Hankinnat kuvina

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2011' aloitti Moon, 3 huhti 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. savanna90 Aloittelija

  ihanan näkösiä vaatteita ja tavaroita! nyt varmaan aika monella alkaa olla jo hankintoja enemmänkin, olis kiva jos jaksaisitte vaikka äitiyslomalla kuvailla niitä :) näitä on niin ihana kattella <3


  tässä olis meidän kotiutumis asu. tähän kuuluu vielä harmaat töppöset mutta en löytäny niitä :) body on kokoa 56cm, housut 62 mutta ne on avonaiset niin voi kääntää lahkeet. hupputakki on kans kokoa 62cm. toivottavasti ei oo liian isot :) en yksinkertasesti vaan löytänyt h&m:ltä pienempiä. kaikki pikkukoot oli menny. tuon päällimmäisen takin voi jättää sit pois jos on lämmin ilma. mutta tänäänkin on ollut vaan 17 astetta ja pilvistä vaikka on heinäkuu niin luulen että sillon olis hyvä olla tommonen lämpimämpikin paita mukana?

  vaunut on mustat vaikka kuvassa näyttää ruskealta. teutonian vaunut pehmeällä kantokopalla :) koppa on harmaa, kuvassa jalkapeitto päällä.

  ja tämmöinen kaukalo :) tää on ostettu käytettynä, on kahdella lapsella ollut mutta mielestäni hyvässä kunnossa. vähän kankaissa rispaantumaa mutta se ei käyttöä haittaa :)
 2. laukku Peruskäyttäjä

  savanna90, ihanat kotiutumisvaatteet olet valinnut :) Vois itsekkin kuvata kunhan muistaa ostaa patterit kameraan, hih! Ja hienot vaunutkin on! Ja meille tulossa samanlainen kaukalo telakalla, myöskin kahdella lapsella aikaisemmin ollut :)
 3. savanna90 Aloittelija

  kiitos :) täällä on vauvan sukupuolikin selvillä mutta valitsin aika neutraalit kotiin tulo vaatteet. jos sattuukin niin että tulokas onkin poika niin ei tartte sitten ensimmäistä kertaa sen lähtee ihmistenilmoille vaaleanpunaisessa :D (ihan niinku siinä sairaalasta kotiintulo matkalla sen joku edes näkis.. )

  laittakaa lisää kuvia! :)
 4. laukku Peruskäyttäjä

  Tässä ois kuvaa näistä meidän kotiutumisvaatteista. :) 
  Valkoinen H&M:n body kokoa 50
  Maailman ehkä söpöin, miehen itse valitsema pienen pieni "I Love Dad" -pipo
  Potkupuku, Ciraf kokoa 50
  Puuvillaiset ohuet tumput käsiin.

  Sitten vielä jos on kylmempi ilma niin tuollainen vähän niinkuin fleeceä tai jotain sen kaltaista oleva kokopuku päälle, ja se on kokoa 56 :)

  Jos sitten meidän poika päättääkin olla oikeen tosi pitkä niin isukki saa tuoda sairaalaan vähän suuremmat vaatteet josseivat nuo mahtuisikaan päälle :)

 5. laukku Peruskäyttäjä  Oli pakko nyt laittaa teidänkin ihasteltavaksi :D Eli tilasin meidän pojalle tommoset YLISÖPÖT Puman vauvatossut kokoa 16 :D Ehkä maailman turhamaisinta, mutta ah niin ihanaa!
 6. Moon Ihastunut foorumiin

  Hei meillä on samanlaiset mustat :)
 7. Suahili90 Peruskäyttäjä

  Mistä Puma tossut? Paljon maksoi?
 8. laukku Peruskäyttäjä

  Tilasin Nellystä, taisivat olla alessa niin hinta oli 16.50 euroo ja käsittelykulujen kanssa 19.50 tai jotain :) Mutta normihinta taitaa Nellyssä ainakin olla 33.50 tai jotain sinne päin :)
 9. Suahili90 Peruskäyttäjä

  Ohoh, onpas pienillä kengillä hintaa. o_O

Jaa tämä sivu