Ikäero kumppanin kanssa

Keskustelun 'Vanhemmuus, perhe ja parisuhde' aloitti Bella Swan, 26 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Mies on mua pari vuotta vanhempi. Ei oo paljon eroavaisuuksia iän takia.
 2. Hillis Tuttu foorumilla

  Meillä on ikäeroa 9,5v miehen eduksi (minä 28, mies 37). Tulee esille lapsuudesta ja nuoruudesta puhuttaessa, ei muuten.
 3. Kolmenmama Vieras

  Mies reilu puoli vuotta vanhempi. Parisuhteen ikäerossa tärkeämpänä pidän henkistä ikää juridisen iän sijaan, mieheni meistä vanhempi siltäkin osin :)
 4. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mies 3v vanhempi, välillä tulee kyllä tunne että itse olisin se vanhempi ja mies ainakin sen 3v nuorempi kuin itse :rolleyes:
  • Hauska Hauska x 1
 5. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Mies on 5vuotta vanhempi ja ei se kyllä mitenkään arjessa näy. Jos tulee jossain puheessa asia esiin, niin hän saattaa leikitellä, kun olen häntä sen verran nuorempi.

  Itse tänä vuonna 33v ja mies 37v
 6. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  14 vuotta ikäeroa. Itse olen 30 ja ukko 44.
 7. dadapls Rakastunut foorumiin Marraskuun äidit 2019

  Mies 5kk vanhempi mutta eri vuosituhannella ollaan synnytty :grin Tästä tuun kuulemaan aina kun en ole ysäri :angelic:
  • Hauska Hauska x 2
 8. Suski88 Addikti Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Meillä on 5vuotta ikäeroa, mies vanhempi. Eikä tota ikäeroa oikein huomaa mistään.. Ollaan jo oltu niin kauan yhdessäkin..
 9. LaraS Rakastunut foorumiin

  Meillä 4v ikäeroa, minä miestä vanhempi. Ulkonäöltään mies on ehkä hiukan vanhemman näköinen, kun on alkanut tumma hius mennä salt&pepper väriin (charmantti ja seksikäs :smiley-angelic006) ja mulla ei oikein harmaita vielä ole. oon ristiverinen muutenkin niin ei ne vähätkään just erotu. Monelta osin mies on muutenkin kypsemmän oloinen; onhan hänellä monipuolisesti erilaista elämänkokemusta kuin mulla. Meidän arjessa kuitenkaan eroa ei huomaa puoleen tai toiseen. Huumori toisinaan on miehellä keskenkasvuisemman oloista, mutta yleensä huumorikin meillä kohtaa sopivasti :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Shokatani Aloittelija

  Ollaan samanikäisiä.
 11. Sannalii Aloittelija

  Minä olen miestäni aika tasan vuoden nuorempi. Ikäero ei tunnu eikä näy missään.
 12. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Meillä miehen kanssa 2 v. ikäeroa ja mies on vanhempi. Meillä toimii oikein hyvin kun on samat kiinnostuksenkohteet ja samantyyppinen kotielämä takana.

  Omassa tuttavapiirissä löytyy jos minkälaisia pareja ja ikähaarukoita. Suurin taitaa olla mies 30 v. ja nainen 52 v. Ovat olleet yhdessä jo yli 10 vuotta. Naisella jo kolme aikuista lasta. :rolleyes:Noissa suhteissa on sitten jo ne omat juttunsa, esim. haluaako toinen lapsia vai ei. Sitten on myös se kun toinen jää eläkkeelle ja toinen on elämänsä kunnossa... mutta hyvinpä näyttävät pärjäävän. :Heartred
 13. Tiuskah Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Mies on 8v vanhempi. Huomaa kun puhutaan lapsuudesta, esim. kun olen ollut vielä ala-asteella niin mies on jo silloin pyörinyt baareissa yms :grin
  • Hauska Hauska x 1
 14. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Meillä mies 4 vuotta nuorempi, minä 41 ja mies 37. Ei kyllä ikäeroa huomaa juurikaan
 15. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Meillä mies on minua 7 vuotta vanhempi ja tää on ollut oikein hyvä ikäero. Kun aloimme seurustelemaan, niin olin itse vasta 17-vuotias, niin silloin monet jopa kauhisteli meidän iköeroa, mutta nykyään ei oo kukaan kommentoinut meidän ikäeroa. Paljon oon mieheltäni oppinut ja hänen kanssa on tullut aikuistuttua. :)
 16. Bluebubbles Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Tasan 3kk ikäeroa, mies vanhempi :biggrin
 17. Yxvaan Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014 Elomammat 2016

  Mies 6 vuotta vanhempi, ei vaikuta mielestäni suhteeseen.
 18. DanielaIG Aloittelija

  Mies on viisi vuotta vanhempi, hän 36 ja minä 31. Ikäeron huomaa hyvin harvoin, ehkä joissakin populaarikulttuurin tietämyksessä. Mutta tämä on juuri hyvä näin meille.
 19. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Heh meillä hieman teitä muita enemmän ikäeroa.
  Mies on mua 23vuotta vanhempi:woot: Ollaan oltu yhdessä kohta 8vuotta josta kohta 4 naimissa, yksi uhmakas taapero ja toinen tuloillaan. Meillä ei arjessa kyllä ikäeroa huomaa, toki näytetään siltä että on vuosia välissä mutta muuten ollaan niin samanlaisia. Ehkä eniten ero tulee esiin juuri lapsuudesta ja nuoruudesta puhuttaessa kun ollaan niin eri vuosikymmenten lapsia.
 20. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Mies kaksi vuotta nuorempi kuin minä. Enemmän meissä näkyy erilainen menneisyys kun ikäero. Itsellä hyvinkin vaiheikas elämä takana ja rankkakin menneisyys, toki miehellä omat mörkönsä myös ollut.

Jaa tämä sivu