Foorumikartta - mistä löydän itseäni kiinnostavan keskustelun

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti Vargynja, 19 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Varsinkin uudet ei aina taida oikein tietää, mistä täältä löytyy mitäkin, joten tässä "foorumikartta", josta näkee helposti mistä löytää sitä itseä kiinnostavaa keskustelua. Vanhatkin käyttäjät saattaa huomata siitä jotain kiinnostavaa. :wink


  Kaikille

  Informaatio ja yhteystietoja -alue. (Eli Adminilla on asiaa, Ota yhteyttä ylläpitoon ja Foorumin säännöt ja FAQ)

  Täältä löydät säännöt, ohjeet foorumin useimpiin toimintoihin ja ylläpidon ilmoitukset. Täällä voit myös kysyä neuvoa, ilmoittaa virhetoiminnoista ja antaa palautetta.

  Yleistä keskustelua -alue (Eli Mitä mielessä? Aihe on vapaa, Pelejä ja ajanvietettä, Vinkkejä äidiltä toiselle, Äitien kohtauspaikka ja kilpailut)

  Mitä mielessä? Aihe on vapaa -osastolla voi keskustella kaikesta ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Jos haluat keskustella jostain eikä sille tunnu olevan paikkaa, Mitä mielessä? -osasto on sille oikea paikka. :) Pelejä ja ajanvietettä -osastolla taas voi kuluttaa aikaa ketjujen parissa. Kilpailu-osastolla kerrotaan Vau.fi:lla käynnissä olevista kilpailuista. Vinkkejä äidiltä toiselle taas on oikea paikka kertoa jos bongasit hyvän tarjouksen tai muuta kiinnostavaa ja sieltä löydät vinkkejä ja neuvoja yleisesti elämän eri osa-alueilta. Ei vain äideille vaan kaikille käyttäjille! Äitien kohtauspaikalta taas voit etsiä omalta alueelta seuraa vaikka kahville tai tavalla tai toisella saman henkistä juttuseuraa.

  Vanhemmuus, perhe ja parisuhde

  Miten äiti voi? Millainen perhe teillä on? Miten parisuhde voi? Miten raha-asiat hoidetaan? Tästä ja paljon muusta voit keskustella täällä perheen koosta riippumatta. Tämän osaston alta löytyy myös seuraavat ryhmät:
  • Erityisperheet osasto heille joiden perheessä on joku erityinen. Erityisperheet osaston ohessa on salainen ryhmä, johon voi päästä rekisteröityneet. Erityisyyden ei tarvitse olla virallista ja esim. pitkäaikaissairaus on hyvinkin asia jonka kanssa sieltä saa vertaistuen.
  • Nelikymppiset ja sitä iäkkäämmät -ryhmä. Nimestä huolimatta osastolla ei ole ikärajaa. :) Vähän alle 40-vuotiaatkin mahtuu mukaan. Osasto on siis suunnattu foorumin käyttäjille, jotka on keskimääräistä foorumin käyttäjää vanhempia. Osastolle voi kirjoittaa vain rekisteröityneet
  • Suurperheellisten ryhmä: vertaistukea heille joilla on suurperhe. Suurperheelle ei ole asetettu minimi lapsilukua. Osastolle voi kirjoittaa vain rekisteröityneet.


  Kuumeilijoille ja yrittäjille

  Kuumeilijoita varten on Vauvakuumetta-osasto, jossa voi keskustella kaikesta kuumeiluun liittyvästä. Vaikka tutkia yhdessä tikkuja tai puhua kuumeen herättämistä tunteista tai greippimehun vaikutuksista. Täältä löytyy myös Kuumeiluklubit joissa voi jutella tutulla porukalla niin kuumeilusta kuin asian vierestäkin. Löydät täältä mm. toista yrittävien, vielä imettävien kuumeilijoiden ja oikeaa yritysaikaa vielä odottavien ryhmät. Ja moniin muihinkin elämäntilanteisiin ja jos ei sopivaa löydy voit perustaa uuden.

  Lapsettomuus-osastolta löydät vertaistuen jos yritys on kestänyt niin pitkään että puhutaan lapsettomuudesta. Täältä löytyy myös salainen ryhmä aiheen raskauden vuoksi (vain rekisteröityneille).


  Odottajille

  Kun raskaus sitten alkaa löytyy useampi paikka missä keskustella. Raskaana-osastolla on yleistä kaikille yhteistä keskustelua raskauden eri vaiheista. Sen ohesta löytyy Raskausklubit joissa voit jatkaa keskustelua kuumeiluklubeista tuttujen kanssa. Odottajaryhmistä löydät taas vertaistuen samassa vaiheessa olevilta. Löydät oman ryhmäsi lasketun ajan mukaan. Raskausklubit ja Lasketun ajan ryhmät on vain rekisteröityneille. Raskaana-osastolla voi keskustella rekisteröitymättäkin.


  Odotuksen päätteeksi

  Kun synnytys lähestyy ja vielä synnytyksen jälkeenkin löydät todennäköisesti kiinnostavaa keskutelua Synnytys-osastolta. Millaista omassa lähisairaalassani on synnyttää? Missä kertoa miten synnytykseni meni? Mitä pitäisi ottaa sairaalaan mukaan? Kaikesta tästä ja paljon muusta voit keskustella täällä.


  Tai kun kaikki ei mennytkään hyvin...

  Jos käykin huonosti ja menetät lapsesi, löydät vertaistuen Enkeleiden vanhemmat -osastolta. Täällä keskustelevat niin varhaisen keskenmenon kuin kohtukuolemankin kohdanneet. Myös jo syntymän jälkeen sen suurimman surun kohdanneille on täällä tilaa. Rekisteröityneille löytyy myös salainen ryhmä, jossa jutella omassa rauhassa muiden keskenmenon kokeneiden kanssa.


  Äideille (ja iseille)

  Vauvojen synnyttyä voit jatkaa keskustelua omassa lasketun ajan ryhmässäsi. Jos löysit oman paikkasi Raskausklubeista voitte yhdessä siirtyä jatkamaan juttua Vauveliklubeihin, jotka on Vauvan kanssa -osaston ohessa (vain rekisteröityneille). Vauvan kanssa -osastolla on kaikille yhteistä keskustelua vauvoista. Kenties löydät sieltä avun vaikka heiltä joiden vauva on jo omaasi isompi. Vauvan kasvettua taaperoksi on Elämää vauvavuoden jälkeen -osasto omiaan. Siellä voit keskustella niin taaperoista kuin isommistakin lapsista - ihan niin isoista kuin jutun juurta löytyy.
  Last edited: 12 marras 2020

Jaa tämä sivu