Helmien loppuvuosi 2015

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2014' aloitti ReginaVeritas, 13 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Mitä kuuluu ja kuka käskee? :wink

  Meillä on nyt pikkuveli 2kk, neiti on oikein ylpeä ja hyvä isosisko! Paljon juttelee, hiljalleen alkaa tulla kahden sanan lauseita. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Mitla Peruskäyttäjä

  Ensi viikolla suunniteltu sektio ja nyt puski flunssa päälle :eek: nyt täytyisi saada tämä tapettua ennen ti/ke ettei tule suunnitelmiin muutoksia. Argh
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. blaueblumme Tuttu foorumilla

  toivottavasti Mitlalla ei ole sama flunssa mikä täällä meillä päin on jyllännyt, kun on poikkeuksellisen sitkas ollut parantumaan. paranemisia sinne!

  pieni mieshän se on joka käskee. 13 kg ja 89 cm tulta ja tappuraa, lempisana on topakka ei. uhmakas taapero, hyvin kehittynyt motorisesti neuvolan mielestä. duplot on se paras juttu tällä hetkellä

  imetys lopetettiin äidin toimesta kun poika oli puolitoista vuotta, sitä helpotti suuresti kun poika itse osasi sanoa että 'mamma poppu' ja oli selvästi sisäistänyt mitä asioiden loppuminen tarkoittaa. sitähän piti sitten hänen useammille selvittää ja samalla viittoa kohti äidin rintavarustusta :D oli se niin eriskummallista että tuosta nuin vaan maito loppui. todellisuudessahan mulla tulee edelleen toisesta rinnasta maitoa, mutta josko tuo itsekseen loppuu kuitenkin jossain vaiheessa.

  lämpöiset onnittelut kaikille teille perheenlisäystä saaneille ja avioituneille, paljon on jo tapahtunut sitten helmikuisten syntymän. tietysti myös onnellista loppuodotusta heille jotka vielä odottelevat uusien pienten syntymistä, oli se jotenkin niin maagista aikaa se raskaus kaikkinensa, kun täältä kohtaa asiaa muistelee. aika hoitaa muistojen kultaamisen.
  tuolla edellisessä ketjussa Pikkunöösä taisi tunnustaa että on edelleen koukussa synnytyskertomuksiin. mulla taas on päinvastoin, en vieläkään pysty lukemaan yhtään mitään synnyttämisestä enkä katsomaan mitään synnytyskohtauksia tv:stä :nailbiting:

  ei se ole ruusuilla tanssimista ollut tämä meidän alkusyksy, pikkumiehen terveydestä varsinkin äidillä on ollut jo pidempään huolta, mutta ei ole vielä diagnoosia varmistunut, joten kirjoittelen vaikka uudemman kerran sitten kun asiat selkiytyy.

  halauksia kaikille helmikuisille täältä pohjoisesta
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. blaueblumme Tuttu foorumilla

  meidän pojalla todettiin lymfooma eli imusolmukesyöpä. tarkempi diagnoosi selviää ensi viikolla, mutta hoidot on jo aloitettu syövän aggressiivisen leviämisen vuoksi. meidän helmikuisen loppuvuosi menee siis täällä lasten syöpäosastolla sytostaattihoidossa. jos kaikki menee hyvin, puolen vuoden päästä ensimmäinen hoitojakso on ohi

  meillä sattui niin ikävästi, että kohdalle osui useampi lääkäri joka ei suostunut laittamaan lähetettä eteenpäin, vaan tarkkailivat kasvavaa imusolmuketta 2 kk. yleisen käytännön mukaan niitä seurataan 1 kk ja laitetaan jatkotutkimuksiin.

  jos teistä joskus tuntuu että julkisen puolen lääkärit eivät ota äidin huolta tosissaan, menkää yksityiselle. on sairauksia joissa viikkokin on paljon
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 5. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

 6. blaueblumme Tuttu foorumilla

  meillä on täällä Regina kaikki hyvin. pojan sytostaattihoidot alkoivat tänään, diagnoosiksi varmistui Burkittin lymfooma. vaikka se on todella nopea leviämään, sillä on hyvä ennuste näin pienillä lapsilla, koska se reagoi hyvin hoitoihin. tällä hetkellä näyttäisi siltä, ettei syöpä ole ehtinyt levitä luuytimeen, mutta koska kasvainmassaa on pallean molemmin puolin, kaulan imusolmukkeessa sekä munuaisissa, levinneisyysluokitus on 3

  pojalla on vahva sydän, joten hän kestää hoidot.
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 7. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Voi että. :Heartbigred Ihana, että kuitenkin noin ''hyvä'' tilanne, sikäli mikäli tilanteessa voi mitään hyvää olla.

  Jaksamistahan näissä aina toivotellaan, mutta kovin kornilta se nyt tuntuisi toivottaa. :confused: Kaiken liikenevän rohkeuden ja voiman kuitenkin nyt Teille sinne pohjoiseen lähetän!
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. blaueblumme Tuttu foorumilla

 9. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Heippa! Meinasinkin kysyä miten blaueblummen poika on tässä vaiheessa jo neuvolassa ollut uusia mittoja saamassa, mutta sitten luin muutaman rivin alemmas ja vastaus tulikin siinä. Ei paljon tee mieli hehkuttaa oman helmikuisen osaamisia, kun toisella on noin paljon huolta omasta pienestä. :sad001 Oikeesti, tosi kamalaa! Paljon voimia taisteluun! Kyllä ne hoidot tehoaa, nyt on jo niin paljon menty eteenpäinkin hoitojen kehityksessä.

  Meillä täällä kans joku kumma tauti jyllää, poika on yskinyt nyt kuukauden verran ja huomenna taidan marssia lääkärin pakeille herran kanssa. Oon vitkutellu lääkärille menon kanssa, kun ei oo oikeestaan ollu muuta oiretta kuin tuo (varsinkin) yöllinen yskiminen. Alussa nenäkin vuoti, mutta ei oikeestaan enää. Mulla itellä kans kauhee räkätauti ja kurkkukin kipeenä.

  Meillä jutellaan jo kovaa. Neljä, viisi sanaisia lauseita tulee joka päivä. Paras käymämme juttelutuokio on ollut seuraava: Autossa poitsu rupes sanomaan, että Anna, äiti anna...minä siihen, että mitä sulle nyt pitäisi antaa? Poika: Rahaa, minä vihdoin nauramiseltani saan kysyttyä, että mihinkäs sulle nyt rahaa pitäs antaa? Poika: Käteen! (Ojentaa samalla kättään) Aika nälli poitsu meillä. :wink
  Mitäs muuta...nyt on asetuttu uuteen kotiin ja mukava koti tämä kyllä on! Pikkukakkonenkin on jo, sanotaanko jotta työnalla! :wink
  • Hauska Hauska x 2
 10. blaueblumme Tuttu foorumilla

  se on Pikkunöösän herrassa bisnesmiehen vikaa! :D

  minusta on edelleen ihanaa lukea muiden helmikuisten touhuista ja kehittymisestä. mua harmittaa kun tämä oma foorumikirjoittelu jäi niin vähälle jossain vaiheessa, mutta niin se elämä lapsen kanssa vie huomion toisaalle. jos joku tänne nyt on aikeissa kirjoittaa, niin älkää ainakaan sen takia jättäkö kirjoittamatta että meidän elämä on heittänyt häränpyllyä! ainakaan vielä minusta ei ole tullut se katkera äiti joka kyräilee muiden lapsia :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Pakko tulla tännekin heti hihkumaan, kun ei muille voi vielä paljastaa! :wink Tänään aamulla tein hailun plussan ja pitihän sitä hakia apteekista vielä yks digitesti lisäksi. (Tänään siis olis viikot 4+2 ja LA olis 17.7.) Aattelin jotta teen sen digin vasta aamulla, mut enhän mä ny malttanu aamuun odottaan, vaan tein sen tuossa muutama tunti sitte. :wink Raskaana 1-2vko tuli näytölle. Aamulla jos oisin tehny, olis varmaan ollu jo +3vkoa. Eli uskottava se on, niin hurjalta kun kuulostaaki, raskaana ollaan ja suunnitellusti. Tämä pikkukakkonen nappasi kiinni toisesta kierrosta, joten aika lailla nopsasti. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Onnea! ^_^

  Täällä on nyt alettu höpöttämään lausein! Uskomatonta, kun ensin vain niitä yksittäisiä sanoja, joskin paljon. Sitten oli muutama fraasi ''Ei saa'', jotka tulivat kuin yksi sana, joten en niitä lauseiksi mieltänyt. Ja nyt vallat kolmen, toisinaan jopa useamman sanan lauseita! Ovat kyllä hieman kömpelöitä vielä, mutta täysin ymmärrettäviä ja loogisia kuitenkin!

  Tuo pikkuveli kasvaa melkoista vauhtia! Sellaiset seitsemän ja puoli kiloa nyt 3kk iässä. :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Mitla Peruskäyttäjä

  Blaubamme kovasti jaksamista teille :Heartred

  Meillä syntyi tasan kolme viikkoa sitten suunnitellulla sektiolla pikkusisko 2885g ja 49cm :) kaksi viikkoa oli mun äiti auttamassa arjessa ja nyt jäi mies vielä omalle kahden viikon "lomalleen" (kuskaa esikoista mukanaan kun kiertelee työkohteita :D) niin saadaan tämä kuukauden nostelukielto kuitattua.

  Tässä sisarukset suunnilleen samassa iässä.

  ImageUploadedByVau Foorumi1447320550.925557.jpg
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 1
 14. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Onnea Mitla! :Heartred Onpas teillä taas vaavilla tukkaa! :love7
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. blaueblumme Tuttu foorumilla

  uuh onnea Pikkunöösä ja Mitla!
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Kiitos!! :) On tämä niin jännittävää taas!
 17. Mitla Peruskäyttäjä

  Kiitos ! Joo tukkaa on taas vaikka muille jakaa :D
 18. sadetar83 Ihastunut foorumiin Kesäkuunmammat 2015

  Tsempit blaueblummelle. :) Onnea Mitla ja Pikkunöösä :)

  Meillä nuorempi tytöistä täytti tänään 6 kk, ja samalla saatiin 6 kk:n täysimetys plakkariin. Kovasti riittää touhua päivisin tyttöjen toimesta. Lumi juttelee kovasti, hän on kävelevä sanakirja. Joka päivä oppii uusia sanoja. Hän on myös kova Muumi fani, muumilaulut pauhaa cd-soittimessa useamman kerran päivässä. Suunnitelmissa onkin, että 2v synttärit juhlitaan muumi teemalla.

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Mitla Peruskäyttäjä

  Kiitos :)

  Meillä on nyt arki koittanut kun jäin yksin näiden kahden kanssa mutta ainakin toistaiseksi kaikki on elossa :D poika hoitaa innokkaasti ja pusuttelee siskoa. :)

  ImageUploadedByVau Foorumi1448365020.804478.jpg
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  Moikka! En ookkaan muistanut pitkään aikaan täällä käydä.. Meillä poika on aika tomera ja vauhdikas tapaus. Joka paikkaan kiipeilemässä ja juoksemassa. Sanoja ja lauseita tulee paljon ja ymmärrettävästi, mukavaa kun toisen kanssa voi jo kommunikoida :) Kova on komentelemaan ja hyvin tempperamenttinen :D Vauvan "ääniä" eli siis sykkeitä tykkää kuunnella, et jollain tasolla jo ymmärtänyt vauvan olemassa olon äidin masussa :) Täällä nyt siis rv 30+4 tänään :Heartred

  Niin juu, pojan edelliset mitat 1v8kk oli 87cm ja 13,5kg :)

  Voimia blaueblummelle! Js onnittelut muille vauvoista ja vauvauutisista! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu