Huhtikuun rupattelut

Ninni22

Foorumin legenda
Maaliskuunmammat 2016
Lokakuiset 2021
Kohta kuukausi vaihtuu. Vois koittaa saada tänne yleisellekin puolelle vähä keskustelua. Mites vauva arki on lähtenyt sujumaan? :)
 
Ihanasti on meillä lähteny käyntiin vaavin ja 2vuotiaan kanssa :) meillä nyt 2 viikkonen poitsu ja on kyllä super rauhallinen tapaus syö ja nukkuu. Vaavi kasvaa kovaa vauhtia täysimetyksellä ja viikon ikäsenä painoa jo 3715-> 3820g :D jännä nähä taas perjantaina neuvolassa että paljon on tullut lisää viikossa :D kun on niin kova lutkuttaa tissiä xD olis kiva tänne ryhmää saada myös noita synnytys tarinoita ? :)
 
Oletko camppu tuola maaliskuun salaisessa ryhmässä, sielä on jaettu noita synnytystarinoita?
 
Täällä on lähtenyt hyvin vauvan kanssa arki rullaamaan. Tyttö kasvanut hyvin täysimetyksellä 3005g:sta 4115g:aan kuukaudessa :p Yötkin nukutaan yhden syötön taktiikalla ilta kymmenestä aamu kuuteen. Päässyt ainakin nyt helpolla ja saanut hyvin nukuttua loppu raskauden univelat pois. Ensimmäiset kunnon hymytkin on tullut :Heartred:happy:
 
Meillä herätään yöllä 2-3h välein syömään, nukahtaa aina olalle ja jatkaa unia pinnasängyssä. Siksi varmaan ei haittaa, vaikka äiti ei tuon pitempiä unia putkeen saa. :) Päivällä nukutaan neljät päikkärit, 2 vaunuissa ja 2 pylly pystyssä lattialla ja välissä syödään ja seurustellaan. :) Hymyä ja höpötystä tulee pitkin päivää.
 
Yöheräämiset ihan myrkkyä. Mun kestää herätä syvästä unesta, mutta jos en herää kunnolla, nuokun syötössä.

Mutta helppo toinen vauva, toistaiseksi. Osaa arvostaa kun esikoisen kanssa alku oli itkuista.

Aika menee nopeaan, jotenkin nopeammin kuin esikoisen kanssa. Tuntuu, että liian pian tää on kuukauden ikäinen, sitten kahden kuukauden...
 
Takaisin
Top