Hyviä ja halpoja nettisivuja!

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2011' aloitti leluponi, 29 maalis 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. leluponi Peruskäyttäjä

  Tänne voi jakaa hyviksi todettuja nettisivuja! Verkkokauppoja, sivuja joista löytyy tarpeellista tietoa, artikkeleita...
  Itse olen mm. etsinyt hyviä kestoliivinsuojia ja yhdistelmävaunuja halvalla. Ja on muuten hidasta hommaa googlettaa ja vertailla. Kertokaas kokemuksianne! :)
 2. Moon Ihastunut foorumiin

  www.jutta.fi
  Sieltä löytyy yhtä jos toista, kestovaippaa ja vermettä, oisko ollu myös liivinsuojat ja kestositeet jne.  Jutan myymälä löytyy Helsingin Punavuoresta ja nettikauppa toimii myös,
 3. leluponi Peruskäyttäjä

  Mikäköhän tässä taas on kun en Moonin kirjoitusta näe... emoticon

  Edit: Arvasinhan minä että heti kun asiasta mainitsen niin taas näkyy emoticon
 4. sisita Peruskäyttäjä

  Vaunula
  Vaunuja, rattaita, turvaistuimia, syöttötuoleja, sänkyjä ja pienempää hoitotavaraa yms. todella edullisesti.

  Tuolta löytyy niitä kyselemiäsi halpoja yhdistelmävaunuja. Itse en ole tuota verkkokauppaa käyttänyt, mutta tuttujen kokemusten perusteella toimii hyvin. Meillä on tarkoitus tuolta tilata tuplarattaat ja uusi turvakaukalo, kunhan jaksan ne ottaa tänne säilytykseen. Toimituskulutkin suurimmassa osassa tuotteita kuuluu hintaan ja muutenkin toimituskulut ovat olemattomat, koska käyttävät Matkahuoltoa.

  Ja löytyy muuten ihan myymäläkin Ilmajoelta, jos siellä päin sattuu asumaan.
 5. leluponi Peruskäyttäjä

  Sisita, tuolta vaunulasta me ollaankin jo katottu, ja todennäköisesti sieltä ostetaan. :) Tiedän erään jolla on sieltä ostetut vaunut ja ovat kyllä hintaansa nähden todella laadukkaat!
 6. Moon Ihastunut foorumiin

  Huuto.net on mun lemppari :)
  Hitsi, yritin googlailla sitä firmaa mistä ite tilasin kestoliivinsuojia mutta se ei taida enää kuulua valikoimiin :(  Oli nimittäin oikeesti sekä hyviä että puoli-ilmaisia!  Taisi olla www.mussukat.fi , on siellä silti jotain kivaa kuitenkin.

  MUOKS.  Nyt löyty edullisia :)  Näyttää samoilta kuin mitä mulla on, eli voin suositellakin!
  http://mariannanpuoti.valmiskauppa.fi/kesto-liivinsuojat-p-869.html
 7. Kcatri Peruskäyttäjä

  tori.fi

  :)
 8. Suahili90 Peruskäyttäjä

  huuto.net aina luotettava, löytyy kaikkea mahdollista suurella hintahaitarilla.
  Me on ostettu sieltä melkeenpä kaikki.
 9. mamssi Tuttu foorumilla

  Tämäpä hyvä aihe.
  Minä olen etsiskellyt tori.fi ja huuto.net kaikenlaista lastentavaraa vaunuista huonekaluihin ja vaatteisiin. Olen tehnyt muutaman hyvän löydön tori.fi:stä, joten suosittelen.
  Menenkin noihin yllä mainittuihin vaunuliikkeisiin tsekkailemaan :) kiitos kaikille vinkeistä.
 10. Moon Ihastunut foorumiin

 11. mamssi Tuttu foorumilla

  Löysin todella halvan vauvan- lastenvaateliikkeen. onko kellään kokemusta tästä http://www.babypanda.fi/ ajattelin tilata sieltä muutaman vaatteen.
 12. sisita Peruskäyttäjä

  Mamssi, meille on tilattu tuolta Babypandalta pariin otteeseen vaatteita ja ainakin toimitukset ovat olleet nopeita ja vaatteet ihan laadukkaita, enkä mitään vikaa ole missään huomannut vielä tähän mennessä.
  Pari vaatetta kerrallaan kun olen tilannut niin ne on tulleet ihan kirjekuoressa, mutta pakattuna muovipussiin. En ainankaan mitään huonoa osaa kyseisestä liikkeestä sanoa. :)
 13. Moon Ihastunut foorumiin

  https://www.facebook.com/#!/groups/annetaan/?ap=1
  Facebookissa tommonen ryhmä missä annetaan, lahjoitetaan, vaihdetaan ja otetaan vastaan tavaraa.  Eli siellä voi ite kuulostella jotain mitä tarttee tai kattella mitä muilla on tarjottavaa samoin kuin hankkiutua itelleen tarpeettomista tavaroista eroon.  Raha ei liiku tolla palstalla, joidenkin tapausten postikuluja lukuunottamatta.  Paljon liikkuu myös lastentavaraa!

  Justiinsa sain ison pinon kestovaippoja kahdella kahvipaketilla :)  Suosittelen!

Jaa tämä sivu