Kesäkuisten salainen ryhmä on nyt avattu! Lue täältä kuinka pääset mukaan. 😊

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Hei kesäkuiset!

Kesäkuun 2023 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja! 😊

HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön.
pompus.png


Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

- Olet Vaufoorumin jäsen ja sinulla on nimimerkki.
- Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi (eli täällä kesäkuisissa) vähintään 30 viestiä.
Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
- Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan.

Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla.
Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä adminille (siis minulle) yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin!
Kun sinut on lisätty ryhmään:


- Saat ylläpitäjältä ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
- Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
- Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
- Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu vain aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
- Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
- Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisinkin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
- Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla! Tarkastelemme kahta viimeistä kokonaista kalenterikuukautta, mutta ylläpitäjälle voi ilmoittaa myös käyttäjiä, jotka eivät ole täyttäneet viime kuussa aktiivisuusvaatimusta. Tällöin kyseistä käyttäjää muistutetaan asiasta. Poikkeuksena täysin hiljentyneet jäsenet; jos kuukauteen ei ole kirjoittanut yhtäkään viestiä, seuraa ryhmästä poistaminen.
- Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa ryhmästä poiston jälkeen 5 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
Viestit voit kirjoittaa foorumille minne haluat, poislukien mahdolliset muut lasketun ajan ryhmät. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 5 viestiä, lähetä pyyntö ylläpitäjälle.
 
Muokattu viimeksi:
Uusien jäsenten ryhmiin lisäämisen aikataulu on muuttunut. Tästä viikosta lähtien lisään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
 
Takaisin
Top