Huhuu :)

Hei Molly^! Meille kuuluu hyvää: poika harjoitellut jo selältä mahalleen kääntymistäkin. On siinä onnistunutkin, kun on ollut hieman "alamäkeä", eli sohvalla oli viikattu viltti, jonka päältä (ollessaan selällään) kääntyi mahalleen sohvalle! Muutoin yritys kääntymiseen on ollut kova. Kyynärnojassa vatsallaan poika viihtyy hyviä aikoja ja kovasti tulee juttua suusta ( ja kuolaa!) ;) Suunnitteilla olisi, että lähdettäisiin tuossa parin viikon sisällä sukuloimaan Rovaniemelle. Mentäisiin sinne autolla, että saattaa olla mielenkiintoinen reissu edessä, kun sinne ajaa ilman vauvaakin sen 10 tuntia. Eipä meillä kyllä mikään kiire ole, että siinähän ajellaan vaan ihan rauhassa. Tällaisia asioita meille kuuluu. Mitäpä muille kuuluu? Mitä Molly^lla mielessä? Miten kesä on mennyt? Ihanaa kesän jatkoa kaikille huhtimammoille! :)
 
Heippa hei! :)

Onkin pitkä aika, kun täällä on tullut käytyä. Meilläkin kovasti opetellaan äänen käyttöä ja haluttaisiin päästä liikkeelle. Kylvyssä potkitaan niin, että vesi roiskuu, ensi kuussa alkaa vauvauinti. :) Mukavasti mennyt kesä ja syyskuun alussa suunnitteilla tuhkolman reissu. Mitäs muille ja Mollylle? :)

Kesäisin terveisin, Meeri ja Veikko
 
Tekin Sohvinen menossa vauvauintiin! :) Tai no, mä en vielä tiedä päästäänkö mukaan ryhmään, ilmoittautuminen on parin vkon päästä ja elokuun lopulla alkais se ryhmä mihin toivoin. Toivotaan et päästään! :)

Meillä kiljahdellaan riemusta, selkeää naurua ei viel oo mutta sellasia naurahduksia kyllä! Manduca ja kantoliina tai hoitopöydällä oleminen on vauvan mielestä parhaita paikkoja! :D N. 3kk + 1 vkon iässä alkoi huomata merkkejä vierastamisesta. Uusi kasvo saa nykyään suun kääntymään väärin päin! Äitin ja isin näkeminen sen sijaan hymyilyttää <3
 
Hemmetti meillä Max ei edes haaveilekaan kääntymisestä. Esineisiin tarttumista ollaan kyllä opeteltu ja onnistuu jo erinomaisesti :)
Ja tänään tuli maailman ihanin nauru pojalta <3 Sain vielä videokuvaa siitäkin.
Istuminenkin onnistuu jo, mut pientä horjumista sekin vielä (itse poika oppinut).

Muuten meillä vielä lakkoillaan  rinnalla. Asennon muutokset ei enää auta ja joudun pumppaa päivät, mut onneksi yöllä ja aamulla kelpaa tissi :D
 
Helouta vaan kaikille huhtimammoille.. 
Meillon kesä mennyt tähän asti mukavasti, kunnes lomareissulla meijän reppanalle nousi kova kuume.. Eilen sit käytettiin poitsua lääkärissä, niin tulehdusarvot olikin taivaissa ja jouduttiin lomareissu keskeyttämään ja kiireellä hypättii pojun kans taksilla Lapin keskussairaalaan...:( Tänne sit tultiin, ja pojulle tehtiin kaikenlaisia tutkimuksia ja jouduttiin lastenosastolle... Tuloksena virtsatientulehdus joka oli levinnyt munuaisaltaalle asti..:( Nyt poitsu makaapi tipoissa ja nenamaha letkuissa :(
Ei kiva!
 Antibiootteja poju saa suonensisäiseti ja ruumiinlämpö on heitellyt 34- 39 asteen välillä... Onneksi pahin on jo ohi kun tulehdusarvot alkaa pikkuhiljaa laskemaan (eilen oli viel 270, tänään 205) ja alkaa olemaan normaali ruumiinlämpö.. Maitoa poika ei huolinut koko eilispäivänä mutta tänään on onneksi jo alkanut maito maistumaan.. 
Kyllä tämä äiti on ollut huolesta sekaisin täällä.  Nyt poju on tarkkailussa ainakin viikonlopun yli, äiti pojan seurana ja isi siskon kans kotona..
Suosittelen teille kaikille että kannattaa käyttää lääkärissä heti jos näin pienellä nousee kuume.. Mekin luultiin että pojulla on hampaita tulossa, että sen takia oli kuume.. onneksi kuiten mentiin lääkäriin, tiedä sit kuinka pahaksi tauti olis vielä voinu mennä. Kuulemma voi olla oireetonkin tämä tauti alussa.. 
Hyvää kesää kaikille, toivottavasti metkin päästään vielä tälle kesälle tekemään uusintayritys lomareissulle!:)
 
voi kurja Thellu teidän sairastelun kanssa! =( onneksi pieni on nyt hoidossa ja toipuminen käynnissä. Varmasti on tajuton huoli kun vauva on näin pieni vielä, vähemmästäkin on huolesta sykkyrällä! Voimia sinne vielä ja iloisempaa kesän jatkoa!
 
hyvää kuuluu!! Tultiin juuri mökkireissulta. oltiin 4 päivää reissussa. matkaa on suuntaansa 3½ tuntia ja hyvin meni kun lähdettiin yöllä pojan nukkuma-aikaan liikkeelle :) molemmilla kerroilla just ku tultii pihaan ni alko itku :D

meillä kans kovasti jutellaan. nyt on nauranutkin muutaman kerran, ai että se on ihanaa kuunneltavaa <3 sydän sulaa.. treenataan useasti päivässä niskoja, tai oikeastaan masulla oloa. niskaahan poika on kannatellut hyvin jo laitokselta asti ja kokonaan 1kk ikäisestä asti . siinä ei oo ongelmaa vaan siinä ettei tahdo massullaan olla.. poika ei viellä käänny selältä massulleen, jalat on jo oikein menossa mutta yläkroppa ei vielä seuraa.. kaikki aikanaa :))

tää äitiys on musta ollut niin ihanaa ja helppoa :D *koputtaa puuta*. poika on sellain päivien piristys että :) pojalla on tullut selkeät rytmit ni on siksikin helppoa eikä väsymystä mulla ole ollut.


hyvää kesäää huhtimammat <3
 
Meillä on opittu kääntymään massulta selälleen. Naurunpyrskähdyksenkin kuulin ekaa kertaa yks päivä :) Isälleen oli nauranut jo pari viikkoa aiemmin. Isi on nyt kova sana meidän tytölle muutenkin. :D Ihanaa kun neiti on kasvanu sen verran ettei tartte enää niin hirmuisesti varoa päätä yms, viihtyy jo "istuen" aikuisen sylissä ja helpompi kanniskellakin.

Me käytin yks päivä tossa meidän lähellä uimarannalla piknikillä, eipä siellä kauaa viivytty mutta kiva kumminkin jotain kesäjuttuja puuhata koko perheen voimin <3 Korkeasaareen ois tarkotus viel tässä kesällä mennä käymään.
Oletteko käyny missää äiti-vauvajutuissa/harrastuksissa tai tutustunut muihin mammoihin? Me ei olla käyty, täytyy katsella kun syksyllä alkaa varmaan enemmän noita juttuja lähikirkolla ja asukaspuistossa. Mammatapaamisiin ois tarkotus alkaa raahautua (facebookin ryhmien järkkäämiä) mutta oon jotenki vähän arka vielä lähtemään .Tai siis kulkemaan julkisilla vauvan ja jättimäisten panssarivaunujen kanssa, ja sitten se imetyshomma... Mutta tulta päin :D

Hurjaa Thellu, parantumisia ja jaksamisia <3 Maailman inhottavinta varmaan kun oma pieni sairastaa :'(
 
Takaisin
Top