Helmikuun horinat

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Stork, 31 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Lähti kesken teksti....
  Lääkäri kuunteli siellä sitten keuhkot ja ne oli puhtaat, joten putkitukseen pääsi :) Kummassakin korvassa oli taas kunnon tulehdukset päällä ja toisesta korvasta oli tärykalvo itsekseen puhjennut... :eek: saatiin vielä antibioottikuuri, toivottavasti se olisi viimeinen hetkeen. :) reipas oli poika. Heräsi samantien heräämöön kun pääsi ja hetken oli kovin itkuinen, mutta rauhoittui kun sai vähän mehua ja jäätelöä :) nyt ollaan jo kotona ja poika päikkäreillä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Jes, hieno homma Ronja! :) jospa niistä putkista ois nyt tehoa, voi raukkaa, voin vain kuvitella kuinka kipeät on olleet pikkuiset korvat...

  Taas alkaa arki, kun miehen loma loppuu. Oli kyllä ihanaa, kun oli toinen kotona. Nähtiin kavereita ja käytiin treffeillä, ulkoiltua ja syötiin hyvin. :)

  Poika on kyllä välillä niin söpö: tykkää kovasti muumeista, niin ostettiin sitten hänelle unikaveriksi muumipappa, jos se auttaisi vaikka yöimetyksestä luopumisessa ja omaan sänkyyn siirtymisessä jossain vaiheessa. Poikahan ihastui "pappaan" heti, ottaa kainaloon nukkumaan ja jos sanon, että pappa odottaa sinua viereen pötköttämään, niin poika päästää muutaman tekonyyhkäyksen, ikään kuin pappa itkisi odottaessaan häntä. :D :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Eipä helpolla päästä... :sad001 eilen alkoi hengenahdistus ja lämpöily. Käytiin tänään aamulla lääkärissä ja saatiin lähete taas lastenpolille. Nyt ollaan osastolla. Keuhkokuume löyty keuhkokuvista :sad001 poika on hengenahdistuksesta huolimatta virkeä ja syönyt ja juonut hyvin. Nyt toivotaan että helpottaisi sen verran että päästäisi yöksi kotiin. Sairaanhoitaja jo tuossa totesi että onpa virkeä poika keuhkokuumeideksi, kun yks apinoi pitkin seiniä :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Kylläpä nyt teitä koetellaan Ronja! Onneksi poikasi on olosuhteisiin nähden hyvävointinen. Niin se tahtoo olla lasten kanssa varsinkin, että yleiskunto ei aina kerro kaikkea todellisesta terveydentilasta. Hyvä että menitte lääkäriin!

  Ihanaa, mun äiti tuli kylään kun se on lomalla, leivottiin pullaa kahdestaan kun poika oli nukkumassa. :) Mukavaa kun on seuraa, mies yövuorossa koko viikon.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Idapa Peruskäyttäjä

  Pientä hiljaiseloa tullu nyt pidettyä. Ollu opettelua tämän arjen kanssa.. On outoa tehä kaikki yksin eikä iltasin olekkaan ketään vierellä, mutta olen kyllä nauttinutkin tästä. Saa katsoa telkkarista mitä haluaa ja pojan kanssa on menny hirveen hyvin loppupeleissä :)
  Poika taapertaa iha koko ajan ja kengät on sille ykkös asia. Aina käy kengät hakemassa ja leikkii niillä, ellen oo antanu taikinakulhoa ja kapustaa :wink
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Yöksi jäätiin osastolle. Hengenahdistusta edelleen lääkkeistä huolimatta. Lääkäri sanoi että varmasti vaikuttaa kun infektioastma+keuhkokuume :sad001 koko päivän jaksoi poika hienosti, olen niin ylpeä :Heartred nyt pieni jo unten mailla josko itsekin yrittäisin nukkua. 2-3h välein käyvät antamassa avaavaa lääkettä. Ja on muuten taikureita kun osaavat sen tehdä ilman että lapsi herää... Ainakin toistaiseksi :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Edit. Hups tuli kahteen kertaan sama viesti :)
 8. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Yö meni hyvin eikä hengenahdistusta ollut ja keuhkot puhtaat. Avaavaa lääkettä annettiin muutaman tunnin välein, niihin poika heräsi (oli toinen hoitaja antamassa :D), mutta nukahti samantien uudelleen. Aamulla herätessä taas alkoi henkeä ahdistaa. Limaista rohinaa ei niinkään ole vaan lähinnä astmaattisen kuuloista uloshengitystä... Luulenpa että tänne vielä jäädään. Lääkäri sanoi eilen että pitäisi olla 4h päästä lääkkeen annosta hengitys hyvä jotta pääsee kotiin. Noh, meillä ei ole ollut vielä ollenkaan, lääkkeistä huolimatta, paitsi yöllä :sad001 poika kuitenkin edelleen virkeä, touhukas ja ruoka maistuu :)
 9. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Tsemppiä Ronja teidän sairastamisiin. Onneksi saatte osastolla hyvää hoitoa eikä kotiuteta ennen kuin varmasti pärjäätte kotona. Onhan tuo raskasta, kun lapsi jatkuvasti sairastaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Kiitos tsempeistä ! :Heartred kotiin päästiin iltapäivällä. Hengenahdistus helpotti sen verran että kun rauhaksiin oli niin ihan siistit oli hengitysäänet. Heti kun alkaa riekkumaan niin alkaa myös henkeä ahdistaa enemmän. Rauhaksiin koitetaan nyt ottaa ja jos pahenee niin tarvii mennä takaisin. Nyt tehtiin meille siis diagnoosi infektioastmasta ja siihen aloitettiin flixotide kaksi kertaa päivässä kolmen kuukauden ajan. Sen jälkeen kuukausi taukoa ja tapaaminen lasten astmalääkärin kanssa. Katsotaan silloin tarviiko sitä jatkaa vai onko limaisuus ja rohinat helpottaneet. Meillä on nyt aikamoinen lääkearsenaliini ensi maanantaihin asti... Tarvii muistaa antaa korvatippoja kolme kertaa päivässä, antibiootti kolme kertaa päivässä, flixotide kaksi kertaa päivässä sekä ventoline neljä kertaa päivässä + tarvittaessa särkylääkettä. Jos kuumetta/lämpöilyä vielä lauantaina niin pitää mennä takaisin sairaalalle. Sormet ristissä täällä toivon että yö menisi hyvin ja huomenna pojan vointi jo parempi !
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Voi miten ikävä kuulla pienten sairastumisista! Tsemppiä Ronja, jospa nyt alkaisi helpottaa. Meillä ei onneksi mitään isompaa ole tullut, pientä lämpöä ja flunssaa kuitenkin aika usein. Hampaiden teko on myös melkoista puuhaa. En muista edes milloin viimeksi olisi saanut nukkua koko yön yhteen kyytiin. Usein on tosin vain itkaistu ja jatkettu unia mutta itse aina herään ja välillä vaikea saada unen päästä kiinni.

  Meidän tytöllä on jälkeen alkanut toinen silmä rähmimään. Muutaman viikon päästä on aikaistettu 1,5 vuotis neuvolalri ja saa nähdä onko sondeeraus edessä.

Jaa tämä sivu