"Ikää vuosi" - mitä kuuluu?

Lemonade

Vauhtiin päässyt keskustelija
Moikka, vuoden ikä alkaa lähestyä. Mitä kuuluu, mitä jäi käteen vauvavuodesta?

Meillä rankka, tosi rankka, vuosi mutta silti haikeudella eteenpäin. Vielä vauva on hetken 10kk, täytyy nauttia. Kohta varmaan kävelyn opettelua. "Ätä, ätä" kuuluu koko ajan.
 
On ollut kyllä rankka vuosi. Vihdoin olen alkanut saada nukkua, pitempään kuin tunnin-parin pätkiä. Yöimetystä on "vain" 1-5 kertaa yössä. Poika on jo 11,5kk. Haikeaa on, taitaa olla meidän viimeinen vauva.

Ostin tänään pikkuauton syntymäpäiväksi pojalle.:)
 
Meillä myös aika raskas vauva vuosi takana. Ei niinkään vauvasta johtuen vaan muista asioista. Aivan ihana tämä meidän maaliskuinen, päivääkään en vaihtaisi pois hänen kanssaan vietetystä ajasta. Meillä jo kävellään ja harjoitellaan puhumista sekä matkitaan isompia sisaruksia.
 
On ollu kyllä rankka vuosi, kyl tää korona ja sosiaalisten suhteiden vähyys tuntuu mielenpäällä ja tuntuu et kynnys lähteä ihmistenilmoille vaan kasvaa :sorry: vauva ei onneksi niin kodinulkopuolisia touhuja kaipaa, on vähän hitaasti lämpeävä joten vauvajumpassaki kiehnää äidin kyljessä (nyt sekin kyllä taas vaihteeksi tauolla..), koto a sen sijaan vauhti kiihtyy ja omia puuhia löytyy jo kivasti :)
 
Kiva kuulla kuulumisia. Meille tuli mm. erokin koronavuonna :sad001 Taitaa olla tosiaan viimeinen vauva, snif. Täälläkin nukutaan joskus pidempiä pätkiä mutta herkästi yöt menee heräilyksi. Unikoulusta oli/on vähän apua.
 
Kohta viimeinenkin maaliskuinen täyttää vuoden... Kävelemään lähti jo ennen 10-kuukautispäiväänsä. Nyt kun 1-vuotispäivä lähestyy, kaikki on ”ite” tai ”ei”. Sanoja tapaillaan jo paljon.

Syntymäpäiville olisivat tulossa vain toiset isovanhemmat, joiden kanssa olemme muutenkin paljon tekemisissä. Nyt kuitenkin pelottaa, että koko kaupunkiin, myös tänne keskelle ei-mitään, lyödään tuo epälooginen tapaamisrajoitus. :sad001
 
Takaisin
Top