Kaikki lattialta suuhun

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti Vimpa, 4 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vimpa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Onko teidän vauvat sellaisia, että kaikki mitä lattialta löytyy, laitetaan suuhun vai tutkiskelevatko vain juttuja käsissään? Meidän pieni mies on sellainen, että syö aivan kaiken mitä käsiinsä saa. Äskenkin sain kaivella, jonkun tarran syvältä suusta, minkä oli isompien lasten leikkihuoneesta löytänyt :eek: Kolme aiempaa lastani eivät ole olleet näin himokkaita roskan syöjiä, kuin tämä nuorimmainen. Mm teipin palasia, sanomalehden palasia on saanut tonkia suusta useaan otteeseen. Onneksi on joka kerta suht helposti saanut ylimääräiset jutut saanut suusta pois kaivettua, ettei ole kurkkuun saakka mitään mennyt. Vaikka kuinka koittaa lattiat puhtaana pitää, niin aina tuo poju jotain löytää..
 2. rondine Kommentoinnin ninja Huhtikuunmammat 2015

  Täälläkin kaikki menee aina suuhun. Tähän asti on ollut kyse villakoirista tai pikkuroskista. Kerran laittoi lattialle pudonneen sipsin suuhunsa, mutta irvisti ja sylkäisi ulos, oli kai vähän suolaista.
 3. Ulla88 Puuhakas puhuja Huhtikuunmammat 2015

  Meillä enemmän tutkaillaan kaikkea mitä lattialta löytyy. Välillä menee joku pikkukivi suuhunkin. Lehtikorista on kans kiva levittää kaikki mainospostit lattialle ja tutkailla ja repiä niitä, mutta onneksi aika harvoin tarttee suusta kaivaa mitään ylimääräistä.
 4. Möttönen Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtikuunmammat 2015

  Täälläkin pistetään kaikki suuhun, pienimmätkin kiven murut jne. Myös wc-paperia vedetään rullasta paloja suuhun. Tänään oltiin kauppakeskuksen leikkialueella ja kaikkea pikku roskaa yritti suuhun laittaa. Etenkin koiran napuja suusta onkiessa tyttö pistää suun napakasti kiinni, että etpäs otakaan. Isällä ei ehkä onnistu, mutta äiti saa tytön suun tyhjennettyä.
 5. Tökkönen Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Meillä ehkä vähän jo valikoiden maistellaan lattialta löytyviä juttuja, vaikka ruokapöydän alus on ihan aarreaitta tässä suhteessa... Mutta kissanruoat ei enää mene suuhun vaan niitä tiputellaan yksitellen vesiastiaan ja hämmennetään sitten koko soppaa kädellä.
  • Hauska Hauska x 2
 6. yllätys15 & 16 Varmaotteinen viestittelijä Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Aivan kaikki menee suuhun mm koivuhalkoa on aivan pakko maistaa ja yrittää josko siitä irtosi paloja... Mut niinhän se on et lapsi tutustuu maailmaan suun avulla, välillä jopa liiankin hyvin... Meillä neiti yks päivä maisto vessaharjaa kun äidin silmä vältti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 7. Newbie2 Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Meillä ei jokainen roska ja moska mee suuhun, onneks :) tykkää ottaa kyllä käteen ja tutkia ja monesti ojentaa roskan jollekkin ja sanoo kiitti :D

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
  • Hauska Hauska x 1
 8. pookkana Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä imuroidaan kaikki suuhun. Kaikki kirjat järsitään 8 hampaalla paperimassaksi, pikku kivet käy näemmä jostain purkasta ja ihan kaikkeen kokeillaan hampaita ja pienet esineet pitää aina pyöräyttää suussa! Ja narskutus vaan kaikuu kun hän hinkkailee hampaitaan yhteen. Yhtäkkiä olen alkanut ymmärtää, miksi tulee vielä rautahampaat näiden tilalle :wink:rolleyes:
 9. Ulla88 Puuhakas puhuja Huhtikuunmammat 2015

  Meillä on kans tuo että kirjoja pitää järsiä! :O
 10. vaa_veli Piirimestaruustason postaaja Elomammat 2016 Huhtikuunmammat 2015

  Meillä kanssa kaikki menee suuhun. Poika löytää kyllä kaikkein pienimmätkin kivet ja pöpöset lattialta. Aika hyvin kyllä toimii, että laittaa tutin suuhun, jos menee mahdottomaksi! Silloin poika tyytyy vaan tutkiskelemaan löydöksiään ja mussuttaa tuttiaan.
 11. Vimpa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meillä ei ole tuttia ollut käytössä yli kolmeen kuukauteen,joten sitä kikkaa ei valitettavasti voi käyttää :) täälläkin on käyty vessaharjaa hämmentämässä ja wc pytty myös kiinnostaa hirveästi. Saa nähdä,kun tulee kevät ja kesä ja poika alkaa itse enemmän liikkumaan,niin meinaako syödä kiviä ja käpyjä ulkona. Valmiiksi jo kauhistuttaa :)
 12. monn Oman äänensä löytänyt

  Ennen aina kun N löysi jottai lattialta niin saattoi tosi pitkään pyöritellä sormissaan ja jopa jättää löytämänsä. Sen jälkeen kun sormiruokailu alko, niin kaikki meinaa mennä "näppärästi" lattialta suuhun. On tämä välillä melkosta vahtimista! :/