Helmikuun helinät

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2014' aloitti sadetar83, 1 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. sadetar83 Ihastunut foorumiin Kesäkuunmammat 2015

  Se ois sitten helmikuu. Kohtapuoliin pitäisi aloitella jo opinnäytetytön kirjoittamista ja sitä ennen pitää vielä tehdä opinnäytetyöstä suunnitelma. Hommat alkaa opinnoissa onneksi vähenemään ja toukokuun valmistuminen on edelleen mahdollista.

  Oisko kellään tietoa, löytyiskö jostain leikkitietokonetta ja mistä? Mun tietokoneella oleminen yms tekeminen on lähestulkoon mahdotonta kun prinsessa haluaa myös tulla dataamaan.

  Me pistettiin meidän asunto myyntiin ja nyt ois isompi asunto kiikarissa. Tänään mennään kattoo pari asuntoa, joista yks käytiin jo viime viikolla kattomassa. Nyt pitää ottaa mittanauha sinne mukaan :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  Äidin pieni poika täyttää tänään jo 1 vuotta!! :love7 Hampaita löytyy jo 16 ja tukka roikkuu silmillä :D LAitan kuvaketjuun kuvaa jahka jaksan taas pienennellä :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. Mitla Peruskäyttäjä

  Heippa taas kaikille pitkästä aikaa lukaisin pintapuolisesti noita aiempia ketjuja mutta täytyy palata niihin vähän tarkemmin kun oli parin kuukauden ketjut lukematta tässä nyt kuitenkin vähän meidän kuulumisia.

  Meillä ei vielä kävellä ilman tukea mutta tuen kanssa meneekin kovaa. Yritystä löytyy myös kiipeilyyn ja sohvalta revitään kaikki tyynyt ja muut lattialle jos niiden päältä vaikka pääsis. :D musiikki on superjuttu ja peppu heiluu melkein kaiken tahtiin mainosmusiikista eteenpäin.

  Hampaita ei löydy vielä kuin kaksi alhaalta ja nekin tuli vasta joskus 9kk eteenpäin. Ruokapuolella siitä ei tunnu tosin olevan haittaa kun ihan kaikki menee mitä vaan tarjoaa, ruokahalu on tällä kaverilla ihan ykkösluokkaa :D sormiruokailua on harjoteltu jo siitä asti kun tavaraa kädessä pysy niin nyt on alkanut myös hahmottelemaan lusikan käyttöä vähäsen. Kevyt maitoon siirryttiin juuri ja aikalailla samaa ruokaa syö kuin mekin joten alkaa tuntua aika helpolta.

  Danielilla tulee vuosi täyteen 2.3 ja nyt olen vähän aloittanut pohtimaan tarjoilupuolta. Täytekakkua, suolaseksi joku piirakka / pikkupitsoja tms, keksit, karkit yms. Onko jotain hyviä vinkkejä ? Varmaan löytyy tästä aiheesta tuolta aiemminkin keskustelua kunhan pääsen selaamaan. :)

  Ja huoh muuten tämä kevät on puhkassu vauvakuumeen päälle ihan täysillä ! Käytiin mun vanhemmilla viime vkloppuna ja aurinko paisto ja oli samanlainen ilma kun tultiin synnäriltä --> järjetön vauvankaipuu. Sitten pesin kädet ja oli samaa käsisaippuaa (se tuoksu!!) kun tultiin synnäriltä --> järjetön vauvankaipuu :D mutta jäin itse kodinhoidontuelle ja meillä on nyt sitten vauvalle annettu mahdollisuus tulla joulun jälkeen eli tästä taas jännittely alkaa. :)

  Pintaraapasua taas vähän joka aiheesta mutta näillä mennään :D tässä mukana myös muutama kuva Danielista.

  ImageUploadedByVau Foorumi1424375879.324664.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1424375937.606913.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1424375977.423349.jpg
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Hauska Hauska x 1
 4. Mitla Peruskäyttäjä

  Nonni, tänään tein plussatestin :D
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Voittaja Voittaja x 1
 5. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

 6. Mitla Peruskäyttäjä

  Kiitos :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. panda Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Onnea Mitlalle! Mukava kuulla sustakin pitkästä aikaa. :)
  Miten teillä pysyy tuo posliininen lautanen pöydällä, eikä lattialle lentäneenä? *kade* :wideyed:
 8. Mitla Peruskäyttäjä

  Kiitos :D ihme kyllä noi lautaset on tainnu tähän asti yhtä kertaa lukuunottamatta pysyä pöydällä. Daniel tykkää syödä käsin niin se keskittyy enemmän siihen ruoan suuhun mättämiseen :D ja heti kun masu alkaa täyttyä ja lautanen alkaa heilumaan edestakaisin niin nappaan sen vaan pois. Kaikki muu kyllä tulee alas (nokkamukit yms) ja vauhdilla. Pitäis kyllä varmaan ostaa muovilautasia ihan turvallisuussyistä..
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu