Karkki vai kepponen?

Karkki vai kepponen

  • Karkki

    Äänet: 0 0.0%
  • Kepponen

    Äänet: 1 16.7%
  • Ei, ei ja ei

    Äänet: 5 83.3%

  • Kaikki äänestäjät
    6

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Mitä mieltä olette tästä tästä perinteestä? Kiertääkö jonkun lapset? Miten suhtaudutte jos joku tulee ovelle?

Omaa lasta en päästäisi, jos haluaisikin. Mielestäni virpomiset on ihan riittämiin. Jos joku tulisi ovelle, meillä tuskin olisi sopivia karkkeja annettavaksi (minä päivänä vierailijoita edes ehkä tulisi? 😅) ja kiusantekoa en ymmärtäisi.
 
Meil kävi kerran aikasemmi ku asuttii viel iha lähiössä. Ei meilläkään mitään karkkeja ollu mut piparit kelpasi 🙈 nyt asutaa nii keskel ei mitää et tänne ei kukaan eksy ikinä.

Minustakin vähän teennäinen tapa. En haluis et lapsi menee.
 
Pari vuotta sitten kun ekoja kertoja joku tuli ovelle sanottiin vain ettei meillä vietetä halloweenia. Viime vuonna oltiin sitten varauduttu jo että tulee joku kiertelemään ovelle ja yli 30 lasta varmaan kävi ovella. Omat lapset olisi myös halunnut lähteä kierrokselle, mutta en päästänyt kun ajatus tuntuu niin vieraalta.
Tänä vuonna 2 vanhinta on kuitenkin menossa naapurit kiertämään. Tämän asuinalueen face ryhmässä on kuulemma sovittu päiväksi sunnuntai ja merkiksi jotain kurpitsalyhtyä tms. palamaan niin tietävät että saa tulla ovelle. Mitään kepposia ei kyllä silti tee.
 
Vierastan. Tosin nykyään vierastan virpomistakin. Siis tutuille meneminen ok, mutta vieraille meneminen.. ei tunnu hyvältä. Sepä olisikin jos keppostelua vielä tulisi!
 
Meillä kävi pihassa lauantaina klo 21 jälkeen porukka isompia lapsia. Meteliä pitivät, mutta eivät tulleet ovelle asti. Kuulin kun yksi heistä sanoi; lapsiperhe, ei häiritä. Tuli tunne että keppostelua olis ollu tulossa. Mua ei ois muuten haitannu ja aina jotain karkkiakin löytyy, mutta ajankohta tosiaan oli huono.
 
Takaisin
Top