Heinäkuun kuulumisia! :)

Janna88

Kommentoinnin ninja
Ajattelinpa vuorostani tämän kuun kuulumiset aloittaa :)
Muuta uutta ei oikeastaan ole mitä en olisi kertonut kuin että neidillä on tainnu kiukut mennä ohitse ja on taas oma iloinen itsensä :) viime yönä nukkuikin koko yön ilman syöttöjä ja nyt pidetäänkin peukut pystyssä että jatkuis :Heartred

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
Meillä poika on osoittanut todellisia matkamiehen elkeitä. Lento- ja automatkat on menny älyttömän hyvin ja kaveri viihtyy uusissa paikoissa. Ravintolassakin saadaan lähes poikkeuksetta syödä rauhassa. Paljonhan näihin on suunnittelua käytetty, että menis mahdollisimman mukavasti, mutta paraskaan etukäteispohdinta ei auttais, jos kaveri ei tekisi yhteistyötä.
 
Nyt on kyllä pakko avautua! Erosimme tytön isän kanssa n. 2 vk syntymän jälkeen. Ei ole tahtonut likkaa nähdäkkään ja eilen sitten soitti ja sanoi haluavansa nähdä. Sovimme että nähdään keravalla asemalla. Siinä kerrottuani tytöstä totesi näin: siis mitä eiks likka vieläkään istu tai konttaa, miten sä oikein kasvata kyllähän sen nyt jo pitäis oppia. On muuten aika läski, mitä sä sille syötät? Ym. Muuta painokelvotonta tekstiä :sad001
Miten voi ihminen joka ei ole ollu toisen koko elämän aikana tekemisissä tulla noin kovasti arvostelemaan ja vihjaamaan että olisin huono äiti! Jokainenhan kehittyy omaa tahtia. Mikä kiire on valmiissa maailmassa :sad001

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
no höh, aika törkeetä... niinkun sanoit iteki ni jokainen kehittyy omaa tahtiaan ja sitä on turha tulla "ulkopuolisten" kommentoimaan :smiley-angry019
 
Ja nimenomaa ulkopuolisen. Vaikka biologinen isä onkin niin eipä paljon ole tyttärensä kiinnostanut :/

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
mulla oli esikoisen aikaan vastaavanlainen tilanne :-( kun sulla nyt Janna88. Tiedän tarkkaan miltä susta tuntuu. Kaikkensa antaa lapsensa vuoksi ja joku tulee arvostelee. Se tuntuu todella pahalta, muistan sen edelleen ku eilisen vaikka siitä on kulunut kohta 9 vuotta.
Voimia siis :Heartred ja muista : Sinä olet kaikkein paras äiti sinun lapsellesi!

Jee, meillä huomenna 8kk neuvola &lääkäri.
 
Mä oisin varmaan antanu korville ja lujaa. Kuka haukkuu lastansa, etenkin vauvaa läskiksi? Ei juku. Tsemppiä, pärjäät varmasti paljon paremmin yksin vauvan kanssa kun ei tarvi tollasen mätämunan juttuja kuunnella! Meiän poika vähän vajaa 8kk lähti ryömimään :) kaksi hammastakin puhjennut ♡ maanantaina neuvolaan niin saa tietää mitat! Tuntuu että 74cm vaatteet on osa jo niukkoja (6kk neuvolassa olikin jo 72) :)

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Ei vitsi tää mama oli seota eilen kun huomasin mimmille puhkeamassa olevat kaksi ylähammasta :D alhaalla on jo kunnon naskalit ja nyt tulee ylös samanaikaisesti :Heartred nyt tietää mistä pieni on ollut kiukkupyllynä :D aika jännä et niitäkään ei oo tuntunu ja ihan yhtäkkii puhjennu niin että päät näkyy :D mee happyy!

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
Tänään huomasin yläleuassa jonkun roskan. Joka olikin hammas:) Alahampaallekin on tulossa kaveri, joten yksihampaisesta olennosta onkin tulossa kolmihampainen olento. Ei ihme että oli hieman kiukkuinen eilen... Tosin on viimeiset kaksi yötä nukkunut paremmin kuin koskaan, yhtä kyytiä n. 9 tuntia.

Ja nykyään nuo kääntymiset sujuu oikein hyvin, katsotaan jos joskus päästään ryömimisasteelle:) Nyt nousee pehmeällä alustalla polvilleen ja keikuttaa eestaas.
 
Voiskohan olla et hampaiden tulo väsyttää :/ neitikin nukkui viime yönä 14h putkeen :eek: ensimmäinen kerta kuukausiin kun itse herää ennen mukulaa :D

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
voi hyvin olla mahdollista että väsyttää enemmän silloin ku hampaita puskee, voi olla jopa lämpöäkin ja sitä kautta normaalia väsyneempi. Niinkuin meijän poitsu.
 
meilläkin ylähampaita tehdessä tuntu että halus nukkua vähän väliä,tosin ei yöunilla :rolleyes::grin
 
Pitäisköhän itsekin taas kuulumisia hieman kertoa. Kauhean kiirus ollut niin ei pahemmin koneelle ole kerennyt x)

Vihdoinkin se oma ongelmani hoitui eli melkein 8kk vuoto loppui, jee :D Syy löytyi ja hoidettiin pois ^^

Pikkuinen harjoittelee konttausasentoa (nousee kontalleen ja ponkaisee eteenpäin tai lätsähtää hetken päästä maahan) mutta ryömimällä liikkuu muutoin =) Hammaskin tupsahti eteen. "Ihanalta" alkaa tämä imettäminen tuntua xD

... Mitäs muuta. Käytiin matkalla ja ajoa tuli 600 km suuntaansa. Yllättävän hyvin meni kun oli kuitenkin helteet koko reissun ajan. Viikko oleskeltiin miehen vanhempien luona ja pakko kyllä sanoa että oli tosi mukavaa. Sai itsekin levätä kun mummu ja ukki hoiti ahkerasti pientä. Harvoin kun nähdään.

Ylihuomenna alkaa taas uusi seikkailu kun lähdetään lomamatkalle... ajoa tulee taas jotain 700km suuntaansa mutta on se vain niin kiva omalla autolla mennä versus juna/lentokone x)

.... ja pakko vielä todeta että voimia sinulle Janna88. Olet varmasti ihana äiti pienellesi joten ei muuta kuin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tietämättömien letkautukset =)
 
Moikka pitkästä aikaa. Jotenkin en ole jaksanut konetta pistää päälle, kun on ollut hienot kelit ja muutakin hommaa. :) Aattelinpa siis tulla kertomaan kuulumisia. :) Meillä ryömitään jo kovaa vauhtia joka paikkaan ja silmällä pitää pitää, kun neitonen menee kokeilemaan ja maistelemaan johtoja. :D Meilläpä on neitosella jo viisi hammasta. Näytti vähän aikaa ihan vampyyriltä, kun oli alaetuhampaat ja ylhäällä toiset etuhampaat. :D Viikko sitten tuli seitsemän kuukautta täyteen. :Heartred
 
Tällä mammalla onkin ekaa kertaa vapaa ilta ( 4tuntia ) tänään lauantaina. Pääsen käymää kaverin 30v juhlissa, jee. Näin 2 lapsen yh:na todella harvinaista. Älkää käsittäkö väärin, rakastan äitinä oloa ja lapsiani yli kaiken. Mutta on se kiva päästä "aikuisempaan " seuraan välillä hetkeks :-)
 
Kyllä se vaan hyvää tekee (ainaki itelle) ihan vaikka pikku hetkeksikin irtautua arjesta. Sitten kun pääsee itse vähän virkistymään niin jaksaa taas kummasti paremmin olla pikku mussukan kanssa. Minusta siinä ei oo mitään väärää :)


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Takaisin
Top