Itkuhälyttimet

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Porkkis, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Porkkis Aloittelija

  Itkuhälytin on vielä hankkimatta, esikoinen tulossa joten aiempaa kokemusta itkareista ei ole. Hyvä kantavuus ja pakkasenkesto olis ehdottomat, myös lämpötilan näyttö kiinnostaisi. Osaisiko joku neuvoa mikä olisi oikeasti hyvä itkari?
 2. Arri Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Neonate merkkisestä oon kuullut kehuja ja sen haluisin meille, kun siihen saa lisättyä useamman lähettimen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Porkkis Aloittelija

  Tästä mäkin luin Lokakuisten Facebook-ryhmässä, oli kehuttu.
 4. Tiituntii Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Meillä oli esikoisella Neonate, tykättiin kyllä kovasti ja kesti pakkastakin ihan ok. Toki en tiedä johtuiko juuri siitä, että aikanaan päätti sanoa yhteistyösopimuksen irti. Uuden laitteen etsiminen meilläkin siis edessä nyt.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 5. Jayy Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019 Huhtimammat 2018

  Mä en tiedä meinataanko edes itkuhälytintä hommata, meillä oli kolmosen kanssa mutta käytettiin ehkä kerran tai kaksi... Esikoisen ja tosikon kanssa ei ollut, joten ei ainakaan osteta ennen vauvan syntymää vaan katsotaan sitten tuntuuko tarpeelliselta :)
 6. Dustis Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Meilläkin itkuhälytin oli käytössä ihan vaan muutaman hassun kerran... Nekin niin päin että ite oltiin ulkona ja muksu nukkui sisällä. :p Kun oli kesällä niin hirveän kuuma ettei sitä voinut vaunuun jättää nukkumaan niin nostin viileään sisälle jos kävelyllä nukahti. Joten meille kätevää tuon ekan kanssa oli se että sekä vanhemman että lapsen yksikön sai kiinni verkkovirtaan tarvittaessa. Se vehjehän oli miehen esikoinen jäljiltä vielä tallessa ja toimiva niin en yhtään tiedä millaisia nuo on tänä päivänä kun ei tarvinut asiaan perehtyä.
 7. Mikki Peruskäyttäjä

  Meillä on esikoisen (toukovauva) jäljiltä Philips Avent itkuhälytin, mutta toimintalämpötila näyttää olevan 10-40 astetta, joten eipä siitä pakkasille ole hyötyä. Sillä mennään ja katsotaan sitten lähempänä tarvitseeko talvikäyttöön toista, ensimmäisen kanssa käytettiin vain silloin kun jäi vaunuihin ulos ulkoilun päätteeksi nukkumaan, ei raskinut /tullut mieleenkään herättää nukkuvaa vauvaa, mutta näitä kertoja oli vain muutama kun meni kulkemiset jotenkin sopivasti siten.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Oliviaano Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Meillä on kyllä ensimmäisen kanssa ollut paljon käytössä, kun talvella nukkui päikkäreitä ulkona tai esim. ollaan itse menty saunaan tai pihaan kun vauva jo nukkumassa. Joskus myös kylässä, esim miehen vanhemmilla, nukutaan eri kerroksessa taaperon kanssa, niin sillon myös ollut käytössä. Verkkovirta ja paristot molemmat ollut käytössä eli sellaisen haluan nytkin mistä molemmat löytyy :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. kaHja88 Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Meillä oli ekan kanssa käytössä Philipsin Avent DECT -itkuhälytin. Kyseinen laite löytyy edelleen nurkista, että sillä mennään tämän uudenkin tulokkaan kanssa. Mielestäni ollut hyvä itkuhälytin. Neiti kun oli tammivauva, niin nukutettiin paljon ulkona rattaissa, niin oli kiva kun oli lämpötilahälytys, jos vaunuissa liian kylmä / tai kesällä liian kuuma. Lähettimessä myös hauska ominaisuus, että saa luotua tähtitaivaan lastenhuoneeseen :p.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Violinha Aloittelija

  Meilläkin muistaakseni tuo Avent, ostettiin esikoiselle uutena. tosi harvoin tuli kuitenkin käytettyä kun ikkunasta näin jos vaunu heilui ja kuului kyllä itkukin terassilta.

Jaa tämä sivu