Helmikuussa: Voita pakoretki arjesta hemmottelun merkeissä! :)

Miramaria

Tietävä tietäjä
Helmikuussa rupatellaan aivan erityisistä palkinnoista!

Tämän kuun pääpalkinnon ansaitsisi jokainen äiti ja isä (mutta valitettavasti voimme arpoa vain yhden). Pääpalkintona helmikuussa on nimittäin VLmedian sponsoroima mahtava Gift4You Wellness Deluxe -lahjakortti valitsemaasi kauneushoitolaan! Palkinto arvotaan viiden eniten helmikuussa rupatelleen kesken! :happy093

Kaikkien 200 viestiä kirjoittaneiden lisäksi arvotaan lisäksi kolme viihdepakettia!

Wellness deluxe_packshot_jpg.jpg

1. PALKINTO: Luksushemmotteluhetki!
Jokainen ansaitsee välillä hiukan ylellisyyttä ja luksusta. Ravintoa keholle ja mielelle. Noin 60 min hemmotteluhetki valitsemassasi palveluun kuuluvassa kauneushoitolassa. Palkinnon arvo on 89 euroa. Eri kauneushoitolat ja hemmottelupaketit löydät täältä>>.

dvd-paketti_helmi.jpg

2. PALKINTO: Suosittujen sarjojen DVD-paketti
3 x viihdepaketti, johon kuuluu Syke-sarjan 1. tuotantokauden DVD-boksi sekä Mustat lesket -sarjan 1.tuotantokauden DVD-boksi. Paketin arvo on 34,90 euroa.

VLMedia Oy on kotimainen viihteen monitoimiosaaja kotimaisen ja kansainvälisen musiikin, elokuvan ja lahjakorttien liiketoiminta-alueilla. Yritys on toiminut musiikkitukkumarkkinoilla yli kahden vuosikymmenen ajan ja tähän päivään mennessä toimittanut yli 12 miljoonaa äänitettä suomalaisiin koteihin.

Käy kurkkaamassa kaikki tuotteet osoitteessa www.vlmedia.fi!

Näin osallistut arvontaan:

- Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

- Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

- Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

- Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

- Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

Kilpailu alkaa nyt ja jatkuu helmikuun loppuun asti!
Onnea kisaan! :happy093


HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!
vlmedia_logo_final_cmyk-jpg.24941

Kilpailun sponsoroi VLmedia.fi
 
Muokattu viimeksi:
Ketkä kaikki tuosta pääpalkinnosta pääsevät kisaamaan? :) Ei ole eroteltu, että montako viestiä pitää olla kirjoitettuna tai millä sijalla top-listalla. :)
 
Takaisin
Top