Jumppaohjeet raskauden jälkeen

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Pähkinä80, 8 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Hei sinä äiti, pömpöttääkö massu vaikka raskaudesta on jo aikaa? Kyse voi olla vatsalihasten erkaantumasta. Siihen ei istumaannousujen hinkkaaminen ja kalorirajoitus auta.

  Olen niin iloinen voidessani jakaa sinulle tämän: personal trainer Jenni Tuokko pisti tuulemaan ja Jennin aktiivisuudesta syntyi tämä opas, joka tulee myös jakoon neuvoloihin. Mukana oppaan teossa on ollut myös fysioterapeutti Mari Camut.

  Lataa itsellesi ilmaiseksi Liikkuva äiti - liikuntaa raskauden ja vatsan erkaantuman ehdoilla - opas pdf-muodossa täältä: http://www.trainingcorner.fi/RaskausliikuntaOpas.pdf

  Opas sisältää kattavan selityksen siitä, mitä vatsalihaksille ja ryhdille tapahtuu raskauden myötä ja miten liikuntaa voi lähteä toteuttamaan turvallisesti raskauden jälkeen. Oppaasta löytyy myös asiaa lantionpohjalihasten tärkeydestä. Jos raskaudesta on jo aikaa ja erkaantuma on edelleen olemassa, kannattaa lukea opas - siitä saat myös ohjeet erkaantumaa korjaavan harjoittelun aloittamiseen.

  Jos sinulla on raskaana olevia tai raskautta suunnittelevia ystäviä, jaathan tämän postin heille! :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Kiitos ohjeista! :) Just eilen taas pohdin näitä jumpatessa ja taidan jättää ne lankutukset nyt pois! Kyykyistä painot jo jättänytkin ja mave TOSI pienellä painolla.Noihin ohjeisiin kiva palata synnytyksen jälkeenkin
  • Tykkään Tykkään x 1