Jorvissa ei enää perhehuoneita?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Lya M., 13 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lya M. Tuttu foorumilla

  Kävin huvikseni katsomassa, onko mikään muuttunut Jorvissa, kun Espoon sairaala nousi siihen kylkeen.

  Ihmettelin todella, kun ainoa maininta oli NELJÄSTÄ perhepesähuoneesta.

  Toivottavasti en vain löytänyt tarvittavaa tietoa, koska minulla oli esikoisen ajalta aika surkea kokemus ”yhteishuoneesta” jossa kaikkien arkaluontoisetkin asiat kailotettiin kaikkien kuullen. (Eivät ne verhot mitään auttaneet)
  Silloin saatiin onneksi perhehuone seuraavana päivänä...
 2. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Öööö... Jorvissa ei ole enää synnytyksiä ensinkään, vaan kaikki on siirretty Espoon sairaalaan. Espoon sairaalan webbisivuilla sanotaan, että synnyttäneiden osastojen huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa saa isäkin yöpyä.

  https://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaalat/espoon-sairaala/osastot-N6C-ja-N6E/Sivut/default.aspx
  Synnyttäneiden osastot N6C ja N6E

  "Huoneet ovat yhden hengen huoneita, joihin mahtuu äidin ja vauvan lisäksi yöpymään yksi aikuinen."
 3. Lya M. Tuttu foorumilla

  Kiitos!

  Jännä juttu, että ainakaan meidän neuvola ei tiennyt tuosta muutoksesta mitään, kun viimeksi kysyin. ( Edelleen puhui Jorvista).

  Ei kiva, kun ensimmäinenkin lapsi tuli supervauhdilla.
  Pitääpä ottaa ensi viikolla puheeksi.
 4. BOBO1 Peruskäyttäjä

  Synnytin Espoon sairaalassa 2.3. Tosiaan espoon sairaala on aivan Jorvin sairaalan vieressä ja synnytys tapahtuu espoon sairaalan 4 kerroksessa synnytysosastolla. Uudessa espoon sairaalassa on kai vain perhehuoneita, mutta jos ne ovat täynnä mennään Jorvin puolelle missä on 4 hengen huoneita ja yhden hengen huoneita. Se minne joudut riippuu täysin siitä kuinka monta synnyttäjää on siellä sinun kanssa. Itse toivoin perhehuonetta ja sain sen.

  Kokemus muutenkin uudesta espoon synnäristä oli aivan mahtava mutta perhehupneiden vierassänky eli isän sänky oli aivan luokaton. Ottakaa mukaan makuupussi ja tyyny miehelle!. Sänky siis on kolmesta muovisesta palasta koostuva divaani/sohvaviritelmä. Oma mies valvoi joka yö koska ei A mahtunut sänkyynsä eli jalat oli liian pitkät ja B sänky liian kova, ei peittoa eikä tyynyä.

Jaa tämä sivu