Joulukuun Jupinat :)

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Jozzuuh, 14 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Eli tein nyt tämmösen oman ketjun joulukuuhun kun ei vielä semmosta varsinaista ketjua ollut. Pakko oli vaan tehdä kun häiritsi kun muille kuukausille oli mut joulukuulle ei ollut :D Mites muut mammat ja muksut aikoo viettää joulua? Me ollaan ainakin ihan kotosalla ja kutsutaan tänne meille ihmisiä jouluruoille ja lahjat avaamaan. Toivottavasti illasta tulee ikimuistoinen:Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Me mennään miehen mummon luo jouluaattona jouluruualle ja sitten tullaan kotiin odottelemaan pukkia :) Tapaninpäivänä tulee sitten mun puolen sukua ja juhlitaan joulua uudelleen.

  Kyllä tässä vähän joulutunnelmaa rupeaa olemaan. Ensi viikolla olisi tarkoitus isomman tytön kanssa koristella koti jouluisaksi :greet008

  Miten hemmetissä mä mahdoin onnistua tän tekstin muuttamaan pienemmäksi.....:schocked028
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Jaa, eipäs teksti näykään enää pienempänä kun sen lähetin sen. Oon tämmöinen tekniikan ihmelapsi!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 4. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Me mennään mun vanhemmille viikoksi ja vieraillaan viikon aikana useaan otteeseen 10 km päässä miehen vanhemmilla. Aattona varmaankin ollaan molemmissa paikoissa, mut katotaan vielä lähempänä tarkemmin.
 5. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Me mennään aattoaamusta miehen vanhemmille ja iltapäivän aikana siirrytään mun porukoille kattoon joulupukkia. Muista päivistä en tiedä, mut varmaan ollaan yötä mun vanhemmilla ja ollaan siä rauhassa.
 6. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Me ollaan ihan kotona koko joulu. Aaton aattona meen oman äitini kanssa hautakierrokselle, joka päättyy Hämeenkosken Koskikartanoon kahville/kaakaolle :) Se on ollu meiän perinne jo monta vuotta. Tänä vuonna aattelin jättää lapset kotiin, viime vuonna oli Tyyne mukana, ku pelkäsin et nääntyy nälkää jos en ota mukaan (oli vielä täysimetyksellä) :grin Ja se reissu on usein kestäny muutaman tunnin.

  Tänää oli hammaslääkäri ja sain 4 väliaikaispaikkaa, ja yks niist hampaist pitää juurihoitaa jos alkaa oireilemaan:confused: Anto se lääkäri vaihtoehdoks poistamisenki, mut mähä tulisin hulluks jos tonne kolo jäis.

  Tyynelle on tullu lisää hampaita. Nyt on etuhampaiden lisäks kaks poskihammasta ja niille on tulossa vastaparit kovaa vautia.
 7. Kiips Tuttu foorumilla

  Mukavaa joulun aikaa tätäkin kautta kaikille elomammoille! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Täältä myös ihanat joulut kaikille! :greet008
 9. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Hyvää Joulua kaikille :Heartred
 10. polkulainen Peruskäyttäjä

  No, on täällä yksi jouluvalo ikkunassa ja kummeilta saatu joulukalenteri, mutta muuten on kyllä vyöturkiskuoriaisten säväyttämä joulusiivous edessä. Mies taas säheltää ja valehetelee raha-asioissa ja kiinni jäädessään räyhää. Toivoisin vain, että häipyisi täältä, niin saisin viettää joulun ilman sen vastenmielistä naamaa. Eihän täällä saa edes syödä vieraan tuomisina tullutta luumupiirakkaa, siitäkin alkaa mies ilkeilemään. Ei musta ole tähän...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 11. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Voi Polkulainen :sad001 Toivottavasti kaikki järjestyy :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4

Jaa tämä sivu