Hyppykeinu

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti ktk82, 25 huhti 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pearl82 Aloittelija

  Mitä mieltä olette hyppykeinusta? Suunnittelin sellaisen hankkimista koska tyttö tykkää kovasti kun sitä hyppyyttää sylissä ja sillä on kovin jäntevät jalat, mutta luin netistä että keinu voi esim. aiheuttaa selkä- ja jalkavaivoja ja vikoja....
 2. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Joo ei missään nimessä vielä tässä vaiheessa. Sitten kun vauva on vanhempi.

  Meillä on hyppykeinu esikoisen jäljiltä, muistelin että ohjeessa lukee 6kk --> eli silloin kun saa alkaa istuttaa, ennen sitä ei suositella.

  Meillä ei esikoinen siinä oikein viihtyny, halusi aina vain kävellä tukia vasten, lähtikin aikaisin liikkeelle. Jospa Emilia tykkäisi siitä enemmän. :)
 3. Susq87 Tuttu foorumilla

  Emman hyppykiikku on 4kk eteenpäin, meillä ainaki tykätään. :)
 4. eyewink Peruskäyttäjä

  Meidänki tarttee ehdottomasti kokeilla mein elohopealle tota hyppykeinua :)
  Ainaki sylissä räklättää ku hyppyyttää.
  Kaverilta otettaan ehkä lainaan (jos pysyy lupauksessaan).
  Saa nähä, jännityksellä seuraamme :)
 5. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Meillä on Basson Babyn hyppykiikku enkä mistään löydä ohjetta siihen, saisko nyt jo hyppyyttää. Googletin enkä löytänyt. :/ Voi olla että sais jo. :)
 6. brainfreeze Tuttu foorumilla

  Meille ei ainakaan suositeltu hyppykiikkua, siksi kun pojalla on taipumus ylijännittää selkää. Voi tehdä kuulemma hallaa vaan meidän tapauksessa, kun muutenkin käydään terapiassa selän jännityksen takia. Mutta siis ei kai siinä mitään ole jos lapsi on normaalisti kehittynyt ja hallitsee päänsä, eikä siinä kiikussa kuitenkaan varsinaisesti "istuta", enemmänkin riiputaan :)
 7. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Se miksi hyppykiikkun käyttöä ei oikein suositella johtuu siitä että lapsi voi alkaa varvistelemaan, mutta tämänhän pystyy estämään jo sillä että asentaa kiikun niin alas, että koko jalkapohja osuu maahan. Niin ja tietty sillä ettei pidä siinä lasta koko päivää :D
 8. Lollo Peruskäyttäjä

  Hmmm, lähdössä pian ensimmäistä kertaa mummolaan (600km matkaa) niin heillä taitaapi olla hyppykeinu. Voishan varovaisesti testata, tyttö tykkää seisoskella sylissä ainakin hirmun paljon. 
 9. eyewink Peruskäyttäjä

  Ei toiminu hyppykeinu meillä ei... ainakaan vielä. Tytöllä oli ihan luonnoton asento siinä kun se käsien paikka on niin ylhäällä, oli asento niinku variksenpelättimellä...
  Eikä siis luonnollisestikaan tykänny koko hommasta.
  Mutta kaippa se siitä ku vähän kasvaa..
 10. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  eyewink, onko teillä nyt uutena ostettu hyppykeinu? Uusissa nimittäis on se kainalo kohta hirveen ylhäällä, johtuu jostain eu säädöksestä, että ne pitää tehä niin isoiksi. Vanhoissa ei tätä ongelmaa ole.
 11. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Meillä on tuo Basson Babyn hyppykiikku ja siinä ne reiät ei ole niin korkealla, vauvan kädet jää suunnilleen vaakatasoon eli suht normaali asento vauvalle.
  Ja meillä kyllä vauva tykkää tuosta hyppykiikusta, tykkää siinä pystyasennossa katsella, välillä potkaisee jalalla vauhtia muttei vielä ainakaan "hypi" siinä.

  Kysyin vauvamaailman nettikaupasta sähköpostilla kun heillä oli myynnissä tuo kyseinen kiikku ett millon siinä saa alkaa vauvaa pitämään, vastaus tuli että 4-5kk iässä. Joten olen sitten turvallisesti voinut siinä vauvaa pitää.

  Ja meillä tosiaan vauva on niin alhaalla että koko jalkapohja on maassa ettei tule varvastusta.
  • Luova Luova x 1
 12. Susq87 Tuttu foorumilla

  Meil ei oo kotona viel kiikkua mut mummolassa neiti tykkää siinä aina kiikkua! :)
  Oon kans huoman et ainaki siin Emman omassa ne kädet jää tosi ylös, joten äitipuoli sit ompeli sen uuteen uskoon sai kädet samalle linjalle. :D
 13. eyewink Peruskäyttäjä

  Hannan: meillä on kaverin keinu lainassa, se taitaa olla viime vuonna ostettu uutena. Ja varmaanki just tän uuden säädöksen mukainen...

Jaa tämä sivu