Huomasitko limatulpan?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Vargynja, 1 elo 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

 2. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  En huomannut, tosin synnytykseni ei annettu käynnistyä ollenkaan itsekseen. Olisihan se tulppa silti aiemminkin voinut irrota.
 3. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Huomasin kyllä, ei sitä voinut olla huomaamatta kun se tuli vessassakäynnin yhteydessä paperiin, tunsin jo pyyhkiessäni, että nyt on jotakin isompaa tullut ulos.

  Tiistaina se lähti, ja lauantaiaamuna poika oli maailmassa, joten minulla se edelsi omasta mielestäni synnytyksen lähenemistä, näin jälkikäteen ajateltuna. En siis siinä kohtaa huolestunut mitenkään, kun se tulppa tuli ulos, kun mitään muita oireita ei synnytyksen alkamisesta ollut. Taisin kyllä silti käydä seuraavana päivänä TAYSissa tarkastuksessa, ja kohdunsuu oli vielä kiinni, kohdunkaulaa oli n. 2cm jäljellä vielä siinä vaiheessa.
 4. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Muistan jonkun raskauden loppuvaiheessa nähneeni vessakäynnin yhteydessä limaa, josta ajattelin, että onkohan tuo nyt se kuuluisa limatulppa, mutta ei mitään muistikuvaa että mikä kolmesta raskaudesta se oli ja että mitä sitten tapahtui. :D
 5. Babuska Aloittelija

  En muista selkeää tulppaa, mutta minäkin muistan limaa jota tuli paljon pari päivää ennen synnytystä. Olisikohan se ollut sitten limatulppa :)
 6. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Huomasin. Limaa tuntui tulevan ihan solkenaan kaikissa sateenkaaren väreissä :wtf:
  • Hauska Hauska x 1
 7. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Esikoisen odotusaikana limatulppa irtos nimenomaan tulppana rv 36+ jotain, sitä ei voinut olla huomaamatta. :joyful:

  Kuopuksen synnytys kun käynnistyi, niin silloin alkoi limatulppaa irtoilemaan, mut sitä tuli aina pyyhittäessä eikä kerralla niin kuin esikoisesta.
 8. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Ei näkynyt kummallakaan kerralla.
 9. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Limaa tuli useampana päivänä jo aika pitkän aikaa ennen synnytystä. En alussa tajunnut limatulpaksi ennen kuin neuvolassa sanoivat sen voivan olla koostumukseltaan hyvinkin juoksevaa. :p
 10. Bluebubbles Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Keskiyöllä mentiin synnärille kun vedet meni ja kun kätilö teki tutkimusta niin häneen käteensä sitten tuli kokonaisena se limatulppa. Alkoi häntäkin naurattamaan että tälläinen saalis :laughing021 tyttö syntyi sitten aamu 10.
 11. Saiq- Aloittelija

  Esikoisesta en, mutta kuopuksesta tulppa irtosi niin selkeästi edellisenä aamupäivänä ettei siitä voinut erehtyä. Synnytys käynnistyi seuraavana yönä noin klo 1.
 12. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Mä kävin päivystyksessä kun vuodin ihan vettä ja ajattelin että lapsivettä tihkuu. Olikin kuitenkin valkovuotoa ja sisätutkimuksessa kätilö sanoi että myös limatulppaa. Ajattelin, että limatulppa olisi ollut limaista eikä ihan vettä. :hilarious: Tuolloin olin kahdelle sormelle auki eikä yhden yhtä supistusta ollut tullut loppuraskauden aikana tuohon mennessä. Ekat supistukset tulikin sitten hetken kuluttua sisätutkimuksesta ja ne olikin sitten suoraan synnytyssupistuksia.

Jaa tämä sivu