Isyyspakkaus

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2013' aloitti marimus, 19 syys 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marimus Peruskäyttäjä

  Meinaatteko koota tulevalle isällekin oman isyyspakkauksen, esim. isänpäivälahjaksi? :) Mitä ajattelitte pakkaukseen laittaa?

 2. toukero Peruskäyttäjä

  Eipä ollu käyny mielessäkään tollanen, mut hirmusen hyvä ajatus! Pitääkii alkaa pohtimaan pakkauksen sisältöä :)
 3. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

  Mä tein eka kierroksella, kun itsekin sain äitiyspakkauksen. Nyt en meinaa enää tehä. Mut jos kaipaa ideoita mitä siihen vois laittaa niin esim. voi käydä kurkkaamassa Lokakuu/2011 isyyspakkauspinoon, sieltä löytyy mun lista. :D
  (siinä oli tavallaan eri "settejä", kuten äänenvaimennussetti (tutti jne), selviämispaketti (olikohan siin Battery, karkkia, pieni konjakki...), varpajaissetti (pikkolopullo kuoharia, lakritsipiippu...).)
  Sitä oli TOSI kiva tehdä ja vielä kivempi oli ANTAA se!!!=)

  Niin ja isälle ja pojalle oli samanlaiset paita ja body: mallia Duudsonit, joissa luki "100% komia". Isillä oli kyseinen t-paita ja pojalle kyseinen body kun kotiuduttiin sairaalasta.<3
 4. toukero Peruskäyttäjä

  Kiitos Alissa23 tosta ketjuvinkistä :) Mulle tulikii heti mielee että viskipullo pitää ainaskii olla, eiks se just kuulu varpajaisiin ja mies rakastaa viskiä muutenkin. Ja jos löytäis jostain jotain vauvalle suunnattuja jalkapallojuttuja, niin ois just hyvä! Jos joku tietää niin kertokaa toki. Ja toi vaipanvaihtosetti oli ihan loistava, sellasen ainakin sisällytän pakkaukseen :)
 5. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

 6. marimus Peruskäyttäjä

  Thänks Alissa! Noi setit on tosiaan hyvä idea!

  Itellä ei ole vielä muuta mielessä kuin uuden kotihousut miehelle (kun kotona vietetty aika kuitenkin kasvaa ja mies tosiaan tarvitsee uudet vanhojen kauhtuneiden tilalle) ja joku skottiviski. Ehkä loput tavarat on sitten vähän halvempia, mutta mitään huumorikrääsää en kestä. Kaikki I love daddy -bodyt ja pipotkin vähän ällöttää.
 7. minni88 Aloittelija

  Ihana idea :) Täytyy ruveta toteuttamaan myös omalle miehelle, kun tuo on muutenkin niin haltioissaan kaikista vauvajutuista <3
 8. Ramana Peruskäyttäjä

  Isyyspakkausta en oo koskaan antanut, mutta ekaksi isänpäiväksi annettiin sellanen isän selviytymisopas, siis kirja missä oli selviytymisohjeet niille ajoille kun vaimo ei ole kotona :D oli aika hauskasti kirjotettu.
  Pitää miettiä, jos nyt keksisi jotain aiheeseen liittyvää... miehellä on ennen isänpäivää vielä synttärit, niin pystyy hyvin toteuttamaan muutaman lahjaidean. Ja onhan vielä joulukin... ihan kohta :o

  Hauskoja ideoita!
 9. minni88 Aloittelija

  Ramana Muistatko kuka oppaan on kirjoittanut? Jotain tuollaista ajattelin itsekkin hankkia :)
 10. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

  Seuraava opus on ainakin aika hauska isi-ihmiselle: Vauvan omistajan opas (käyttöohjeet, vianmääritys ja ensimmäisen vuoden huolto), kirjoittanut Louis ja Joe Borgenicht.
  Tehty auton huoltokirja-tyylisesti, sopii miehille oikein hyvin!:D
  Samanlainen teos löytyy tietääkseni myös taaperoista eli 1-2-vuotiaista.
 11. Ramana Peruskäyttäjä

  minni88, sen kirjan nimi on Isien kirja maailman parhaalle isälle, ja on siis muutenkin kuin vauvaikään :) ihan juuri isäksi tulevalle, ja siitä teini-ikäisyyteen... kaikennäkösiä vinkkejä ja niksejä, pilke silmässä kirjotettu. 
  Kirjastossa osui silmään muutama muukin vastaava opas, tuon Alissa23:n mainitseman lisäksi. Nimiä en vaan muista enää...
 12. toukero Peruskäyttäjä

  Voi tttuuuu tää hävitti äskeisen tekstin ja kuvan kokonaa. No, otetaapa alusta, eli UIJUI kattokaa mitä löysin, melkee on oikee joukkuekin, mut jos löytyis jostain Saksan joukkueen kengät niin olispa kiva. Mutta tässä:


  http://www.fruugo.fi/manchester-united-fc-baby-strap-shoe/p-1574320

  Eli meiän iskän pakettiin tulee ainaskin tommoset kengät, pikkunen jalkapallo, viski, vaipanvaihtosetti ja mahollisesti painatan johonkin yksväriseen bodyyn jonkun ah niin hassunhauskan "i love iskä"-tekstin (ite en marimuksen tavoin oikeen tykkää, mut luulen että mies tykkäisi aika paljon) tai ehkä jonkun kuvan. Toi kirja on myös ihan varteenotettava lahjus :)
 13. marimus Peruskäyttäjä

  Haa, makeet! Harmi, että meille tulee tyttö, enkä voi hyödyntää miehen fudisfaneutta samalla tavalla (saa kyllä vinkata, jos löytää tyttömäisiä jalkapalloleluja/asusteita vauvalle).
 14. minni88 Aloittelija

  Ui nuo tossut on hienot! Ja löytyy sieltä miehen kannattama chelseakin, pakko tilata :) Hyvin nuo sopii tytöllekkin, pinkkiä vaan lisäks.

  Ja sitten pitää ruveta etsimään tuota isien kirjaa, kun tuo vauvan omistajan opas meillä jo on :) Se on kyllä kans hyvä 
 15. minni88 Aloittelija

  Ja tuo isien kirja löyty suomalaisesta kirjakaupasta 2,95e tarjousesta. 
 16. Ramana Peruskäyttäjä  minni88 kirjoitti:
  Ja tuo isien kirja löyty suomalaisesta kirjakaupasta 2,95e tarjousesta. 


  Oho! No ei oo hinnalla pilattu :D vois melkein toisen yksilön ostaa, kun mies on jo hukannut jonnekin opuksensa... toivoton tavaroiden hukkaaja :)
 17. Enpula Uusi käyttäjä

  Hei minkä kokoiseen laatikkoon meinaatte noi tavarat pistää? Ite ainaki aion, anteeks vaan, röyhkeesti hyödyntää tota Alissa23:n listaa ja mietinki et mihi saan noita tavaroita mahtumaan :D
 18. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

  Mulla oli siinä korina sellainen lelukoriksi ostamani pajusta punottu kori, jonka sisällä on kankaasta ommeltu "vuori". Oisko se jotain 30cm x 40cm x 25cm...? :)
 19. toukero Peruskäyttäjä

  Nyt lähti noi futistossut tilaukseen, toivottavasti ehtii isänpäiväksi :)
 20. Enpula Uusi käyttäjä

  Oon tässä nyt pikkuhiljaa kokoillu tota pakkausta. Päätin sittenki vähä yhdistellä tota Alissa23:n ja sit tuon jonku toisen listaa, hauskan tutin ja ruokalapun tilasin Tikkunekusta (sielt löyty ihan oma isyyspakkaus-osio :D) ja muitakin on jo tullu kauppareissuilta salaahaalittuu (muovikäsineet, batteryy, korvatulpat jnejne) mut yks mitä en vaan saa päähäni mistä sellasen voisin ostaa on muoviessu! Tietääks teist kukaan mistä sellasii saa hommattua?

Jaa tämä sivu