Hampaista

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2011' aloitti pombomushu, 9 elo 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pombomushu Satasella mukana keskusteluissa

  IIK Idalla (3kk 1 pv ikää) on etualahampaat ilmeisesti tulossa tässä kohta joskus, kun ne ikenet on sellaiset turvonneet ja ihan valkoiset :S Tai ainakin neuvolassa sanottiin, että ne tulisi tässä about kuukauden sisällä! Pelottaa... Ne tuntuu jo vähän inhottavalta kun imettää, kun niistä jää pienet painaumat. Nännit myös tuntuu ihan samalta kuin sillon kun aloitti imettämisen :S

  En usko, että jatkan imettämistä jos ne hampaat nyt tulee... Vaikka toisaalta se pullo- ja korvikerumba ei erityisemmin innosta...
 2. Sofi Näppärä viestien naputtelija

  Milloin teitin vauva aloitti kuolaamisen (jos aloitti)? Olen hieman peloissani kun tuo on kuin pieni etana ja ikää on vasta 2kk vähän päälle, että onko sieltä kans hampit jos puskemassa. Olen ymmärtänyt et ne voi tulla joskus 5kk aikaisimmillaan ja sit on sellasia kun mun sisko jolle tuli kun oli vuoden vanha, kaikki sitten suurin piirtein kerralla! :D Äiti jo meinas että hampaatonko tästä lapsesta nyt jää...
 3. pombomushu Satasella mukana keskusteluissa

  Ei siitä edes ole pitkäkään aika, kun Ida aloitti kuolaamisen... ehkä joku kaksi viikkoa sitten. Nyt se on vaan kiihtynyt se kuolaamistahti :D Ostettiin lisää harsojakin, kun koko ajan saa olla pyyhkimässä arvon neitiä ja vaatteita jne...
 4. KaiKo Näppärä viestien naputtelija

  Eipä kuolaamisesta voi kauheasti päätellä. Kaverin poika kuolasi paljon ja kauan ja sai suht myöhään hampaat (en muista minkä ikäisenä). Meidän tyttö ei kuolannut oikeastaan koskaan ja ekat hampaat tuli 4kk ikäisenä. Silti imetin yli vuoden ikäiseksi, ihan kerran tai pari testasi neiti puraista, mutta muuten imettäminen oli kyllä kivutonta, vaikka hampaita olikin. Useimmiten ekat hampaat tulee onneksi alas, niin kieli peittää ne imetettäessä =)
 5. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tässä aloin just miettiin, että noinkohan Leevi meillä alkaa hampaita puskemaan.. aikoja sittenhän jo neuvolan täti totesi, että ikenet on turvoksissa.. Tais olla 2kk neuvola. Nyt Leevi on päivisin ihan sika väsyny ja kärttynen; ei kelpaa syli, ei kävely, ei sitteri, ei se että pääsee viereen kellimään...eikä mikään mukaan, nälkääkään ei huuda eikä märkää vaippaa. Eikä vaikuta muutenkaan mitenkään kipeeltä, eli syö ja pissaa ja kakkaa normaalisti. Välillä leikkee kiltisti leikkimatolla melkein tunninkin ja nauraakin aina herätessä.. Mutta sitten ei kauaa mene, kun herra alkaa kärttyilemään ja mikään ei oo hyvä. Vieraanvarasia toki ollaan, että sitten vasta huudetaan kun paikalla on vaan veljeksiä ja äitee ja isi. Noinkohan puskis hampaita?
  Lukakin on välillä kärttynen, mutta rauhottuu huomattavasti helpommin kun Leevi. Eli Lukan kiukuttelu alkaa sitten varmaan viikon päästä tai jotain.
 6. pombomushu Satasella mukana keskusteluissa

  ^^ Kuulostaa aika tutulta...
 7. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo, kaiken kukkuraks täällä nyt molemmat tekee sitä. Nyt on pari pv ollu vähän rauhallisempaa, mutta kauhulla odotan tulevia päiviä..
 8. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Noni, nyt se kauhun hetki sitten taas iski. Hirvee huuto kun väsyttää, mutta nukkua ei voi... Sitterin keinuttamisen tuntinopeus pitäs olla varmaan sata, että herrat suvaitsis nukkua edes niissä. Nukahti ne sitten puoleks tunniks kun lähin kävelylle niiden kanssa. Oli pakko lähtee koska seuraavaks oisin varmaan lyöny ukkoa haarukalla päähän. No, olipahan hyvä syy käytä tarjoustalossa ostamassa parit vaatteet muksuille.
 9. Sofi Näppärä viestien naputtelija

  Morkai kaikki sympatiat sulle kun on kaksinverroin sitä huutamista... Voin kuvitella mikä on fiilis kun on tuplasti "iloa". (Vaik on varmaan sit sitä iloakin. :))
 10. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo, no sitä tsemppiä tarvitaan.. eilen meinas mennä aika lahjakkaasti kuppi nurin.. Huusin jo miehellekkin, että kohta lähen baariin ovet paukkuen.. Onneks pojut sit nukahti ja nukkukin aika hyvin. Tää aamu on toistaseks ollu helppo, kop kop.. loppupäivää odotellessa.
 11. pombomushu Satasella mukana keskusteluissa

  Meilläkin välillä huudetaan vaikka kaikki olis ihan hyvin. Välillä Ida saattaa myös kitistä syödessä...

  Se äitiyspakkauksesta saatu jääkaappiin laitettava lelu on ollut tosi hyvä ja jännä ja Ida on tykännyt siitä tosi paljon :) Se on tuonut iloa ja helpotusta hetkiin, kun kaikki muut keinot on käytetty.
 12. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä  pombomushu kirjoitti:
  Meilläkin välillä huudetaan vaikka kaikki olis ihan hyvin. Välillä Ida saattaa myös kitistä syödessä...

  Se äitiyspakkauksesta saatu jääkaappiin laitettava lelu on ollut tosi hyvä ja jännä ja Ida on tykännyt siitä tosi paljon :) Se on tuonut iloa ja helpotusta hetkiin, kun kaikki muut keinot on käytetty.

   No hitto kun meillä kun sitä koittaa pojille antaa niin huuto vaan yltyy... meillä on kyllä tollasia "purututteja" Niissä on niinku toi tuttiosa ikenien muotonen ja sit niis on sellasia nyppylöitä.. Tosin, viimeks kun niitäkin kokeiltiin niin itu tuli, pitäs kokeilla uudestaan.
 13. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Voiko hampaiden tulo aiheuttaa oksentelua?
  Viime yönä Leevi söis n. klo. 1:30 200ml velliä. N. klo. 3:30 alko kitiseen sängyssä ja ukko meni laittaan tuttia ja sillon läks. Kaikki vellit pihalle. Sen jälkeen poju vaan naureskeli, eli ei vaikuttanu millään tavalla kipeeltä. Siirryin sit Leevin kanssa olkkarin, et ukko saa koijaa ja tässä se sit hetken valvo kunnes sammu sitteriin. Otti sitä ennen vähän maitoa.
  Voiskohan toi johtua tulevista hampaista vai mistähän? Illalla iltapalks herra sai riisipuuroa, jossa oli hedelmäsosetta seassa ja maitoa.
 14. RonjaM Satasella mukana keskusteluissa

  Hampaista en tiedä tai ainakaan usko et on mitään sellaista. Mutta tuo syönnin jälkeen puklautus/oksennus on tuttua. Mein typy kun on tissi narkomaani ja kun on syönyt itsensä täyteen on oksentanut kun on yrittänyt tutilla nukuttaa imasee sitä niin hyvin et menee ilmeisesti perälle kurkkuun ja yökki tulee. On tehnyt  saman myös tissillä (siinä oli peti ja äitin kainalo oksassa)

  RonjaM & typy
 15. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Lähinnä mietityttää se että tossa oli 2h välissä ennekö oksensi... Pitää seurailla ja soittaa neuvolaan jos vielä uudestaan moisen tekee.
 16. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Sielä se nyt sitten Lukalla on; Hammas. Oikeelle alhaalle on tllu hammas.. kaiken sen huudon ja tuskan jälkeen. Nyt sitten taas nukutaan paremmin yöunetkin. :)
 17. KaiKo Näppärä viestien naputtelija

  morkai: Tulipas teillä aikaisin hammas! Toivottavasti kitinät helpottaa.
 18. morkai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo, kitinät helpotti pariks päiväks. Luka alotti kitinät tänään uudestaan.. Noinkohan on se toinenkin alahammas tulossa..
  Sain kaverilta sellasta geeliä mitä voi laittaa ikeniin niin se vähän niinkö puuduttaa ne.. Katotaan jos siitä olis noihin itkuihin apua kun ei viittis kokoajan olla panadoliakaan antamassa.
 19. zara Jostain jotain jo tietävä

  Meillä kovasti työnnetään nyrkkiä suuhun ja tytsy oikeen hinkkaa sitä kättään ikeniä vasten. Sen äitiyspakkauksen purulelun annoin kerran tytsylle käteen, pisti suuhun ja rupes huutamaan kun oli niin "kylmä" tuo lelu.
 20. KaiKo Näppärä viestien naputtelija

  Meillä on kuolattu jonkun aikaa jo. Tänään oli kamalasti kiukkua, joka kummasti laantui aina kun hieroin alaikeniä. Mä vaan hoen ittekseni "ei sille vielä voi tulla hampaita, ei sille vielä voi tulla hampaita...", mutta kai se on pakko kohta uskoa, että hampaat ne sieltä on puskemassa. Toisen lapsen kanssa aika tosiaan katoaa jonnekin, ei se voi vielä olla noin iso, justhan se syntyi!