemään jotain tuollaista!!! Muutenkin tunteet vähän kuohuu :D Eilen vitutti niin paljon kaikki, että meinasin räjähtää, tänä aamuna piti itkee itkut ja nyt on sitten taas maailman onnellisin olo... Huhhuh.
 5. hemine Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Voi eikä! Ompa tympeetä varmasti kun kuvittelee saavansa laittaa uutta kotia ja sitten tulee tuollainen takaisku. :mad: Joko on selvinnyt miten tästä edetään?
 6. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Muistan ton edellisestä raskaudesta että kun meni yli lasketunajan niin porukka rupes kyseleen ja soitteleen. Niiin rasittavaa ku itsekin odottaa ja pitkiä päiviä niin sit viellä kysellään. :shifty: Oon nyt yrittänyt suoraa ajatella että menee yli ja sanonutkin kaikille että saa nähdä tuleeko kesäkuun puolella..
 7. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  No rakennuttaja on jo aloittanut remontin vaikka me ei olla muutettu vielä. Yhtä väliaikaista huoneistoa käytiin katsomassa ja sain oireet. Muuttoapua tai mitään korvauksia olla saamassa, tai ne katsotaan vasta kun remontti on valmis. Siis maksetaan täyttä vuokraa asunnosta joka on käyttökelvoton. Yhtään ei saisi stressi nousta ja yöunet menneet
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Jes, taistelua taistelun perään. Saadaan evakko asunto ja kesäkuun vuokra takaisin mutta muuton kustannuksiin joudutaan vielä vääntämään.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Ootteko ostellut pikkusille kesävaatteita? Vastasyntyneelle pitää kuitenkin pukea vähän enemmän, mutta näyttää niitä mekkoja ja shortsiasuja olevan ihan 50cm kokosiakin.
 10. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mulla on oottamas yhet puhvihousut(nk.shortsit) kokoo 56 ja lyhyt lahk.hihaton haalariki löytyy mitä voi bodynki kaa käyttää (56) + vaikka sukat lisäks jalkaan jos tarvis. Kesällä vaunuihi nukuttaessa hellekeleillä vaunukopassa on yllättävän lämmin, vaik tuuletus pelaiski ja vaunut varjossa..Ja unipussin ku hommaan viel kans ni sinne alle on lämpimimmille säille varattu lyhyt lahkeisia/hihasia haalareita nyt 2kpl (56), et voi vaihtaa ku toinen pesussa.. hankinnassa siis viel semmone swaddle up-unipussi jossa saa kädet sinne sisää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. savonemäntä Ihastunut foorumiin Kesämammat 2016 Kesämammat 2018

  En ole ostellut kesävaatteita. Joitakin on esikoisen jäljiltä ja joitakin saatu, mutta ei niitä kuitenkaan tuu käytettyä. Edellisen kesäkuisen kanssa oli ihan turhia hellevaatteet, mutta tiedä sitten.
 12. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Oon ajatellu ostaa muutaman lyhyt hihaisen bodyn tai/ja shortsihaalarin, ihan jo silläkin että helteiden aikaan meillä oli sisälläkin 27 astetta lämmintä.
 13. piiu84 Tuttu foorumilla Elomammat 2016 Toukomammat 2018

  Tänään 41+5 ja käynnistykseen meno.
  Jännittää kovasti.
  • Tykkää Tykkää x 10
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 14. MaLinn Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Toukomammat 2016

  Tsemppiä piiu! :)

  Hienosti kaikki menee! Ja varmasti myös nopeasti, kun sisaruksiakin jo on, kyllä ne naisen paikat vaan muistaa, mitä pitää tehdä. :)

  Mieti, sinä palaat takaisin kotiin oman vauvan kanssa. ♡♡
 15. m-inski Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Voimia tälle päivälle. Toivottavasti käynnistyy hyvin
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Vähän sellainen olo että saisi ulos tulla jo. Yhtään en odota ensi viikon helteitä.
 17. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Rupeeko jo riittämään raskaus? Täällä ainakin ollaan jo kypsänä! Yöt on pätkäisiä, päivät kankeita ja synnytys pyörii mielessä. Nyt rv 38+3 eli pahimmillaan vielä melkein 4 viikkoo :nailbiting: tai parhaimmillaan syntys esim. ensi viikolla :). Pitää ensi viikolla ottaa kolme S:ää käyttöön jos sit synnytys alkaisi..:happy::happy::happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Mulla on aika lailla samat viikot ja alkaa kans jo riittämään vaikka tosiaan viikkoja saattaa olla edessä vielä vaikka kuinka. Kahden tunnin välein herään öisin supistuksiin. Ja tosiaan joka ilta nukkumaan mennessä tulee mietittyä synnytystä. Synnytys jännittää niin hyvässä kuin pahassakin. Katotaan kui meidän käy. Odotetaanko vielä heinäkuussa :grin
 19. kadonnut Peruskäyttäjä

  Mulla loppuu myös hermot. Kaikki kyselee koko ajan tuntemuksia ja oloja ja "ollaanko siellä vielä yhtenä kappaleena".... :finger005
  Esikoisen ajalta jo tuttua ärsytystä, kun hänkin meni reilusti yli lasketun. Itse yritän rentoutua ja olla ajattelematta päiviä, mut vähän vaikeeta näiden kyselyjen lomassa. Tänään taas neuvolaankin. Nyt rv40+1 eikä merkkiäkään synnytyksen lähestymisestä:dead:
 20. danoneon Aloittelija

  Täällä myös 40+1 tänään, yöunet käyneet rikkinäisiksi, mieli alkaa olla jo ihan kypsä ja tekisi mieli motata jokaista kyselijää. No onneksi ens viikolla jo kontrollia sairaalalle kunhan pysyy pää kasassa sinne asti...

Jaa tämä sivu