Hedelmien syöminen

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 15 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Syöttekö hedelmiä miten usein? Mitä teillä kuluu eniten, mitkä ovat suosikkeja ja mitkä inhokkeja?Minkä kanssa syötte?

  Meillä menee eniten rypäleitä, omenaa, banaania ja mandariinia. Itse en voi sietää banaania, lemppareitani ovat tummat rypäleet. Hedelmäsalaattina tai kuorittuna ja pilkottuna menee hedelmät tarjolle.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Hedelmät menee yleensä pelkiltään tai jugurtin seassa. Meillä tykätään mm. omenoista, päärynöistä, mandariineista, appelsiineista, banaaneista, kiiweistä ja passionhedelmistä. Ja koko perheelle oikeestaan uppoo nämä kaikki.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Lya M. Tuttu foorumilla

  Minä olen niin moniallerginen, että meillä syödään lähinnä rypäleitä ja sitrushedelmiä. Muu perhe syö joskus omenoita ja päärynöitä, mutta minä en voi.

  Kesällä saa sentään mustikoita, vadelmia ja mansikoita, talvella ei niitäkään.
 4. move88 Rakastunut foorumiin Helmimammat 2018

  meillä on käytännössä aina banaania ja mandariinia. vaihdellen lisäks omenaa, greippiä, appelsiinia, kiiviä, rypäleitä, päärynää. kesäisin nektariineja. joskus harvoin meloneja.

  itse syön noista kaikkia paitsi omenaa (laittaa vatsan sekaisin), mieskin syö kaikkea. lapsi syö muita paitsi greippiä ja rypäleitä. yleensä syödään ihan sellaisenaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Meillä on lähes aina mandariineja ja päärynää, usein myös kiivejä, omenaa, banaania, melonia ja rypäleitä. Luumuja on aina kuivattuna, mutta en tiedä lasketaanko kuivattuja hedelmiä. Niitä on satokaudella tuoreenakin, kun saa omasta pihasta. Syödään sellaisenaan, en tykkää sekoittaa niitä mihinkään. Joskus harvoin teen hedelmäsalaattia tai -rahkaa. Pojalle kelpaa oikeastaan kaikki, itse syön lähinnä kiivejä ja luumuja, muutakin kyllä välillä, suoranaisia inhokkeja ei ole. Vauva syö lähinnä päärynää, luumua ja banaania. Miestä ei saa syömään hedelmiä, ellei pilko niitä hänen eteensä ja silloinkin voi olla hankalaa. :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Meillä syödään banaania, mandariinia, klementtiinejä ja joskus verigreippejä. Myös päärynöitä ja rypäleitä.


  Pikkumieskin eilen ekaa kertaa innoissaan imeskeli mandariinipaloista mehut. :love7
 7. Isabelle Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Koitan ostella hedelmiä vähän satokauden mukaan. Banaaneja tosin on lähes aina, koska niitä käytetään marjapirtelöön, jota juodaan joka päivä. Omenoita on nykyään myös useimmiten ja nyt tykkään verigreipeistä ja appelsiineista. Vauvalle maistuu omena, päärynä ja luumu ja niiden lisäksi marjat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Meillä tykätään hedelmistä valtavasti. Syödään useimmiten sellaisinaan, mutta menee myös puuron joukkoon ja ujutan niitä makujen mukaan erilaisiin pata- ja laatikkoruokiin, joskus myös kastikkeisiin.

  Normaalisti meillä on aina rypäleitä, banaania, omenoita ja appelsiineja. Arkea piristetään kiiveillä, päärynällä ja persikalla. Kauden mukaan sitten esim. mangoa ja klementiinejä enemmän. Lisäksi luumuja saadaan Pappan luumupuusta. Varmasti unohdan nyt jotain hedelmiä, mutta tässä nämä kohokohdat.
 9. Shooky90 Ihastunut foorumiin Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Meillä syödään todella vähän koska mieheni on allerginen melkein kaikille hedelmille. Lasta varten yritän kuitenkin aina ostaa kotiin esim. banaaneja ja mandariineja välipalaksi.

Jaa tämä sivu