Helmikuisten salainen ryhmä on avattu! Lue täältä kuinka pääset mukaan. :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Helmikuun 2019 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin!:pompus:

Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

- Sinulla on nimimerkki.
- Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi vähintään 20 viestiä.
Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
- Olet ollut Vaufoorumin jäsen neljä viikkoa.
- Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.
- Jos täytät kriteerit ennen listan sulkeutumista voit päästä ryhmään puoli vuotta lasketun ajan jälkeen. Sen jälkeen ryhmä sulkeutuu eikä sinne oteta uusia jäseniä.

Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla!

Kun sinut on lisätty ryhmään:

- Saat minulta ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
- Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
- Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
- Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
- Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
- Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
- Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
- Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa 10 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
Näistä kymmenestä viestistä pitää kirjoittaa vähintään 5 omaan lasketun ajan ryhmääsi. Loput 5 voit kirjoittaa foorumille minne haluat. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö minulle. Ryhmään voi päästä takaisin senkin jälkeen, kun ryhmä on sulkeutunut uusilta jäseniltä.

Onnellista odotusta kaikille! :)
 
Muokattu viimeksi:
Höh. Yritin niin päästä vanhalla nimimerkillä (oikeestaan parillakin koska ongelma tuttu entuudestaan) forumille kun raskaus selvis mutta ei päässy ei. Yritin tilata unohtunutta salasanaa sen yhen 10krt niin sähköpostiin ku puhelimeenki mut koskaan ei tullu sitä viestiä. Ja mikään tutuista salasanoista ei kelvannu. :sad001 Mut eikait auta ku ootella ens kuuhun
 
Voi harmi Hilu91, kun noin temppuilee. Jos haluat voidaan yrittää palauttaa IT-tuen avulla joku vanhoista tunnuksista. Tämän ja vanhan yhdistäminenkin pitäisi onnistua. Tarvitaan vaan sen palautettavan tunnuksen sähköpostiosoite. Olethan tarkistanut myös ettei salasana mennyt roskapostikansioon? Niinkin voi käydä ja itse en ainakaan yleensä muista katsoa sinne.
 
Joo kattelen roskapostit säännöllisesti. :) Mut enköhän mä nyt pärjää tällä, hyviä juttuja täällä ns. julkisellaki puolen on :)
 
On kyllä todella paljon vilkkaampaa keskustelua. Sinne mukaan vaan! :)
 
Vieläkö yksityisellä puolella vilkasta? Tällä puolella tosi hiljaista ollut jo jonkin aikaa
 
Kyllä siellä koko ajan keskustellaan :) Salaiselle puolelle vain mukaan! :)
 
Äh...taidan luovuttaa, kun ei jaksa yksin höpötellä :depressed:
 
Vähän tylsää tosiaan yksin höpötellä ja tulee turhia postauksia, jos 30 viestiä vaaditaan.:sad001
 
Onko täällä niin pahasti hiljennyt tämä yleinen puoli? :sad001 Valitettavasti ei voida 30 viestin säännöstä joustaa. Olisihan se epäreilua. Löytyisikö jo salaiselle päässeiltä vähän ryhmähenkeä jutella täällä heidän kanssa, jotka ei vielä salaisessa ryhmässä ole? Ei jätetä uusia käyttäjiä yksin. :) Nimimerkin takana kuitenkin kaikki on.
 
Takaisin
Top