Harrastukset vauvan kanssa

Nyt on meilläkin eka muskari ja vauvauinti takana päin. Molemmat meni tosi kivasti ja poika tuntui tykkäävän. Odotan jo kovasti seuraavia kertoja :)
 
Meillä oli tänään ensimmäinen vauvauinti, oli kyllä tosi kivaa ja tyttö tykkäs kauheesti. :) te jotka käytte vauvauinnissa, mihin aikaan se uinti alkaa? Meillä se alkaa jo klo 8 ja uimahallin ovet aukee 7.30, oli jotenki nii sääli herättää toinen aamulla kuuden aikoihin ku toinen oli ihan täydes unes :)
 
Meillä alkaa vauvauinti 9.30. Välillä joutuu myös sillonki herättää toisen unilta. Matkalla sitten yleensä nukahtaa uudelleen ja pukkarissa taas herätys:/ Tähän mennessä on jaksanu hyvin uinnit:)
 
Ilmotin meidät ensin 9.30 ryhmään, mutta se on nyt tauolla, kun hallissa oli ollut tulipalo. Saatiin uusi aika klo 11.30 joka sopii mulle paljon paljon paremmin:wink:p
 
Meillä alkaa uinti klo 9. Oon joutunut joka kerta herättämään poitsun kesken unien (herätän hänet noin klo 8 ). Toki se vähän harmittaa kun joutuu herättämään mut oon ajatellut ettei se oo niin paha jos kerran viikossa joutuu näin toimimaan.
 
Eka värikylpy oli eilen, kivaa oli:grin sotkusta:laughing002 tunnelmaa hieman latisti se että oli yhdistetty vauvat ja 1-3v. Pojua pelotti ku oli niin paljo ääntä:sorry: Mutta mennään jatkossakin:happy:
 
Meillä on uinnit klo 16:00. Se on ollu ihan hyvä aika. Usein syönti ajoittuu sopivasti tuntia ennen ja sitten pikku unet päälle.
 
Oltiin tänään ensimmäistä kertaa muskarissa. Kummallista, miten uni olisi tullut just, kun piti lähteä, ja normaali ruoka-aikakin oli kesken tunnin. Nälästä ja väsymyksestä huolimatta Lilliputti pärjäsi hienosti. On väsyneenä todella ääniherkkä ja itku meinasi tulla, kun toiset olivat hieman äänekkäitä neidin makuun, mutta onneksi uskoi, kun äiti vakuutti, ettei ollut hätää. Tunnin perään syöttö ja unikin maistui. Onneksi ei ollut seuraava tunti alkamassa heti. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Odotan jo innolla seuraavaa kertaa.

Nyt vielä mietin vauvauintia... jos sittenkin. Täällä tuppukylässä vaan ei ole uimahallia. Täytyy tutustua naapurien tarjontaan.
 
Me ollaan käyty vauvauinnissa nyt kahdesti ja muuten sujuu hyvin, mutta se suihkutila saa meidän palleron itkemään. Mennessä on vielä jees kun siitä kävellään vaan läpi, mutta poispäin tullessa kun suihkuunkin pitää mennä, niin huuto on ihan kauheeta. Penska huutaa ihan kun sitä pidettäis jääkylmässä tai tulikuumassa suihkussa. Sit kun on vaatteet päällä, niin kaikki on taas hyvin.

Meidän vesipeto on tosi hellyttävää katseltavaa kun se polskii hymy naamalla koko ajan. Tosi hienosti kelluu ja pääsee eteenpäin selkäuintia. Se on ihan käsittämätöntä, ettei kuivalla maalla ole mitään kiirettä mihinkään, mutta vedessä käy semmonen polske, että heikompia hirvittää :)

Meidän kunnassa on iso ja hieno uimahalli, mutta siellä ei järjestetä vauvauinti. Käymme siis naapurikunnassa mekin.
 
Meillä tänään eka vauvauinti! :) Hienosti meni ja tyttö jaksoi kooko 30min polskutella. Lopussa tuli nälkä ja väsy, mutta itku ei tullut. Vedestä noustessa tuli sama olo kuin raskaana, että on kuin rantautunut ryhävalas :p Vedessä toi päälle 10kg vauvan painoa ei ollut yhään niin raskas kuin kuivalla maalla! Ensi kerralla tyttö on varmaan ihan eri tapaan hommassa mukana:) Aika meni kyllä ihan siivillä ja täytyy mennä nyt itsekseen uimaan ilman vauvaa kun oli niin ihanaa olla pitkästä aikaa vedessä!
 
Me käydään vielä siellä vauvauinnissa. Muutaman kerran ollaan oltu sairauden vuoksi poissa ja mietitään lopettamista koska palaan töihin.
Olen vähän pettynyt uintiin. Mielikuva ennen aloitusta oli, että siellä kehittyy kunnon superuimari ja siellä harjoitellaan jotenkin tavoitteellisemmin asioita. Mutta sinnehän mennään vaan kelluskelemaan ja tehdään mitä itseä huvittaa.
 
Meillä on vauvauinti ollut joulutauolla mutta ensi sunnuntaina jatkuu taas. Me aiotaan jatkaa kyllä, ollaan tykätty. Muita harrastuksia meillä ei ole.

Kuulostaapa HoosiAnna jotenki surkeelta toi et teil vauvauinnis tollasta. Meillä on joka kerta ollu erilainen, samaa ei ole muuta kuin alku ja loppuleikit. Sukelluksia ollaan tehty monenmoisia, lähes joka kerta ollut jotain uutta, kerran päästiin hiukan koittamaan liukumäkeäkin. Ja ohjaaja on aivan ihana.
 
Kyllä meilläkin on olevinaan joku teema siellä, mutta ohjaajat ei vedä mitään sen mukaista ohjelmaa. Meillä on esimerkiksi ollu teemana läiskyttely ja sitten jokainen läiskyttelee oman mielen mukaan, jos nyt edes läiskyttelee. Viimekerralla oli teemana pallot ja altaaseen oli heitetty korillinen palloja. Sillä kerralla kumpikaan ohjaajista ei puhunut meille mitään, ei neuvonut missään tai antanut vinkkejä tai muuta. Ne aika usin vaan lörpöttelee siellä keskenään ja jokainen perhe touhuaa omissa oloissaan. Mä katsoin juutuupista jotain amerikkalaisia vauvauintivideoita ja niissä oli just semmosta, että sukelletaan renkaan läpi ja kaikki tekee samaa vuorotellen ja sitten heitetään jotain altaan pohjaan ja niitä haetaan sieltä jne. Meillä oli kerran liukumäki myös, mutta meidän pallero oli sukeltanut vasta ämpärin kanssa vettä kaadellen, niin ei sit menty hukuttamaan sitä sinne mäkeen. Lisäksi se mäki oli altaan syvässä päässä, niin ainakin mulla on vaikea pidellä vauvaa ja itseä pinnalla samaan aikaan.
 
Takaisin
Top