Kätevät Odotus- ja Foorumi-sovellukset täältä! ;)

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Miramaria, 16 helmi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Addikti

  Heippa heinäkuiset odottajat! :greet025

  Oletteko jo ladanneet Vaun puhelinsovellukset? Kätevät Odotus- ja Foorumi-sovellukset löytyvät niin iPhonelle kuin Androidille. Lue lisää >>


  [IMG]

  Vau.fi on myös sovellus! Tai tarkalleen ottaen kaksi sovellusta: Vau.fi Odotus on tarkoitettu oman kuukautiskierron, raskauden ja lasten kehityksen seuraamiseen ja toisen avulla foorumilla juttelu käy helpommin kuin koskaan.
  Last edited by a moderator: 30 marras 2017
 2. siksy Ihastunut foorumiin Heinämammat 2017

  Hei! Miten salaisen ryhmän saa näkymään android-sovelluksessa vai onko se jossain muussa paikassa kuin selaimella? Asensin uusiksi sovelluksenkin muttei mitään näy..
 3. Miramaria Addikti

  Heippa siksy!

  Ryhmä näkyy normaalisti kännykkäsovelluksissa lasketun ajan keskusteluiden yläpuolella. Joskus (tai no, ilmeisesti yleensä) sovelluksella kestää päivittää tiedot uusista asetuksista, joten ryhmän ilmestymisessä saattaa kestää - mutta sen pitäisi tulla näkyviin muutamassa päivässä itsekseen. Yleensä sovelluksen poistaminen ja uudelleen lataaminen auttavat, mutta sinä oletkin jo ehtinyt kokeilemaan sitä...

  Jos ryhmä ei tämän päivän aikana ilmesty näkyviin sovelluksessa, niin lähetä minulle viestiä joko täällä foorumilla tai sähköpostiin mira.heinonen@sandviks.com. :)

Jaa tämä sivu