Huhtikuun hulinat

Auringonpaiste on jotain aivan mahtavaa! Tyttökin konttaili innoissaan etuterassilla ja ihaili ulkomaailmaa pitkän aikaa. :) Myös pihan asfalttiin ja hiekkaan otettiin vähän ensikosketusta, ja haalarin polvet näytti sen mukaiselta! Ihanaa kevättä kaikille!
 
Meillä noustaan jo itse sohvalle, huh sitä pelkoa että kohta se tulee alas sieltä :shifty: Kaukosäätimet olivat niin kiinnostavat, että pakko oli opetella kiipeämään. Nyt vain opetellaan kuinka sieltä tultais alas :rolleyes:
 
Ihanaa kevättä! Sieltä se toukokuu tulee hurjaa vauhtia. Viime vuonna tähän aikaan oli aika erilaiset fiilikset :) Erilailla odottavat kuin nyt, kun odottaa sitä suurta juhlaa, kun pikkuinen täyttää sen vuoden eikä ole enää virallisestikaan enää vauva :joyful:
 
Hirmu hiljaista täällä foorumeilla... Meidän tylleröllä meni eka hoitoviikko kivasti, mutta väsyneempi se selvästi on. Nukahti tänään ekoille päikyille jo 9:15, vaikka herättiin aamuun seiskalta. Onhan se sosialisoiminen rankkaa puuhaa, mammakin oli rättipoikki illalla!

Miten muilla menee? Vieläkö pikkuset sairastelee? Onko jo leikkipuistoissa käyty ahkerasti? :)
 
Meillä on tyttö ollut hoidossa kuukauden verran. Hyvin on tytöllä mennyt siellä! Voi äitikin olla rauhassa töissä, kun tietää että tytöllä ei ole hätää. Innoissaan leikkii kuulemma muiden lasten kanssa :) rytmiinkin on tottunut. Iltaisin kyllä aika läheisyydenhaluinen ja öisin haluaisi kovasti nukkua vieressä. Välillä ollaan annettu nukkua, mutta yritetään kuitenkin nukuttaa omassa sängyssä, ettei jää sitten tavaksi :)

Me ollaan viikonloppuisin käyty leikkipuistossa keinumassa :) muuten päivisinhän tyttö leikki tarhassa. Meillä on kävelty sujuvasti jo melkein kuukaus, mutta kengillä kävely on vielä vähän takkuista. Ehkä se siitä pikkuhiljaa lähtee rullaamaan. Ihana kun tulee kevät ja kesä :Heartred nytkin jo helpompi lähteä tytön kanssa käymään esim kaupassa, kun ei tarvitse kymmentä vaatekerrosta pukea.
 
Meillä sairastetaan, oikein urakalla. Poika oksensi toissapäivänä kahdesti ja eilen oli niin väsynyt et nukkui melkein koko päivän eikä jaksanut oikein edes istua. Ja tänään alkuillasta eteenpäin sitten minä ja mies. Molemmista päivästä tulee koko ajan ja hirmuiset kivut vielä päälle. Onneksi ollaan mun äidin luona, en tiedä miten oltais selvitty kotona!!
 
Täällä menee hienosti isin kanssa kotona, eli nautitaan isi koti orjasta viel muutama viikko :wink Sittenhän se hommeli muuttuu ja uusi juttu tuo hoitoon meno :) Ihanasti on mammalla mennyt töissä ja nautin jokaisesta ajasta tytön kanssa. Leikitään ja puistoissakin käydään kiikkumassa välillä! Omassa pihassa on aika vähän oltu vielä kun täytyis siivoilla vähän roskia ja odotellaan tuon lumenkin sulamista vielä.
Meillä kun kävellään ja kiivetään sohville ja katsellaan joka laatikko ja huh :D riittää siis touhua tytön kanssa täällä! Potallekin on parit pissat tehty, vaikkei vielä siinä ahkeraan istutakkaan :)
 
On kyllä ihanaa, kun on noi vaatekerrokset vähentyneet! Ihana kevät. Ja samaa kans mietin, että on hiljasta täällä! Tietty kun äidit palailee töihin, niin sen jäljelle jäävän ajan käyttää varmaan ensisijaisesti johonkin muuhun :) Mutta ei ihan kokonaan hiljennytä kumminkaan, vaikka harventuukin keskustelut! :)
 
Oivoi, meidän jätkän pätkälle rantautui ensimmäinen kunnon tauti :sad001 Voi miten pystyykin aivan tuhannen paloiksi oma sydän särkymään, kun pikkuinen on kipee :sad010Eilen päivällä oksensi pariin otteeseen ja sitten nousi kuume, joka korkeimmillaan kävi 39,6 asteessa. Söi ja joi kuitenkin hyvin ja jaksoi touhutakin, oksentaminenkin jäi siihen pariin kertaan. Tänään lämpöä aamulla enää 38,2. Väsynyt rakas nukkuu nyt sylissä :Heartred
 
Paranemista Helliksen ja suvituksen perheille! Mukavaa, että töihinpaluut ovat sujuneet hyvin.

Mä olin lasten kanssa kolmistaan mummolassa pari päivää, kun miehellä oli pidempi työputki, ja esikoisen viihdytys 2 viikkoa putkeen ei houkutellut. Tuli samalla pidettyä some-taukoa, mutta nyt varmaan taas pyörin ahkerasti täällä foorumeilla, kun ei työt/opiskelut ennen syksyä häiritse :happy:.

Meidän tyttö ei ole vielä oikein innostunut ulkoilusta. Hän ei tykkää ulkona kontata ja täällä ei ole vielä keinujakaan tuotu takaisin talvisäilöstä. Lähinnä siis tytsy istuskelee rattaissa ihmettelemässä, kun isoveli juoksentelee ympäriinsä. Odotan kyllä kovasti, että tyttökin alkaisi kävellä, niin olisi kivempi ulkona touhuta. Ehkä loppukesästä? Toistaiseksi hän nousee vasta tukea vasten seisomaan, joten tuskin ihan 1-vuotissyntymäpäivänä kävelee, kuten isoveljensä. Mutta hyvinhän sitä joka paikkaan ainakin sisätiloissa pääsee konttaamalla. Mummolan nurkat ja saavutettavissa olevat aarteet ainakin syynättiin tarkkaan :p.
 
Täällä tuli keinut viime viikolla ja käytiin kokeilemassa, mukavaa oli poikasesta kiikkua. :) Eilen sai sitten ensikosketuksen ihan maahan hiekkalaatikolla, heinikolla ja sepelillä, nokki maata kuin kananpoikanen :grin ja kun äitin hyväkäs kielsi sepelin maistelun niin itkuhan siitä tuli. Poikanen oppi konttaamaan! :happy: Kovasti on harjoitellut jo ainakin viikon päivät. Herkästi kyllä nousee konttausasennosta istumaan ja tähän mennessä on myös nopsaan vaihtanut tyylilajin ryömimiseen, mutta nyt tämän viikonlopun aikaan on innostunut toden teolla konttaamisesta. Mahtavaa! :love7
 
Hellis, voimia ja paranemisia! Meillä sama homma paitsi pienemmällä kuumeella. Raasu nukkui päikkäreitä vain 2x30 min ja nyt simahti syliin. Ekan hoitoviikon kunniaksi saatiin siis kunnon räkätauti. :sad001
 
Täällä on kyllä ihme tauti! Oletin noroksi, kun oli niin raju, mut tekee koko ajan paluun. Aina kun kuvittelee voinnin parantuvan, niin tulee takapakkia. Ja kova päänsärky vatsavaivojen lisänä. Toissayönä poika nukkui koko yön parin minuutin pätkissä, pari vartin pätkää aamupuolella. Ja vaikka yleensä isi kelpaa, niin nyt sitten ei, joten valvoin lähes koko yön migreenin keskellä halien ja silitellen, siihen aina vähän rauhoittui, ennen seuraavaa itkua. Viime yönä posotti melkein 12 tuntia ilman pihaustakaan :D
 
Coriander, meilläkin kuuluu linnunlaulun seasta myös työkoneiden ääntä, kun tuossa ihan näköetäisyydellä jylläävät! Kovin keväistä sekin :woot:
 
Takaisin
Top