Käyttekö lasten kanssa sisäleikkipuistoissa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 5 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Käyttekö sisäleikkipuistoissa (esim. HopLop, SuperPark) lastenne kanssa? Minkä ikäisten? Kuinka usein? Mikä on lasten lemppari?
 2. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Käydään. Leikkimaa on ainoa lähistöllä oleva, poika tykkää kyllä, vaikka ensimmäisillä kerroilla vähän arkoikin liukumäkiä ja korkeita paikkoja. Nykyään kyseleekin usein pääseekö. 3,5vee siis on.

  Hinta on vähän suolainen, siksi käyntejä ehkä joka toinen kk.
 3. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Käydään joskus, lähinnä HopLopissa. 4,5v tykkää ja paljon. Kesällä oli kesäpassi mutta sen jälkeen ei olla käyty. On ajateltu hankkia loppuvuodeksi kuukausilippu kun kaveri kutsui jo yhdelle käynnille ja kahdesta käynnistä lippu maksaa itsensä takaisin.

  Mutta yleensä käydään jos arkipäivänä sattuu olemaan vapaata. En voi sietää sitä ryysistä mikä lomapäivinä noissa vallitsee.

  14kk on alkanut tykkäämään pienten alueesta. Käytiin kerran kun odoteltiin siskoa päiväkodista, kiva kun alle 2v pääsee ilmaiseksi.
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Käydään harvakseltaan. Varmaan voi puhua max. muutamasta kerrasta vuodessa. Lähimpänä on Mehukattimaa, mutta koska hoplop on paljon kivempi suunnataan yleensä sinne. Ensimmäisen kerran käytiin kun poika oli muistaakseni vähän vajaa 4-v. Viimeisin kerta oli loppukesästä ehkä kuukausi ennen 5-v synttäreitä. Ekalla kerralla arasteli vähän, nykyisin viilettää niin ettei perässä meinaa pysyä.
 5. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  HopLopissa tai Leos Leikkimaassa käydään 2 ja 4v kanssa yleensä ehkä muutaman kerran vuodessa.
 6. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Käydään satunnaisesti, ehkä muutaman kerran vuodessa. Leo's Leikkimaa on meitä lähimpänä eli siellä käydään ja HopLopissa myös, välillä SuperParkissakin (jossa on enemmän tekemistä myös aikuisille). Varmasti käytäisiin useammin jos nuo eivät olisi niin kalliita.
 7. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Käytiin enemmän aikaisemmin, mutta nyt kun saman aikuisen pitäisi vahtia liukasliikkeistä 3,5-vuotiasta juoksijaa ja parin kuukauden ikäistä vauvaa, ei tuo käytännössä ole mahdollista. Näin eri-ikäiset lapset tarvitsisivat noissa paikoissa kaksi vahtijaa.
 8. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Hoplopissa käydään, jos on joku tarjous. Esim kesällä oli kaikilla lapsilla passit ja nyt otettiin kuukausiliput. Nuo on paljon kivempia, kun voi käydä vaikka vain tunnin leikkimässä. Kertalipulla tuntuu, että pitää sitten olla koko päivä, kun on sen verran kallis.. Isommat ovat 4v ja nuorin täytti syksyllä 2v. Ei valitettavasti päästy hyödyntämään alle 2v ilmaiseksi, kun tuli myöhemmin vasta tuo muutos hintoihin..

  Leos leikkimaassa on käyty kerran ja kerran zonesissa. Sekin varsin hintava ja alle kouluikäisille on rajallisesti juttuja.. Ikean smålandia hyödynnetään melko usein, menee meidän lapsille samaan kategoriaan noiden maksullisten kanssa. :grin
 9. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Hoplopissa käydään, välillä kerran viikossa, välillä harvemmin. Tähän asti on ollut lippupaketteja, mutta uuden hinnoittelun myötä hankittiin paluulippu, joka pitää käyttää kuukauden kuluessa edellisestä käynnistä.
 10. Talvitintti Addikti Toukomammat 2017

  Leo’s leikkimaassa ja Hoplopissa tulee käytyä, Hoplopissa enempi. Lapset 3v10kk & 2,5 v.
 11. dimou Tuttu foorumilla

  Me asutaan niin periferiassa, ettei täällä ole kuin yksi paikka lähistöllä, ja sekin on auki vain kesäisin. Kesällä tulee niin paljon muutenkin käytyä kaikkialla, että on sitten jäänyt vähän vähemmälle, vaikka lapsi siellä tosi hyvin viihtyykin.
 12. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Me käydään lähellä olevassa HopLopissa aika usein :) Joskus kerran viikossa, joskus kerran kuussa.Toinenkin kiva samantyylinen sisäleikkipuisto oli, mutta se suljettiin. Tyttö 2v10kk viihtyy, HopLop taitaa olla suosikki.

Jaa tämä sivu