Kaipaatko lunta? (Tai onko siellä jo?)

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 6 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kaipaako muut jo lunta? Tämä pimeys on omaan makuuni turhankin synkkää. Ja sitten kun on vielä kylmää saisi olla sitä luntakin sitten.
 2. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Tykkään kyllä lumesta ja odottelen. Jos vaikka viilonloppuna sataisi, niin päästäisiin lumipuuhiin kunhan poika tulee isänpäivän vietosta. Viime viikolla oli kevyt lumipeite parina aamuna, häipyi tunneissa.
 3. turotus Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Kaipaan, lumi valaisee ihanasti, itekin piristyy kun ulkona ei ole niin synkän näköistä. :Heartred
 4. Candice Tuttu foorumilla Huhtikuun äidit 2019

  On kylmää ja lunta, talvi alkoi täällä ihan kuin napista painamalla. On kyllä kaunista ja kivan valoisaa. Sais pysyä tämmösenä, lunta on nyt just sopivasti, tai ehkä vähän voi tulla lisää. Pitää nauttia nyt, kun ei oo vielä puolen metrin kinosta ja - 30 pakkasta :rolleyes:
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tänään aamulla yllätyin kun lunta oli maassa! Aika ylläri. Tuli ihan puskista. Mies oli kesärenkailla ajellut töihin..
 6. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Tänään on sadellut lunta. En tiedä pysyykö kauaa, mutta pieni kerros on. Ihan lumiukkeleita tai -lyhtyjä ei pääse tekemään vielä :grin
 7. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Täälläkin oli iloisena yllätyksenä tänään vähän lunta. :happy: Eikä se edes sulanut päivän aikana vaan sateli jopa vähän lisää päivän mittaan. Iltapäivällä oli ehkä peräti sentin verran. Ei siitä mitään siis vielä tee, mutta ihanaa kun on valkoista.
 8. Liirumlaarum Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020

  Kaipaan lunta. Yön ja tämän päivän aikana on satanut lunta ihanasti. Ulkona on niin kaunista ja ihanaa :Heartred Valitettavasti vesisateen luvattu alkavan yöllä ja huomenna pitäisi sataa koko päivä ja kaiken sulaa pois ja palataan takaisin harmaaseen, mustaan, pimeään marraskuuhun :sad010
 9. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Edellisyönä ja eilen satoi oikein kunnolla lunta. Joiduin ajamaan tunnin matkan eilen ja ihan pulassa, kun lumi tuli vaakasuoraan päin, mitään ei nähnyt. :grin Viime yönä sitten tuli vesisade ja kaikki pois. Möh :meh:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Äippä x6 Addikti Toukomammat 2017

  Joo, lumet tuli ja suli 24h aikana... odotan suuresti lunta ja talvea!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Aamulenkillä eilen oli maassa lunta, iltalenkillä vesisade eikä jälkeäkään lumesta. Milloin tulee pysyvä lumi? Tulisipa jouluksi.
 12. Talvitintti Addikti Toukomammat 2017

  Eilen oli lunta, mut illalla alkoi vesisade ja lumesta ei oo enää tietoakaan :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Meillä on tällä hetkellä sopivasti lunta (15 cm) ja pikkupakkanen ja maisema kuin siitä kaikkein perinteisimmästä talvikuvapostikortista :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Ihan kevyt lumipeite iltapäivän aikana satanut. Lähtenyt varmaan aamuun mennessä :rolleyes:
 15. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Eilen päästiin ihan pulkkailemaan takapihalle, tänään alkaa olla jo sohjoa vaikka valkoisena vielä on maa. Plussan puolella pysynee loppuviikon eli saatiin vain varaslähtö talveen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  En kaipaa. Unelmien talvi olisi sellainen, jossa ei yhtenäkään päivänä lämpötila laskisi nollaan, eikä tulisi yhtään lunta tai jäätä. Tai no, ehkä viikko per talvi lunta olisi ok (kunhan ei tarvitsisi töihin mennä), sen jälkeen lumi voisi jo sulaa pois. Lumi on kamalan työlästä ja aikaa vievää, ja liukkaat aiheuttavat joka vuosi suomalaisille kolareita ja kaatumisia.
 17. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Kaipaan todellakin lunta. Olen talvi-ihminen ja lumileikit ovat oman lapsuuteni parhaita muistoja. Toivon että saataisiin vastaisuudessa kunnon talvia vielä tänne eteläänkin. :Heartred
 18. Lilyofthevale Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Lunta on kyllä ihan tarpeeksi. En tykkää kyllä kyllä loskakeleistäkään. Omakotiasujana sitä on vaan aina "voi ei, taas lunta, loppuisi jo!"
 19. Jaa32 Vieras


  Jos talvesta ei tykkää, niin mikään pakko ei oo asua maassa missä on talvi. Muutenkin, ootko ehkä joku vakuutustyyppi tai rahaministeriön kun noin kannat huolta talven vaikutuksesta?

  Mun unelmatalvi ois päinvaston ku sulla. Ois lunta ja pakkasta ja pitkään ja kunnolla.
 20. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Aika ruusuinen on käsitys elämästä, jos kuvittelee, että noin vain muutetaan ja asutaan ulkomailla. Etenkin lapsiperheellä saattaa hyvin olla niin, että ulkomailla ei ole lainkaan turvaverkkoja, jolloin elämä siellä on huomattavasti hankalampaa tai kokonaan mahdotonta. Tai että koko perheen elättäviä työpaikkoja olisi ulkomailla joka oksalla, etenkään jos ei osaa kunnolla paikallista kieltä. Käytännön syistä voi hyvinkin olla pakko asua maassa jossa on talvi. Olen asunut ulkomailla, ja juuri nyt se ei olisi mahdollista, koska minulla on kaksi pientä lasta.

  Vakuutustyyppi en ole mutta minulla on yhdellä sukulaisella nilkka mennyt pilalle kaatumisesta, ja toiselta murtui lonkka, ja hän kuoli lonkkaleikkauksen jälkeen kun kroppa ei enää leikkausta kestänyt. Kolmannella raskaus meni kesken hänen liukastuttuaan kotipihallaan. Esikoista odottaessa konttasin autolta peilikirkkaan jään yli kotiovelle ja kiroilin jäitä parkkipaikoilla, mutta eipä niitä sieltä poiskaan saanut ennen kuin sulivat. Ihan silkkaa unelmaa tämä tällainen talvi siis, mutta hyvä, ettei sinua muiden loukkaantumiset häiritse.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu