Huhtikuun höpötykset!

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti SeToinen, 4 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

    Kulmahampaista! Eikös ollu aika kivuliaat tehdä? Näyttäis neidillä puskevan ne viimein. Ainaki ikenissä pullottaa :eek: oli myös 3pv kuumeessa (pari hammasta nostattanu lämmön) muttei mitään muuta oiretta. Nyt kahtena yönä kitissy, sormet käy suussa. Puhuu sattumisesta "tattuu" ja myös hieman hinkannu vasenta korvaa normaalista ehkä poikkeavasti (tätä seuraan vielä koska saatan ylireagoida :D )

    Toivottavasti ei kauaa menis että tulisivat läpi! Harkittin jo ienpuuduteainetta apteekista ja panadol on käyny mielessä. Mutta yölliset itkut on "vaan" kitinöitä, ei itkuhuutoa.. päikkärit on kyllä venyny kahtena päivänä jo jopa 3h pituisiksi eli edeltävä kuume plus levottomat yöt verottaa? On myös kiukkuherkällä tuulella eli menettää pienestäkin asiasta hermonsa .. :/
  2. Aiarana Sanaisen arkkunsa ammentaja

    Kulmahampaat tulivat muutama kuukausi sitten ja kahden viikon sisällä puhkesi kaikki neljä. Kipeää tuntui tekevän ja poika hieroi nenäänsä koko ajan. Syöminen helpottui välittömästi, kun viimeinkin kulmahammas oli kunnolla läpi. Yöt ja päikkärit nukkuu hammastuksesta huolimatta, mutta ei koskaan syö hyvin kun hampaita on tulossa. Nyt on viimeiset poskihampaat tulossa ja syöminen taas takkuaa. Yhtenä päivänä oli niin kipukiukkua, että annoin panadolia ja hetken päästä kodissa oli taas aurinkoinen poika (: