Joulukuussa rupatellaan kilpaa!

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Joulukuussa on taas rupattelukilpailun aika. Laitetaan siis joulunpyhinäkin lapset nukkumaan, otetaan vaikka glögimuki viereen ja vietetään omaa aikaa jutellen muiden äitien ja äidiksi haluavien kanssa. :happy:

Palkintona on Lumenen ihoa kirkastava [Valo] Nordic-C -setti ja se arvotaan sadan eniten kirjoittaneen kesken. Setin arvo on 99€.
Setti sisältää:
  • [Valo] Nordic-C Kirkastavalla puhdistusbalsami
  • [Valo] Nordic-C Kirkastavaa geelinaamio
  • [Valo] Nordic-C Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste
  • [Valo] Nordic-C Kirkastava & silottava kosteusvoide

joulukuu2020.jpegOsallistumisohjeet:


  • Palkinto arvotaan sadan joulukuussa eniten kirjoittaneen kesken. Lista sadasta eniten kirjoittaneesta kuukausittain löytyy täältä.
  • Voit rupatella missä ja kenen kanssa hyvänsä. Kaikki viestit lasketaan. :) Pelkkä "pöö" ei kuitenkaan ole keskustelua. Myös leikkiosastoille kirjoitetut viestit lasketaan viestimäärään, mutta jos käyttäjä ei ole kirjoittanut minnekään muualle, ei silloin voi voittaa.
  • Sinun pitää olla rekisteröitynyt osallistuaksesi. Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen täällä.
  • Kilpailu on voimassa joulukuun ajan eli 1.12.-31.12. Palkinto arvotaan tammikuun alussa, kun lopulliset viestimäärät on päivittyneet.
  • Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.
  • Palkintoa ei lähetetä ulkomailla sijaitsevaan osoitteeseen.
 
Valitettavasti kirjoittajien top100 lista ei tällä hetkellä toimi. :sad001 IT-tukea on asiasta hätyytelty ja pidämme sormet ristissä että vika saataisi korjattua mieluiten heti. Jos vian korjaaminen kestää, muutamme kilpailun toisenlaiseksi. Kilpailu järjestetään joka tapauksessa ja palkinto arvotaan. :)
 
Vika on korjattu ja kilpailu on siis päässyt alkamaan! :happy: Onnea kaikille kilpailuun! Tällä hetkellä siellä tosin näkyy 99 eikä 100 aktiivisinta käyttäjää. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä. Jos listaan ei saada näkyviin sadatta palkinto arvotaan 99 aktiivisimman kesken. :)

Marraskuussa listan sijalla 99 oleva on kirjoittanut n. 60 viestiä (viimeisimmät viestit ei ole vielä tätä kirjoittaessa päivittyneet.) Tarkoittaa sitä että listalle ja arvontaan pääsisi reilulla 60 viestillä. :)
 
Siis onko näin että sadan aktiivisimman kesken arvotaan vai se kuka eniten kirjoittaa? :)
 
Arvotaan sadan aktiivisimman kesken. Eli jos on joulukuun top 100 listalla, osallistuu arvontaan. :)
 
Takaisin
Top