Juniorisängyt

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 9 maalis 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Millainen juniorisänky/taaperosänky lapsella on?

  Esikoisella on prinsessa-sänky, kuopukselle hommataan autoteemainen juniorisänky.:)
 2. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Esikoisella oli ikean musta junior sänky, seuraaville tuli valkoinen pieni kerrossänky (155cm), yhä käytössä yksittäisinä sänkyinä.
  Kaikille ensin kokeiltu pinnasängystä ottaa yksi laita pois ja laittaa turvakaide siihen ennen junnusänkyyn siirtymistä.
 3. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Isommat siirtyivät 4v iässä päästävedettäviin talonpoikaissänkyihin (suvusta perittyjä yli 100v vanhoja) ja nuorin siirtyi muuton yhteydessä 3v iässä ikean jatkettavaan juniorisänkyyn. Siihen asti ovat nukkuneet pinniksissä ilman laitaa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Valkoinen päästä vedettävä sänky. Ei mitenkään erikoinen. Huonosti suunniteltu kyllä, kun siinä oli teräviä kulmia. o_O Mies hioi sellaiset kulmat pois, joihin lapsi olisi voinut lyödä päänsä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Poika siirtyi n. 1,5-vuotiaana 140x70cm pinnasänkyyn, jonka toisesta laidasta sai kolme pinnaa pois. Siinä samassa sängyssä nukkuu edelleen, ja otin koko laidan pois yli vuosi sitten, eikä tilalle tullut mitään turvalaitaa tai muuta sellaista. Ihme kyllä, poika on pudonnut sängystä vain pari kertaa sen jälkeen kun laita lähti. Kohta on aika etsiä uusi sänky kun tuo vanha alkaa käydä lyhyeksi, poika on nyt 3,5v. Saa nähdä, millaiseen päädytään. Mielellään ottaisin kyllä ihan aikuisten kokoisen sängyn jo, esim. 80x200 runkopatja, niin ei tarvitsisi sitten kovin nopeasti uusia taas. Toisaalta jokin autosänky tms. olisi varmasti kiva kyllä :) Katsotaan nyt, mihin päädytään :)
 6. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Valkoinen noin 70v vanha "pinnasänky" jonka laidat on noin 30cm korkeat, joten ei voi olla enää vauva siellä (toivottavasti silloin ei kenenkään vauva tippunut pois) jatkettava sänky :)
 7. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Meillä on iso pinnasänky, josta muuttuu juniorisänky, kun tulee sen aika.
 8. move88 Rakastunut foorumiin Helmimammat 2018

  nukkui stokken pinniksessä 2v asti, jolloin otettiin laita siitä pois. nyt 3v siirryttiin juniorisänkyyn, unipuun jatkopuu, joka on lyhimmällä mahdollisella pituudella nyt aluksi (130cm), turvalaidan kanssa.
 9. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Meillä on pitkä pinnis josta saa tarvittaessa juniorisängyn.
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 10. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Onko se toiminut hyvin, se pinnis kaiteella?
 11. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Minkä pituisina teillä on vaihdettu pinniksestä pois? Poika on nyt 85cm pitkä.
 12. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Joo on toiminut hyvin, alkuun tosin saanut taaperon kantaa useamman kerran takaisin sänkyyn. Huvikseen vaihdettu pinnasängystä isompaan sänkyyn tai sitten tarvittu seuraavalle vauvalle. Me ollaan siirrytty junnu sänkyyn n. 1,5v iässä, eli onkohan nuo kaikki ollut n. 80cm kokoisia silloin. Toinen laita pinnasängystä poistettu n. 1v3kk iässä kiipelyn takia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Okei, olisko se kiipeily sitten se virstanpylväs sitten eikä pituus. Meillä mentiin ruokapöydän tuolille ekan kerran viikonloppuna vasta.
 14. Lya M. Tuttu foorumilla

  Meillä esikoinen oksensi pinnasänkynsä pilalle, joten siirtyi jatkettavan juniorisänkyyn 1,5 iässä. Toisessa reunassa oli turvalaita ja toisessa reunassa seinä. Ei kiivennyt koskaan pois. Nyt sänky odottaa nuorempaa, koska isosisko sai työpöytä-kerrossängyn.
 15. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Vuoden ikäisenä (vai vähän päälle?) laitettiin pinnasänky pois (se oli sellainen 80 -luvun mallinen ilman laskettavia laitoja jne.).
  Poika siirtyi päästävedettävään sänkyyn, jossa on vähän laitaa.

  Kiipeily. Kerran kun vedät sydämen kurkkuun pelästyksestä kun toinen roikkuu pää alaspäin pinniksen kaiteesta, niin joo, juniorisänkyä vaan kehiin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1

Jaa tämä sivu