Foorumin ylläpito esittäytyy:

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Vargynja, 16 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ylläpito esittäytyy:

  Vargynja.png

  Vargynja esittäytyy:

  "Hei! Olen vuonna -91 syntynyt Turkulainen. Miehen tapasin 2009 keväällä ja samana kesänä alettiin seurustelemaan. Lasta ollaan yritetty 2012 loppuvuodesta lähtien ja tärppi kävi viimein 2013-2014 vuodenvaihteessa (lapsi sai alkunsa joulukuussa, testi näytti plussaa tammikuussa). Syyskuussa sitten syntyi aivan ihana poikavauva.

  Miehen ja lapseni lisäksi rakastan lukemista, erityisesti fantasiakirjallisuutta, mille on valitettavasti ollut viimevuosina liian vähän aikaa. Ja neljäntenä rakkauden aiheena musiikki, varsinkin eräs tietty bändi, joka on vuosien mittaan ollut paitsi viihdettä myös terapiaa.

  Mitä harrastat kysymykseen olen jostain ala-asteelta lähtien vastannut 'en tällä hetkellä mitään'. Kuten tuosta arvata saattaa se 'tällä hetkellä' on venynyt aika pitkäksi ajaksi. :D Jos harrastamista ei ajatella niin että käy kerran viikossa jossain, voisi sanoa että harrastan lukemista, palapelejä ja lenkkeilyä. Satunnaisesti kirjoittamista ja neulomista myös.

  Toimin täällä Vaussa foorumin vastuuhenkilönä. Foorumia pitää pystyssä kanssani ihana moderaattorimme Bella Swan. :)"


  Bella_Swan.png

  Bella Swan esittäytyy:

  Hei! Olen 29-vuotias -17 syntyneen tytön äiti Helsingistä. Mieheni kanssa olemme pitäneet yhtä kuutisen vuotta, naimisiin menimme vuonna 2016. Perheeseemme kuuluu myös kaksi koiraa ja kaksi kania. Odotamme nyt toista lasta.

  Pidän musiikista, lukemisesta, erityylisistä elokuvista ja tv-sarjoista, jääkiekosta ja eläimistä.

  Foorumilla olen lueskellut juttuja esikoisen raskausajasta lähtien, nykyään toimin moderaattorina osana upeaa ylläpitotiimiämme :)
  Last edited by a moderator: 25 marras 2019
 2. Kyfi4500050 Uusi käyttäjä

  Heippa! Miten saan poistettua vanhan käyttäjäni tältä sivulta?
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Laitan sinulle yksityisviestiä. :)

Jaa tämä sivu